Bara för att skrämma er lite ;)

2010-11-30, 21:25:00 / Kategori: Videoklipp

7 Dagar - Dag 2 (Därför bloggar jag)

2010-11-30, 20:01:43 / Kategori: Tema dagar
Nu är det dag 2 på min tema dag, ska prata om varför jag bloggar. Kommer inte bli så lång text för det finns inte så mycket att säga, haha.


Kommer ihåg sommaren 2009 då jag började läsa några få bloggar innan jag själv började. Läste hur lätt väg det var att bli känd genom att bara blogga, blev väldigt sugen på kändisskapet så mitt första själv till att jag startade en blogg var för att jag vill bli känd ( Har fortfarande det målet). Men det visade sig vara liiiite svårare än trott för min blogg var ju inte direkt bra i början? ni kan ju kolla i arkiven så ser ni mina första inlägg ;)
Vet att jag hade 19 besökare första dagen jag började blogga och jag höll mig runt 25-30 läsare/Dagen i ett par månader. det gick väldigt sakta uppåt och det var svårt att locka läsare när jag inte hade speciellt bra humor, kassa mobilbilder. Vart mest bara snack om min vardag och annat tråkigt. Men min blogg lyftes ju upp efter jag kom ut som bisexuell och då lockade genast många fler, när jag införskaffade mig systemkameran höjdes kvalitén på bloggen och jag utvecklas ständigt för att göra bloggen perfekt!
Har ju nått mitt mål lite? för jag blir ganska ofta igenkänd på stan, fast ingen kändis nejnej, haha. skriver väldigt sällan här på bloggen om jag träffat på ett fans under dagen, är ingen person som skryter om det utan jag visar istället min uppskattningen till personen det handlade om =) Fast min kompis Maja kan bli lite mallig när hon umgås med när hon får se när folk skriker åt mig på stan, hahaha. Skitsamma nu kom vi ifrån ämnet!
Det enda som jag saknar i bloggen är en liten inkomst, så svårt att tjäna pengar via bloggen då ingen klickar på annonserna och jag har för få läsare för att tjäna pengar per visning. Kan säga att jag tjänar 3-5 kr/Veckan....Inte mycket det! orkar inte lägga ner tid för att få in pengar. Fast jag bloggar ju inte för pengarnas skull utan för er (Även om det var tvärtom i början).

Det vart längre text än trott, bra där Martin, bra där

Svar på tal!

2010-11-30, 18:19:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Fick en fråga på msn igår, har fått samma fråga väldigt ofta så jag tänkte publecera den nu så alla slipper undra:Lighting tree

2010-11-30, 16:34:28 / Kategori: Naturbilder

.
.

.

En tråkig vanlig tisdag

2010-11-30, 15:59:54 / Kategori: Tolvans Vardag
seriöst, finns inget att snacka om dagen. har inte hänt ett skit och detta inlägg må ara väldigt onödigt! men har andra saker att blogga om som jag ska fixa med nu.

Visst lät min dag kul????????

Harmony Meadows 2

2010-11-29, 21:01:00 / Kategori: Naturbilder

.

.

.

7 Dagar - Dag 1 (Presentation av mitt liv)

2010-11-29, 18:54:19 / Kategori: Tema dagar
Den här veckan kommer ni få lära känna mig lite bättre, ska skriva ett inlägg om olika saker om mitt liv som jag berättade i det HÄR inlägget. Idag ska jag berätta en presentation om mitt liv från den dagen jag föddes tills idag!


Hejsan, Mitt namn är Hans Martin Bejerfjord. Jag föddes den 31 juli 1993 på Gävle sjukhus runt 06:00 på morgonen.
Som liten var jag ganska busig och sov på dagarna och var vaken på nätterna, vilket var påfrestande för mamma då syrran var tvärtemot x)
Mina första 3 år bodde jag i ett radhus i Sätra och sedan flyttade jag till villan här i Gårdskär som ligger 3 mil utanför gävle. även som barn gillade jag klä ut mig och ville ha mycket uppmärksamhet, uppträdde på scenen själv redan som 7 åring då jag mimade till någon dryg låt. Detta gjorde jag varje år tills jag gick i 7an tror jag? Fast mina uppträdande blev lite bättre för varje år och jag var väldigt uppskattad av publiken. Kommer ihåg att mitt sista uppträdande klädde jag ut mig som tjej och mina tjejkompisar klädde ut sig som killar och vi dansade till "La dolce vita". Jag har en kass video från det som jag kanske lägger ut om någon vill se? ;) När jag gick i 8an började mina hjärna bli förvirrad och jag blev osäker vem jag var och varför jag var som jag var. Rotskärsskolan som jag gick i från 7-9an gillades inte, fanns inte mycket bra med den och jag verkligen inte vara mig själv! Har fått en stor personlighetsförändring på bara några år...
För 1½ år sen kom jag ut som bisexuell, kom ut först för mina tre bästa kompisar och fick en väldigt reaktion (speciellt från en person som tjatat och hoppas länge på att jag skulle vara gay, hahah). Några månader efter berättade jag det för klassen i ett tal på svenskan och sedan för päronen samma kväll.
Iår har mina relation till klasskamraterna förändrats ganska mycket, eftersom en halv klass har hoppat in i våran klass har det blivit mer grupperat, alla är inte med varandra som vi var i ettan, men istället har jag fått nya kompisar och träffat en massa härliga personer <3
Lär mig Irakiska och Somaliska för fullt, kan ju vara bra att kunna? ;)


Hoppas ni lärde känna mig lite bättre =)
Håll utkik imorgon för nästa tema!

Fyrverkerier från invigningen del 2

2010-11-29, 17:10:12 / Kategori: Naturbilder

.
.
.

.
.
.

.
.
.

Varför har du kaka (bajs) i ansiktet?

2010-11-29, 15:57:40 / Kategori: Skolan
Haha var bara tvungen att skriva det x)
blev väldigt mycket flum efter skolan när jag satt med ett stort gäng somalier och irakier. Svenskarna är så tråkiga och är ju så crazy så det passar ju mig? kan inte direkt vara tillbakadragande som dom flesta...
Skolan var ganska tråkig, naturkunskap på morgonen då jag skriver om Gråsäl, boooooring!
Engelskan stod på tur sen då jag och några till skriver om Halloween. Musik hade jag sista lektionen och idag fick jag lära mig piano, ÄNTLIGEN! älskar att spela piano och hon sa att jag spela på VG nivå ;)

Aja finns iget mer att säga..........

Fyrverkerier från invigningen del 1

2010-11-28, 21:26:00 / Kategori: Naturbilder

.

.
.
.
.
.


Visst är det vackert? Ni får se mer imorgon!

Hemma från Bockinvigningen

2010-11-28, 18:58:59 / Kategori: Naturbilder
Hoppas alla gävlebor var och kollade på bockinvigningen, fyrverkerierna var otroligt vackra! Har tagit en massa kort så det kommer bli många inlägg om detta, haha nerå ;)
Iaf...kom till stan efter två och jag drog till ÖoB för att köpa lite ramar, fick hem tre styckna. En var till tavlan som ska säljas på auktionen och två riktigt snygga ramar som jag ska göra tavla hemma. Kom på en liten idé men tror det är lite olagligt så jag håller det för mig själv x)
Efter ramköpet åkte vi ner mot stan och knallade runt där innan invigningen började. Var väldigt mycket folk där ska ni veta, tur att man kom rätts så långt fram. Vi får väl se om bocken brinner ner iår som den är känd för att göra.


Rådhuset var vackert pyntat!

Här är den berömda Gävle Bocken ;)
Jaa ni ser att det var jäkligt mycket folk!

Harmony Meadows

2010-11-28, 17:01:00 / Kategori: Naturbilder

.

.

.

Drar mig mot invigningen av Gävle bocken

2010-11-28, 13:54:37 / Kategori: Tolvans Vardag
Japp ni läste rätt, invigningen börjar kl 4 men ska kolla lite saker innan. Bl.a ramar till mina foton. Vet inte när allt slutar men har förberett ett inlägg med lite bilder jag tagit under min skidtur.

Hörs ikväll och hoppas vi ses! ;)

Fler bilder från katastrofövningen ;)

2010-11-28, 13:04:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Man ser inte mitt blåmärke för lappen är iför x) men visst är hon som har tarmarna ute från magen äcklig?


.
.
.

Silent Forest 2

2010-11-28, 11:00:00 / Kategori: Naturbilder

.
.
.

7 Dagar

2010-11-27, 20:33:00 / Kategori: Tolvans Vardag

På måndag tänkte jag börja med en sak som jag kallar "7 Dagar". då kommer jag skriva om olika saker 1 gång om dagen hela veckan. Man kan säga att det är ett bloggschema där jag kommer hålla mig till ett tema vid inlägget. Mitt schema kommer se ut såhär:

Dag 1 (Måndag) – Presentation av mig.
Dag 2 (Tisdag) – Därför bloggar jag.
Dag 3 (Onsdag) – Mina 3 största intressen.
Dag 4 (Torsdag) – Mina framtidsvisioner.
Dag 5 (Fredag) – Min familj.
Dag 6 (Lördag) – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 7 (Söndag) – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.


Så på måndag börjar jag med att skriva en presentation om mig ;)

Ny design (Igen)

2010-11-27, 18:32:39 / Kategori: Design och Skapande
Nu blev jag klar med designen, den blev klar tidigare än trott men det beror på att jag lagt ut mer tid åt denna än väntat!
Den här designen ska jag ha kvar fram tills våren tror jag, blir inge mer bytande nu. Så det är ingen idé att klaga på nått för jag orkar inte ändra på något, kanske headern men dte får bli senare ;)

Hope you like it!

Miscellaneous 2

2010-11-27, 17:01:00 / Kategori: Naturbilder

.

Tog samma bild fast använde min "Miscellaneous" funktion på systemkameran ;)


Silent Forest

2010-11-27, 16:05:56 / Kategori: Naturbilder

.

.

Hade fullt upp igår

2010-11-27, 11:09:42 / Kategori: Tolvans Vardag
Sorry för det blev kass uppdatering igår kväll (A)
Men det var så att jag drog ut och åkte skidor själv en stund, fast det gick inte så bra. Trodde det skulle vara bättre snö men jag får nog vänta tills nästa helg. Efter det drog jag, ellen och linda till ungdomsgården för att titta på skräckfilm. Blev så jäkla trött efter elva för jag gick upp 05:40 på morgonen. När jag kom hem orkade jag inte stätta igång datan och blogga utan gick direkt upp till sängs!

Idag ska bloggande vara normalt och vi hörs snart igen ;)

En tur ner på stan

2010-11-26, 18:16:54 / Kategori: Tolvans Vardag
Efter katastrofövningen imorse drog jag ner på stan för att käka lunch och shoppa lite. Var ganska dött på stan och klockan var bara 10:30?


Shoppade ett par blåa chinos från Stadium, nu saknas bara ett par gråa och sen är jag nöjd ;)


I omklädningsrummet på stadium upptäckte jag i spegeln att jag fortfarande hade kvar mitt bleka smink i ansiktet, det avr mycket värre än ni ser på bilden!
Fan vad pinsamt att jag gått runt sådär på stan. Gick in på en toa sen och försökte få bort det men det gick ju inte -.-' Fick låtsas hosta lite på stan så folk trodde jag var sjuk och inte så blek på riktigt!


När jag skulle käka på Mc Donalds märkte jag att jag var den enda som var där. Första gången det har varit helt tyst där och man fått mat ro, haha

Bilder från katastrofövningen

2010-11-26, 16:02:00 / Kategori: Tolvans Vardag


Jag var den griniga busschaffören med 5 brutna revben och svåra andningsproblem ;)


Emma mådde nog inte så bra hon heller x)


Idas öga säger nog allt...

Nyss legat på akuten

2010-11-26, 13:53:31 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu kan jag berätta hemlisen som hände idag.
Kl 07:00 skulle jag och 11 till samlas i ambulans garaget vid sjukhuset, vi skulle delta i en katastrofövning som akuten anordnade. Vi skulle vara markörer, det menas att vi ska vara patienterna som råkat ut för en olycka. I detta fall handlade det om en stor krock mellan buss och personbild. Dom som jobbade på sjuhuset visste inget om det här eftersom akuten skulle träna på katastrofer.
Jag fick spela busschaffören och skulle ha ont i högra bröstkorgen (hade brutit 5 revben), svåra andningsproblem (en punkterad lunga + rök i lungorna), mycket hosta, grinig, vill inte ligga ner och inte få syrgas. Alla fick olika uppdrag att spela och det var upp till dom på akuten att lyckas gissa sig fram till det rätta diagnoserna. Så man kan säga att det var ett slags prov för dom och vi var materialet? Jag blev sminkad efter det så det skulle se så äkta ut som möjligt, fick rejäla blåmärken runt hela bröstkorgen. Iaf...Jag fick åka första ambulansen eftersom alla kunde inte komma samtidigt. Fick åka ambulans i en jävla fart från ambulans garaget till akutmottagningen. När jag kom dit började det hela, möttes av en massa olika läkare, sjuksköterskor som började kolla snabbt vad som hänt och hur jag mådde. Dom visste inget om mig och jag satte på mina teatertalanger och började andas väldigt djupt och hosta. Då skulle dom fälla ner mig så jag låg ner men då skrek jag: JAG VILL INTE LIGGA NER, SÄTT MIG UPP!
Sen skjutsade dom in mig snabbt till operationssalen där det var 10 pers som väntade på mig. Alla började fråga och klämma hit och dit. Skrek till lite när dom klämde på höger sida av bröstkorgen. alla som jobabde där försökte hälsa på mig men jag avr itne så sammarbetsvillig. Mina klasskamrater som också var med fick mer sår och andra saker, jag var nog den som hade den mest krävande rollen eftersom jag var helt vaken och skulle vara så jobbig. Vissa andra behövde bara spela medvetslös? fast dom såg så äckliga ut ^^
Sjuksköterskorna började sätta fast saker i fingret för att mäta pulsen men jag tog bort den på direkten. Fick en massa slangar ikopplade och fasttejpade på kroppen, fast dom orkade jag inte slita bort. Men ännu en gång försökte dom sänka ner mig men jag satte mig upp på direkten. Dom höll på en massa med mig och jag fick lega mycket längre på akuten än dom andra eftersom jag var ett svårare fall och inte lika tydligt vad det är för fel på mig. I slutet sa dom att dom skulle "söva" mig, och jag tänkte "Ska jag låtsas sova eller vadå?". Men när dom sprutade in narkosen (på låtsas) så försökte jag somna i så trovärdigt som möjligt. Efter det skjutsade dom ut mig och sen var det slut.


Detta har klart varit den roligaste dagen iår och dölängtar tills nästa katastrofövning!!! =D

Länk Tävling - Ser ni någon förändring?

2010-11-25, 21:01:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Nu tänkte jag köra en lätt länk tävling, bara för att jag är så snäll ;) frågan är enkel och säkert ganska uppenbart.  Alla som gissa rätt får en länkning, nu till frågan:

Jag har ändrat EN sak på bloggen, vad?Imorgon länkas vinnarna ^^

Det är detaljerna som räknas 2

2010-11-25, 18:54:49 / Kategori: Naturbilder

.

.

.

Ingen skola imorgon, ska till sjukhuset

2010-11-25, 18:30:18 / Kategori: Tolvans Vardag
Kan ni förstå att jag lider att komma hem såhär sent varje torsdag? vafan man måste ju upp till sängs snart.
Imorgon ska jag upp till sjukan och göra lite saker, tyvärr får jag inte säga det för det är väldigt hemligt! Men det ska bli fruktansvärt kul och jag kommer åka därifrån senast 10:00 och direkt hem, eller ska ner på stan och käka och shoppa :D så härligt att alltid ha en massa pengar, nää skojja bara. Men jag lovar att berätta när jag kommer hem, det jag ska göra får inte läkarna veta.

Kan berätta om ni skriver ett privat meddelande eller om ni inte bor i Gävle ^^

Kommer hem sent

2010-11-25, 11:04:52 / Kategori: Tolvans Vardag
ska vara kortfattad, sitter i skolan nu slutar halv fem idag. Kommer hem till sex och ska käka då så ni får räkna med att nästa inlägg kommer innan sju.

Ombyggnation på G

2010-11-24, 21:23:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Kommer ske en del förändringar, håller på med en ny design (igen). Har inte fått någon kritik om designen jag har nu men min design känns för enkel och jag håller på med en mer "proffisionell" design. Kan så mycket mer inom design och det känns lite skamligt att göra en sån "enkel" design... Kommer ta ett bra tag att få den klar nu när detaljerna och ALLT ska ändras!
Har suttit flera timamr igår och idag, har fortfarande väldigt mycket och jag har inte änns gjort en header? Bakgrunden är klar och jag fixar med menyn som tar låååång tid att bli klar -.-'
Tänker inte avslöja förmycket nu och jag kommer inte säga när den är klar utan ni får hålla utkik den närmsta framtiden (den blir nog inte klar den här veckan).

Har ni önskemål på idéer som ni saknar på bloggen så skriv en kommentar ;)

Det är detaljerna som räknas!

2010-11-24, 18:18:59 / Kategori: Naturbilder

.

.

Winter Colour

2010-11-24, 16:15:08 / Kategori: Naturbilder

Boringgggggg

2010-11-24, 15:28:55 / Kategori: Tolvans Vardag
Dagen har varit ganska trist och värdelöst, känner mig på allmänt dåligt humör och bloggande ligger inte på högsta prioritet!
Alla lärare i hela kommunen var borta på utbildning, flera skolor hade stängt men min klass var några av dom klasser som inte fick ledigt idag. Matteläraren var självklart i skolan för hon skulle inte gå på utbildningen. Men fick ändå sluta kl 1 så det var något positivt ^^

Gick nyss ut och gjorde mig ett försökt att få till lite bilder i snöstormen, fingrarna var isbitar när jag kom in men vad gör man? Måste ju få lite bilder för att bloggen ska rulla igång ordentligt igen! Bloggande är lite som ett yrke, fast utan lön om man itne är storbloggare?

Ni har väl inte glömt mina pinsamma videos?

2010-11-23, 21:26:32 / Kategori: Humor


Birds House

2010-11-23, 19:03:48 / Kategori: Naturbilder

.

.

.

Storm Tisdag

2010-11-23, 17:48:36 / Kategori: Skolan
Fyfan vilket väder, inte kul att stå ute i detta väder!
Men såklart var bussen imorse 15 minuter sen och var nästan en isbit när jag gick in i bussen. skolan började med Venprovning då jag får träna att ta spruta i armen, gick såklart superbra då jag klarade allt utan hjälp på första försöket ;)
sista lektionen var svenska och då tränar vi på pjäsen vi ska framföra, längtar!
Efter skolan var jag iväg på klassrepresentant möte och snacka lite nya saker som kommer ske och problem som måste lösas. Finns så mycket att snacka om och fick inte fram alla åsikter som jag skulle säga...

Nu sitter jag ingosad i filten och ska ta mig en låååååååååååång varm dusch!

Svar på tal!

2010-11-23, 14:21:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar


Svar: Om jag ska vara ärlig så...Nej!
Även om det kan vara ett plus med en bra klädstil så äre inte det jag fastnar för hos någon. Oftast är det utstrålningen som jagkänner av när jag ser någon så kan det säga KLICK. Kan inte säga att jag dras mer till blonda eller brunetter, bror helt på person till person =)

Lär mig två nya språk

2010-11-22, 21:28:05 / Kategori: Tolvans Vardag
Dom senaste månaderna har jag blivit riktigt intresserad av två kompisars modersmål, alltså Somaliska och Arabiska. Tänker inte ha en genomgång för er och skriva vad jag lärt mig. men jag har lärt mig väldigt mycket på kort tid. Zena tycker det är så kul att lära mig nya ord. I början hade jag svårt med dialekten men nu kan jag uttala alla ord på rätt sätt, krävs bara att jag hör orden 2-3 gånger och sen kan jag den!


Haha jag tänker inte säga vad det betyder men det är lite nasty ;)

Miscellaneous

2010-11-22, 19:44:47 / Kategori: Design och Skapande
En till funktion jag lärt mig på kameran är speciella gula effekter som uppstår när man ställer in systemkameran att ta en bild i minst 5 sekunder och medans dom 5 sekunderna går ska man föra kameran fram och tillbaka. Om det finns något som lyser i rymmet kommer bilden att bli konstig men fin (anser jag). Upptäckte detta av misstag och jag kallar funktionen för "miscellaneous" bara för att jag älskar ordet x)
Här ser ni några bilder så ni förstår vad jag menar:


När jag ställde in att bilden skulle tas i 5 sekunder så förde jag kameran runt lite och då korsade jag en lampa vilket gjorde att ljuset från den åkte längs mittenlinje :P


Sen när jag ställde in att bilden skulle tas ännu längre, ca 10-15 sekunder fångades mycket mer ljus i bilden och det bildade ett härligt ljussken!


.


Yellow Ghosts

2010-11-22, 17:27:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Detta är ingen sammansatt eller spegelbild från glas eller fönster. Utan jag fotade Cissi helt normalt bara, Har lärt mig lite nya funktioner med kameran som gör att bilderna blir lite "spökaktiga". Fast det tar runt 10 sekunder för systemkameran att ta en bild bara x)
Monday

2010-11-22, 16:20:20 / Kategori: Skolan
Blää så trist dagen har varit och den lär inte bli så mycket roligare?
Hade naturkunskap på morgonen då jag skriver om Gråsälen. Drygt att jag måste redovisa själv inför klassen medans alla andra är i grupper, känner mig lagomt utmobbad...
Engelskan stog på tur efter det och då skriver vi om halloween, de därimot ska blir jävligt kul ;)
Sista lektionen var det musik. som alltid får man ingenting gjort och det känns lika värdelöst varje gång.

Lyckades få med en hel dag i 5 rader, ni kanske fattar hur lite som händer i min vardag?

Bloggfrågor

2010-11-22, 14:13:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar

1 - Hur länge har du bloggat?
Sedan Augusti 2009

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Väldigt tråkiga! kom ihåg att jag läste blondinbellas blogg och den var fyjävligt tråkig.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Bra fråga! men det var Hilda Bordahls blogg

4 - Träffar du på folk som känner igen dig tack vare din blogg?
Jaa flera gånger i veckan (Ärligt!). Men det är inte så att dom vill ha autograf och så, utan skriker tolvan och vissa kommer fram och berättar vilken bra blogg jag har. Extra kul blir det när någon kompis är med när det händer. Blir så glad av alla gulliga fans ^_^

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Jag läser runt 10 st per dag, men sen kikar jag in några till lite då och då..

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Jag läser mest fotobloggar och humor blogg men några vardagsbloggar

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Kissie!

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Haha, finns ingen som mig vad jag märkt?

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Vet inte riktigt, försöker förklara att min blogg är mer till för yngre läsare

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
haha jaa det tror jag, fast är lite mer galnare utanför bloggen!

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

Vill vara mycket mer privat och vågad i bloggen men det skippar jag när javet att folk som inte borde läsa min blogg gör det.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Mode/kläder - inte riktigt något jag är intresserad av :)

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?

Fattar inte riktigt frågan, haha? x)

14 - Kan du lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?

Nej, det tror jag inte :) Man kan ju få en liten bild om hur han/hon är, men man måste ha träffat personen.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?

Vem vet

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Japp, känner att jag själv är lite skadad, haha :) Man blir så beroende och jag mår dåligt om jag inte skriver minst 5 inlägg/dagen.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar?

Var mer i början när jag bloggade men nu tar jag ingen skit från någon. Är så kul när folk ödslar energi på kommentarer och så är dom anonyma xD

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?

Ja. Vissa inlägg och ibland vissa bilder.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?

Man kan bli för beroende är det enda jag kan komma nu, haha.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Jaa det hoppas jag!


Party Picture

2010-11-21, 21:18:40 / Kategori: Tolvans Vardag

Jag och min crazy kompis Amanda ;D


Några av alla samlade i soffan ^^


Jag och therese =)


Jag, amanda och lisa. Min min på bilden var förjävlig så den får ingen se!

Har framkallat 4 bilder som ska bli tavlor

2010-11-21, 19:30:34 / Kategori: Tolvans Vardag
har fixat lite med bilder som jag ska göra till tavlor, har fortfarande inte bestämt vilken bild som ska säljas på Auktionen om 2 veckor? ;/ det hemliga ärendet jag snackade om tidigare då jag var och fick expert hjälp om tavlorna.
Någon som har ett bra förslag?Snacka om att jag kommer gå med vinst när jag ska sälja en massa tavlor (Y)
Liksom ett fotopapper (Lite dyrare papper, man får absolut INTE använda vanligt A4 papper!) kostar inte mycket alls, Spännande ;)

Vad tycks om nya designen?

2010-11-21, 19:12:00 / Kategori: Design och Skapande
Hello hej, har varit ute på hemliga ärender under eftermiddagen. Fixade klart designen igår och tänkte fira min comeback med ny design. Det vart blå som dom flesta önskade sig. Headern gjorde väldigt enkelt för jag orkade inte fixa till något snyggt. Har haft fullt upp i flera dagar nu och ville bara få ut designen nu kände jag!
Så jävla sur att ingen kommer in på någon blogg som bloggar hos blogg.se.
Bloggen har legat nere i flera timmar och jag förlorat massvis med besökare = mindre pengar ='(

Vad tycks om nya designen då?
Ser ni inte nya designen tryck F5, funkar det inte får ni försöka senare ^^

I´m Back!

2010-11-21, 11:47:20 / Kategori: Tolvans Vardag
Har ni saknat mig? Nää det tror jag inte.
Ni har inte missat så mycket under pausen, ska försöka få med allt!

Fredagen började med ett studie besök på BVC (Barnavårds centralen), var ganska trisst för jag trodde någon sjuksköterska skulle prata med oss men det avr bara läraren, alla som jobbade där var borta på något i Turkiet -.-'
Sen hade jag matte sista lektionen och fick reda på mitt matte prov, G wohoo! Matte B är inte min grejj....
Efter skolan drog jag ner på stan, fick stressa ganska mycket. hade 40 minuter på mig att gå ner på stan från skolan och köpa present och käka. Jag hann med allt det på 25 minuter ;)
På kvällen kl 7 var det fest, orkar inte prata om festen för jag är lite besviken på några personer som snodde min dricka och sa taskiga saker till andra. Jag drog hem från festen kl 1. Ska kolla bilderna därifrån om dom blev lyckade vilket jag inte tror med min kassa digitalkamera som jag glömde hos syrran!

Igår bar det iväg till kompis som fyllde 20, som tur var jag inte bakis. Det bjöds på tacos och annat mums ^^
dit hade jag med mig systemkameran så bilderna blev mycket bättre, men dom får ni se senare.
Jag vill ut och fota nu men vädret hindrar mig, det snöar, är grått och allt är blaskigt...

Varsegod

2010-11-21, 11:37:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Tack Falsksanning, Gossips och Blogglotto för länken, Lättförtjänt och enkelt sätt att öka antalet läsare. behövde liksom skicka in två bilder bara på tyra och skriva min blogg så får man massvis med läsare ;)


haha rolig video när jag bleker tänderna xD

2010-11-18, 20:05:28 / Kategori: Humor

Gammal video jag hittade när jag blekte tänderna xD

Sista inlägget tills söndag

2010-11-18, 20:00:10 / Kategori: Tolvans Vardag
Ni kanske inte blir så glad över det, men jag kommer faktiskt inte ha tid att sitta vid datorn först på söndag. VILL men kan inte!
Imorgon fyller Morgan 18 år, Grattis till han! ska på hans fest vilket betyder att jag inte har tid att sitta vid datan. Kommer ju hem till 3 och då ska jag fixa mig och sånt, Åker tillbaka till gävle med 6 bussen. Så jag har tre timmar på mig och jag den tiden vill jag inte tillbringa framför datan. Efter festen sover jag hos syrran, åker tillbaka till gårdskär på lördagen vid fyra men då ska jag iväg direkt till Cissi som fyller 20, grattis till henne! Kommer hem på kvällen, men man vet aldrig hur bakis jag kommer vara så ni får räkna med att jag är tillbaka på söndag igen.

Lägger ut en video bara som ni får klara er på tills dess ;)

Jag vill vinna!

2010-11-18, 19:38:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Hejsan hoppsan, jag läste nyss att den underbara bloggerskan http://michaelaa.webblogg.se/ har en tävling där man kan vinna en kurs om porträtt fotografering. Skulle skriva en motivering varför och här kommer den:

Jag vill vinna kursen för jag vet nästan ingenting om porträtt fotografering, Fotar nästan bara naturen om dagarna och har ingen vana med annat. Har alltid önskat att kunna få till snygga modellbilder, Behöver det verkligen nu när naturen är död typ. Fast snön är ju fin?
Min vän Laura har det som krävs för att bli modell och hon bad mig ta modellbilder på henne inom en kort framtid så hon kan söka modelljobb. Vill verkligen hjälpa henne men vet inte hur jag ska göra. Därför behöver jag kursen =)


Sen så har jag många fler jag vill fota. Bl.a mig själv! Jag vill så gärna få till dom där jättefina bilderna man ser att andra tar på sig själv. Nej porträtt fotografering är inget för mig och det vill jag ändra på!


Är ni andra sugen på att köpa kursen för 199kr kan ni hitta den på: http://coursio.se/mdphotos

haha frida sjunger opera x)

2010-11-18, 17:41:16 / Kategori: Humor


haha visst har frida en bra sångröst? ;)

Love you all <3

2010-11-18, 16:09:00 / Kategori: Skolan
Mina underbara mahanters (och zena som inte var med på bilden) <3


Laura längst till höger ska jag göra till modell har jag bestämt! Hon är precis den jag söker ;)


Haha ser ni flätan jag har i luggen? Förstår inte hur naneth lyckades göra det med mitt korta hår? x)

Två känslor jag känner just nu!

2010-11-18, 14:31:00 / Kategori: Åsikter/Synpunkter

Första närbilden jag tagit på månen

2010-11-17, 21:38:00 / Kategori: Naturbilder

Förstår inte hur jag kunde få så tydligen bild på månen, hur fint kommer det inte bli när jag fotar fullmånen? Tror det är på söndag ^^
Har man något stadigt att ha kameran på och ett bra zoomobjektiv kan alla göra samma!

Video - Ansiktslyftning och förstorar läpparna ;)

2010-11-17, 19:23:00 / Kategori: Videoklipp

Enkel och billig behandling som hjälpte en stund. Tejpade upp läpparna, ögonbrynen och kinderna ;)

Länk tävling - Gissa planeten

2010-11-17, 17:33:17 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Igår när jag var ute och fotade passade jag på och fotade månen och stjärnorna. Under månen mellan 15-17 november kunde man se en planet som man vanligtvis inte brukar kunna se.
Nu är frågan, Vilken planet i solsystemet kunde man se under månen som ni ser på bilden?
Den som gissar rätt får en länkning, bara att starta gissa hur mycket ni vill!


Man kunde se stjärnan mycket tydligare i verkligheten, jag har ju bara en amatör kamera ;)

En ledtråd som hjälp: "Planeten är väldigt stor"

Magic Meadows

2010-11-17, 14:40:00 / Kategori: Naturbilder

Bilden är ju så naturligt snygg! Stod LÄNGE på den där ängen för ljuset var perfekt när månljuset träffade ängarna och dimman. Trodde inte vintern kunde vara såhär fin, synd bara att bilden inte vart exakt som jag ville ha den. Mycket vackrare i verkligheten!

Blå ni sa, blå det blir, Bulleribulleribock

2010-11-17, 12:20:11 / Kategori: Tolvans Vardag
Verkar som att majoriteten vill ha blå design, Fast jag gillar båda. Den blåa designen är nästan klart. Bara header som ska fixas. Tänkte först ha grått, men jag ahr så svårt att få till det jag vill ha. Vill ändra menyn och så, men ska prioritera headern först!

Komemr hem till fem så ni vet, men har förberett ett inlägg så ni har nått att kolla på medans jag är borta ;)

Night snow

2010-11-16, 22:09:21 / Kategori: Naturbilder

.

Blue Moon


Svårt att tro men bilden är inte redigerad på något sätt, använde ingen blixt och bilden är tagen när det är kolsvart ute. Gäller att veta dom rätta inställningarna ;)

Soft star

2010-11-16, 21:24:00 / Kategori: Naturbilder

ÄLSKAR denna bild! Snacka om att "catch the moment". Bilden är 100% naturlig och inte redigerad på något sätt. Tänker inte säga vad det är men det här en av alla magiska bilder jag fått ikväll ;)

Är ute och upplever något magisk! Så jävla...

2010-11-16, 19:27:48 / Kategori: Tolvans Vardag

Är ute och upplever något magisk! Så jävla vackert!


Finally Home!

2010-11-16, 18:20:54 / Kategori: Tolvans Vardag
tjena bitches, nu är jag hemma och mättad i magen. Den här dagen kanske inte var den bästa...
Hade omvårdnad på morgonen, fick reda på att jag fick MVG på stroke provet :D Håller på och lära oss dokumentera vilke lätt svårt i början men ar mycket enklare!
Svenska hade jag sista lektionen och där håller vi på och övar in en modern version av shakespears "Romeo och Julia". Orkar inte gå genom hur våran version ska vara men jag ska spela en fjortis iallafall ;) Kommer filma så ni får se den om ett par veckor!
Slutade skolan kl 2, men skulle ha matteprov 15:30 -.-' kul att vänta så länge? nej! Men som tur var det två till som skulle dit och vi tre flummade på bra (filmade lite så ni får se).

Nu har jag precis käkat och ska dra iväg ut och fota, Hittade ett perfekt objekt och hoppas på det bästa. Är väldigt svårt att få till bra bilden när det är så mörkt och man får absolut INTE använda blixt nu. Förstör mycket av bilden. Och när man inte har blixt är det ett måste att ha stativ, Måste släpa med mig mitt långa stativ som är så tungt. är en rba bit dit. Fast det är värt det och vem vet vad man kan hitta på vägen dit?

I mitt vackra vinterland

2010-11-16, 14:49:00 / Kategori: Naturbilder
OBS! Vill bara tillägga att alla bilder är tagna utan blixt, Med stativ. Så ni ser att nattbilder blir mycket vackrare och klarare utan blixt ^^


.

.

.

Kommer hem sent!

2010-11-16, 14:15:05 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu har jag slutat skolan, MEN jag ska göra ett matteprov som börjar om 1,5 timme -.-'
Är så jävla hungrig och irriterad. hade rejäl ångest imorse! Man vaknar och kollar ut. Då ser man hur otroligt fint landskapet var i soluppgången. men hann bara ut en snabbis. Allt blev ju bara vackrare när solen var uppe och jag hade ingen kamera att fota med...

Aja hörs om ett bra tag, har förberett ett inlägg så ni klarar er!

Fantastiska bilder tagna!

2010-11-15, 22:34:13 / Kategori: Naturbilder
Just varit ute med mitt gigantisk långa stativ (fast det går att välja längden 0,5m - 2m).
Jag kollade ut genom fönstret i kallingarna och såg hur himmelsk fint snön var ute. Så jag klädde på mig på 2 sekunder och förberedde utrustning, alltså kameran + stativet. Fotat massa olika saker och ska fiffla lite med bilderna. Men här kommer en bild som nyligen är tagen:


Haha mitt hus ;) Ingen blixt, för det ska man verkligen inte ha i detta snöväder, då blir bilden cp märkte jag, Och sen så måste man ha stativ. Annars blir bilden väldigt skakig!

Kommer ske en del förändringar!

2010-11-15, 20:36:07 / Kategori: Tolvans Vardag
Okej är mycket jag vill försöka få med i detta inlägg, får ta en sak i taget.
Tycker det är lite synd att så få som röstat i omröstningen, aja ska försöka sammanställa och förklarar resultatet:
Det verkade som Humor och Videobloggar var störst efterfrågan om. Humor kan jag lova att ni ska få se mer om nu när fotograferingen kommer minska! ;)
Fast videobloggande kan jag inte lova något, för det är så att jag hatar att lyssna på mig själv (min röst låter förjävlig!). Sen tycker jag att det är lite fail att sitta och prata med sig själv? x) haha inte min grejj liksom...


En annan sak som kommer ske snart är den nya designen, Har lite smått ångest för jag kan inte bestämma mig om den ska vara  brun eller blå? SNÄLLA KOMMENTERA VILKEN FÄRG NI TYCKER!
Annars får jag bara ta dne som känns bäst och spara den andra utifall jag är sugen på en ny förändring. Det enda som fattas är headern, måste bi fotograferad men det ska jag försöka bli klar med ikväll eller åtminstonne den här veckan. Om ändå tiden fanns...

Welcome to Wonderland

2010-11-15, 18:06:46 / Kategori: Naturbilder

.

Måndag

2010-11-15, 16:18:01 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjena tjena, Då var måndagen avklarad.
Dagen började med en riktig skakig åktur med bussen, tror det var något fel för jag satt längst bak och allt fett på kroppen bara gubba uppochner xD måste ha gått ner i vikt av alla vibrationer?
Sen hade vi Naturkunskap, läraren var sjuk så det blev inte mycket gjort...Efter det var det engelska då vi håller på med Högtidsarbete. Jag, Zena, Anisa, Laura och Naneth håller på med Halloween, vi har planerat en massa läskigt. Jag och Zena står för musik och klädsel ;)
Musik hade vi sista lektionen. Har äntligen fått börjat lärt mig något, tur det annars hade jag börjat skita i att gå dit!

Vådret just nu är helvetet, går ju inte att vara ute längre? Måste verkligen lära mig tänka nya banor för fotografering. Vill börja fota lite mer modellbilder, men vem? Någon som är sugen?

Pippi fågel

2010-11-15, 16:01:01 / Kategori: Naturbilder

.

Svara, Behöver eran åsikt!

2010-11-14, 21:14:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Ni har säkert märkt att jag lagt in en omröstning i menyn där ni kan svara på vad ni vill se mer av här på bloggen, Jag hoppas ALLA SVARAR för det är viktigt för min utveckling. Det är ju för eran skull och ni behöver bara klicka på en eller flera svar. Tar 2 sekunder...
Passa på att fåe ran åsikt hörd! och fattas det något i omrösningen ni vill se mer av, Tveka inte att skriva det här =)

Snow heart

2010-11-14, 20:01:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Skulle behöva ett till lov nu!

2010-11-14, 18:16:11 / Kategori: Tolvans Vardag
Det finns så mycket jag vill göra just nu, Är tre saker jag kommer på just nu. Finns säkert mycket mer...
Det första jag vill ha klart är Skräckfilmen jag ska medverka i som jag vill komma igång och filma.
Manuset är klart och bestämt.
Början av filmen utspelar sig på dagen och det hinner jag aldrig spela in på vardagarna då jag är i skolan. Så det måste vi ha gjort klart nästa helg! för stor del av filmen kommer utspela sig i mörkret, det kan man ju spela in först nu i veckan? kanske imorgon? vad vet jag, inte jag som bestämmer...
Kommer bli väldigt kallt att vara ute på kvällerna när det är snö, fast jag tror det inte är det i skogarna. Tur att man inte är mörkrädd då ;)

Den andra saken jag vill ha gjort är musikvideon, Tänker inte avslöja förmycket nu, det är ganska hemligt! Kan ge er en ledtråd: "Låten heter som en figur i djungelboken + Väg".
Det kräver också tid när det är dagsljus, så jag kommer ha ganska fullspäckad i helgen.

Tillslut den tredje saken är Djurfotografering, Ska ägna ner mycket mer tid på att fotografera djurlivet här i Gårdskär nu när naturen inte är så vacker...
Det kommer kräva mycket tid för jag vill hemsk gärna få en bra djurbild innan Auktionen är. Vet ju att folket älskar djurbilder, men har ju reserv annars som jag tänkt ^^

Ja ni ser ju hur mycket jag har för mig...

Hos Mormor och Morfar:

2010-11-14, 16:26:30 / Kategori: Naturbilder

Fika Fika


.

Kusin Kajsa och felix ^^


Fin ljuskreatur!


Blommorna är så vackra!


Green garden

Drar iväg och firar Fars dag

2010-11-14, 13:33:40 / Kategori: Tolvans Vardag
Kl 2 drar jag iväg och firar fars dag, kommer vara borta ett par timmar så nästan inlägg kanske kommer runt 5?
Aja hörs då!

Milo <3

2010-11-14, 12:40:43 / Kategori: Tolvans Vardag

.

.

Vad är en "Bubblare" på Bloglovin?

2010-11-14, 10:43:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Igårkväll upptäckte jag en sak när jag kollade igenom en massa lisotr på bloglovin, Tydligen så är jag Sveriges tredje största "Bubblare". Är det någon som kan förklara vad det är för jag förstår inget? haha x)
Säkert ingen speciellt, det fattar väl jag men jag tycker det låter konstigt och det måste ju finnas en mening med det?


Svar på tal!

2010-11-13, 21:28:00 / Kategori: Frågor/Tester/TävlingarSvar: Hej anna!
Att bisexuell är inget speciellt alls, får inga taskiga kommentarer och det är inget jag sitter och tänker på om dagarna. Ni som följer min blogg vet ju att jag nästan aldrig skriver eller gör något som har med min läggning att göra? Förstår inte varför man ska göra så stort av det, det är ju inte mer normalare att vara hetero? Även om det är vanligare, men det är två helt olika saker!
Men jag blir ganska sur när folk tror att jag är mer bög än hetero tack vare min humor, min personlighet har inget att göra med min läggning. mina kompisar kan intyga om att jag var likadan innan jag var bi. Om ni vill veta så gillar jag 75% tjejer och 25% killar.

Kul att du vågar stå för din läggning, för att vara bi är ju den bästa läggningen då vi har flest valmöjligheter ;)

Två känslor 2

2010-11-13, 20:43:00 / Kategori: Design och Skapande

Min foto familj

2010-11-13, 18:48:03 / Kategori: Tolvans Vardag

Stort stativ (kan bli 1,5 meter hög), Litet stativ som är böjbart, Canon EOS 1000D, Standard objektiv, Zoomobjektiv (300 cm räckvidd), Zoomobjektiv (200 cm räckvidd) och kameraväska ;D

Fråga mig vad ni vill !

2010-11-13, 13:21:40 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Orkar inte köra med det här "frågestunds" aktiga sakerna, utan tänkte att ni får fårga mig vad ni vill, antingen kommenterar ni här eller så skriver ni ännu enklare på bloggsvar som ni ser till vänster i menyn, Eller så kan ni klicka på "Fråga mig" knappen ni ser bredvid kommentera länken!

Passa på nu!


Väldigt bra norsk blogg!

2010-11-13, 10:45:00 / Kategori: Dagens blogg/Andra bloggar
Ville tipsa er om en väldigt bra norsk blogg som jag vanligtvis inte brukar gilla såna typer av bloggar. Men det är nått med hennes vackra utseende som man fastnar för!

Ni känner säkert igen henne som Voe:
http://voe.blogg.no/


Home flowers

2010-11-12, 21:53:00 / Kategori: Naturbilder
(Nu funkar äntligen internet).

Mobilbloggar, bloggar sen när internet fun...

2010-11-12, 19:27:44 / Kategori: Tolvans Vardag

Mobilbloggar, bloggar sen när internet funkar!


Två känslor

2010-11-12, 17:48:50 / Kategori: Design och Skapande


Väldigt kul tema på bilden, speglar två känslor. Mycket lättare att redigera såhär än vad jag trodde, så ni kommer få se mer av sånt här ;)

Svaret på Länktävlingen:

2010-11-12, 15:33:25 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Igår tog jag denna bild och frågade Er vad ni trodde det var på bilden, Svaret var: Orkidé !
Fyra personer gissade rätt och dom får en länk som utlovat ;)

Kika in:

http://pallaolsson.blogg.se/
http://www.prinsessanadia.se/
http://linneaaringskog.devote.se/
Cissi Muhr (ingen blogg)

Ska vara med i en skräckfilm

2010-11-12, 15:21:56 / Kategori: Tolvans Vardag
Kommer ni ihåg att jag pratat tidigare om att jag skulle spela in en skräckfilm? Ikväll ska jag möta några personer och bestämma manuset. Sen så ska vi troligtvis börja filma lite om vädret tillåter.
Synd att man inte kan lägga ut hela filmer på youtube, så jag får dela upp det i så några series som möjligt!
Har ingen mer info om detta så får återkomma om det ^^

Gissar ni rätt får ni en länkning ;)

2010-11-11, 20:29:37 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Nu tänkte jag köra en lätt länktävling, det enda ni behöver göra är att kommentera vad ni tror det är på den här bilden:En ledtråd: Det börjar på "O" ;)

Alla barn kan inte se bra ut...

2010-11-11, 18:05:00 / Kategori: Humor
Jag för bra många år sen:


Tandställning, hahaha


Jag ute på hällarna.


Tror det var nyår, eftersom jag hade skyddsbrillor på mig för fyrverkerierna. Vilket långt hår!!

Winter drip drop

2010-11-11, 14:34:32 / Kategori: Naturbilder

.

.

.

Varit på sjukhuset och grillat bort blodkärlen

2010-11-11, 11:41:22 / Kategori: Tolvans Vardag
Hejsan, jag mår piss nu!
Varit på sjukhuset imorse för jag blöder näsblod varje dag. Har bränt näsan 7 gånger tidigare och nu kände jag att nått mer kraftfullare behövs. Trodde att dom skulle använda en lite pinna som dom sätter i näsan så det bildas en skorpa över det sköra blodkärlet, men nu skulle dom göra ett större ingrepp.
Det började med att dom kollade i näsan med någon lampa för att se lite hur det såg ut, dom använda ett mikroskop efter för att se exakt vart jag blöder ifrån. Sedan framkallade dom så jag började blöda och kollade i mikroskopet igen...
Sen fick jag bedövning, men en konstig bedövning för det var en lång remsa som var nästan EN METER LÅNG, och jag överdriver inte. Trodde seriöst att dom skulle trycka ner den så den hamnade i munnen. Bedövningen rann ner i halsen så jag vart helt bedövad där med. Fick svårt att andas för det känns som halsen svullnade igen, men sjuksköterskan sa att det blir så men det är absolut inget farligt. När dom tog bort den långa remsan var det dags för ingreppet. Dom skulle grilla bort blodkärlen med elektrisk ström. Det såg ut som en pincett med stålsak längst fram. Ingreppet gjorde väldigt ont så jag fick mer bedövning med en spray som dom sprutade in, det rann ner i halsen med och smakade ruttna sopor så jag höll på spy!! Efter en rejäl dos med bedövning kunde dom fortsätta och dte kittlades mest så jag höll på nysa hela tiden och tårarna rann hela tiden tack vare det.
Jag var omringad av fyra personer, två läkare och två sjuksköterskor. Kändes konstigt att bli urtittad men sjuksköterskorna avr väldigt trevliga och bra att få mig lugn.

Trodde jag skulle kunna åka tillbaka till skolan efter men doktorn sa att jag varken fick äta eller dricka på ett tag för jag var ju bedövad i halsen och då kunde maten/drickan hamna i lungorna. Får inte anstränga mig heller och mitt huvud värken som bara den!
Bloggar sen när jag mår bättre för nu måste jag gosa ner mig och vila. Skriv gärna nått snällt för jag behöver uppmuntras =/

Tolvan spelar trummor konstigt! ;)

2010-11-10, 21:29:00 / Kategori: Videoklipp

Min ängel (L)

2010-11-10, 20:04:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Är på Öppet hus

2010-11-10, 17:32:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Jag förra året med sjukhuskläder ;)


Jag och maja förra året ;P

Jahapp?

2010-11-10, 16:19:13 / Kategori: Humor
Zena Muhammed gillar din status. 12:17
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "Cos balekh" 12:17
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "okej :P" 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "haha nejdå, fast jag har alltid lyckats..." 12:16
 • Zena Muhammed gillar ditt inlägg. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:16
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar ditt inlägg. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din länk. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "Varför?" 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar ditt inlägg. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din länk. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:15
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "Vaa? x)" 12:14
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "Bilderna finns på: http://tolvans.com/" 12:14
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din länk. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "Tack :D" 12:14
 • Zena Muhammed gillar ditt album Mina Naturbilder. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:14
 • Zena Muhammed gillar din kommentar: "Bra :D Vill du vara min försöks person..." 12:13
 • Zena Muhammed gillar din status. 12:13
 • Zena Muhammed gillar ditt inlägg. 12:13

 • Miley Cyrus - Who owns my heart

  2010-11-10, 14:15:00 / Kategori: Musik

  Ghost in dark Forest 2

  2010-11-09, 21:11:00 / Kategori: Naturbilder

  .

  .

  Nu börjar min resa mot rikedom!

  2010-11-09, 19:28:57 / Kategori: Tolvans Vardag

  Nu har jag börjat med att skriva ut bilder, Fast på vanligt papper eftersom jag var tvungen att jämnföra kvalité och andra saker ^^ Har vanligt fotopapper som man använder för tavlor, men det ville jag inte slösa bort eftersom det är dyrt och jag behövde prova mig fram innan jag blev nöjd med allt!
  Nu är allt fixat och jag ska snart börja skriva ut små och stora bilder som vi ska ha i hemmet, sen blir nästa steg att bestämma en eller två bilder som ska vara med och sälja i Auktionen den fjärde december ;)
  Det enda som fattas är ramar som jag ska ner och köpa någon dag.

  Just nu...

  2010-11-09, 19:18:08 / Kategori: Tolvans Vardag

  Usch.

  Nu blir jag lite besviken på er!

  2010-11-09, 17:25:00 / Kategori: Åsikter/Synpunkter
  Har märkt detta länge nu men tänkte ta upp er så saker klargörs.
  Jag förstår inte varför folk ber om min hjälp att jag ska designa deras blogg och sen efter en vecka ser jag att ni bytt design igen? Ni säger att allt vart skitsnyggt blablabla men tydligen inte...
  Detta har hänt ett flertal gånger och jag blir besviken för ni låter mig fixa med designen en hel kväll och sen använder ni den så kort tid? Hur tror ni jag känner mig då? Har nästan alltid någon som behöver min hjälp och tar mycket tid att fixa sånt.

  I framtiden uppskattar jag om ni är ärliga, för det är ju inte så svårt att säga "nej headern blev inte så bra, kan du inte göra såhär istället". Annars kommer jag sluta att fixa designerna gratis!

  Snöstorms Tisdag

  2010-11-09, 16:02:43 / Kategori: Skolan
  Inte var det kul att vara utomhus idag, fast på morgonen och i gävle snöade det inget? Hänt lite saker nu i skolan idag. Imorgon är det öppet hus på polhemskolan, självklart kommer jag vara där ;) berättar mer om det snart!
  Sen så har vi börjat med en pjäs på svenska då jag och sex till ska spela "Romeo och Julia", spännande ^^ Fast jag ska inte vara romeo om ni tror det. Ska spela "Paris" som också är kär i julia.
  Till sist så ska jag vara med och delta i den årliga Katastrofövningarna. då jag får spela en patient med något fel och så får några sjuksköterskor på sjukhuset träna att behandla mig. Längtar!

  Tänkte gå ut och fota lite coola bilder i stormen men ångrade mig för jag vill förstora kamera...
  Trisst att bara sitta hemma ;/

  Miley Cyrus - Liberty Walk

  2010-11-09, 14:03:00 / Kategori: Musik

  Ghost in dark Forest

  2010-11-08, 21:19:00 / Kategori: Naturbilder
  Här kommer två bilder från dagens fotografering i "Skräck-tema":


  .

  Ellen var den perfekta personen för att utföra denna fotografering, Visst ser hon läskig ut? ;O

  Fler bilder kommer imorgon!

  LÄGG TILL MIG PÅ BLOGLOVIN!!

  2010-11-08, 20:04:00 / Kategori: Tolvan Tipsar


  Klicka på bilden eller gå in här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/1186634/tolvan---bisexuell-humor-natur

  De frusna landskapet 2

  2010-11-08, 17:54:00 / Kategori: Naturbilder

  .

  Fastfrusna isdroppar


  .

  .

  .

  Efter ha vandrat runt i skogen länge kom jag fram till en enorm äng, Ska återvända dit snart och ta lite "old pictures" på dom övergivna husen ;)


  Måndag

  2010-11-08, 16:21:57 / Kategori: Skolan
  Tjoo bhree. Nyligen hemkommen från en trist måndag...
  Dagen började med naturkunskap då vi inte gjorde ett skit, för det var kaos på omvårdnad då alla bänkar som fanns i alla klassrum låg ute i korridoren, så då fick vi börja med att bära in allt igen. Dom hade tydligen polerat golven under lovet?
  Efter det var det engelska då vi fick bestämma att prata om en högtid. Jag, anisa, zena och naneth valde halloween så vi ska hitta på en massa spännande ;) Musik hade vi sista lektionen och där hände inget kul heller, spela piano och trummor på ett vädligt lustigt sätt (ni får se filmen sen).

  Efter skolan var det fotografering med Ellen. Skräckfilm var temat och det gick väldigt bra! Ni får se bilderna senare! ;)


  Lätt att komma förbi, min bänk var långt in till höger. Gick ju smdigt att få ut den -.-'


  Hahahahah

  2010-11-08, 14:02:00 / Kategori: Humor

  Smygtitt på nya designen

  2010-11-07, 21:25:00 / Kategori: Design och Skapande

  Dock är inte allt klart då det fattas en hel del i designen och header!

  Upptäckt två spöken på skogsbilderna

  2010-11-07, 19:22:00 / Kategori: Naturbilder
  En msn kompis skrev till mig att han hade sett ett spöke på en av mina skogsbilder, fast det är ett träd efter ha zoomat in det. Men det såg ut som ett. Efter dte började jag kolla genom mina andra skogsbilder och då hittade jag en ännu läskigare sak. Kolla in:


  Detta är ett träd men håll med om att det är lite likt en pojke som håller i en väska eller nått?


  Detta är en inzoomad bild från den sista bilden i "Mysterious forest" bilderna som ni ser på inlägget nedan. Fan det ser ju ut som en ansikte eller typ en mask nån lagt där ;S
  Nu vet jag att jag inte är ensam längre när jag vandrar runt i skogarna. Fast spökbilderna är från samma skog. Vill inte veta vad som hänt där och det ligger säkert en massa gömda gravar där

  Mysterious Forest

  2010-11-07, 17:47:00 / Kategori: Naturbilder
  Här kommer en skräckfilm spelas in snart ska ni få se!


  .

  .

  .

  Misslyckad fotografering

  2010-11-07, 16:20:16 / Kategori: Naturbilder
  Nu är jag hemma, drog iväg ut i skogen på en liten skrupplig gräsväg för atts edan komma ut på en stor äng, mitt på ängen fanns ett jaktorn av trä som jag satt mig i för att spana lite gömt efter djur. Satt en timme för längre orkade jag inte i kylan. Gissa hur många djur jag såg? ETT, och det var en fågel -.-'
  Tänk er sitta själv mitt i ingestans och se bara en fågel under tiden, helt dött! Nej djur fotografering är inget för mig för jag har inte den tid som krävs för att fota djur. Önskar att jag var arbetslös nu eller nått. Ett lov till skulle sitta bra!


  Denna fågel var det enda jag såg, inget annat. Fast jag avr ju tue vid fel tidpunkt, man ska ju fota djur antingen tidigt på morgonen eller solnedgången.

  Bilder från Lyskvällen + Fam. Muhr

  2010-11-07, 14:24:00 / Kategori: Naturbilder
  Här kommer bilderna från gårdagen:


  .

  Såhär fint var det upptänt längs byn ^^


  Sen blev det musiktävling


  Drack varm chocklad istället, för jag kunde ändå inga av musikfrågorna


  Sen blev det prisutdelning och jag kom ju trea i frågerundan ;) wohoo jag klådde dom äldre!


  Sen bar det av till Fam. Muhr för att käka Räk creps och fetaost sallad


  Cissi redo fotning


  Fin växt med smålampor i ^^


  Skaffade två piercingar, mycket goda med löksmak! ;)


  Lyckades få se ett rådjur, dock verkade den inte bry sig om mig utan stirrade framåt hela tiden


  Bubbel Drubbel


  Den gulliga och glada pumpan ^_^

  Drar ut och fotar bland vildsvinen

  2010-11-07, 12:36:46 / Kategori: Tolvans Vardag
  Har fått tips om ett bra fotoställen som ligger n bit utanför byn, ska cykla dit nu och jag åker själv så det kommer blir lite läskigt för där håller vildsvinen till. Dom matas ju där så det kan vara många man stöter på. Tar med mig hela fotokittet (kameran, stativet,objektivet + zoomobjektivet).
  Tar med mig bössan utifall så jag inte blir uppkäkad eller nått, haha njedå men jag ska bara låta lite. Typ vissla eller sjönga bara så blir dom rädd och går sin väg!

  Hörs om ett par timmar, har förberett ett inlägg som kommer ut halv tre.

  Fotade stjärnorna

  2010-11-07, 11:59:00 / Kategori: Naturbilder
  I letan efter nya föremål att fota tog jag och Cissi en tur ut igår natt och fotade stjärnorna, Jag trodde inte man kunde göra det med systemkameran, men lyckades klura ut hur ^^
  Väl ute lyckades jag se TVÅ stjärnfall, aldrig dom så klart som nu, helt magisk!
  Törs nog säga att en av stjärnfallen var en Komet, för den var enorm och jag har aldrig sett nått liknande förut, och "kometen" åkte ganska sakta förbi, inte så sakta som flygplan eller snabbt som meteorer. Aja ni fattar säkert inte mitt astrologi snack ;)


  .

  Vilken känd stjärnbild kan detta vara? ;)


  På vissa ställen blev stjärnorna blåa ^^ Fint!

  Lyskväll + Fam. Muhr

  2010-11-07, 00:28:42 / Kategori: Nattbloggning
  Nu kom jag precis hem, har haft det supertrevligt och blev en bra avslutning på Höstlovet. kvällen började frågesrunda rund en liten del av byn,man fick ju också se alla snygga marschaller(stavfel) som alla tänt längs gatorna ^^
  Jag fattar inget av frågorna typ, Men jag blev DJUPT CHOCKAD när dom sa senare vilka som var bäst och skulle få priser så kom jag TREA? :O
  Shit, jag vann är dom äldre som knoddade frågorna? snacka om tur!
  Efter frågerunda var det musiktävling, orkade inte vara med på det utan snacka med cissi istället. Fotografen Nils Olof Engberg hade utställning av sina vackra naturbilder och jag fick se över 100 bilder han hade tagit, Han har verkligen en stor talang och en svår konkurrent till mig, finns ju en till fotograf med som är ganska känd. Aja det behövs unga och kreativa fotografer (som mig). Den 2 december ska ju en eller två tavlor jag tagit säljas på auktion ;) Efter lyskväll gick vi hem till familjen Muhr och åt lite lätt och ahde det mysigt, Jag och Cissi gick ut och fotade stjärnorna, Det blev riktigt magisk men ni får se bilderna imorgon (eller idag blir det ju?).

  Just nu dampar jag lite för tagenterna verkar glappa och typ alltid är det någon bokstav som försvinner i varje mening så jag måste fixa till allt hela tiden -.-'

  Bilderna från idag får ni se imorgon!

  Jag har upplevt nått magisk nyss! Bilderna...

  2010-11-06, 20:26:33 / Kategori: Tolvans Vardag

  Jag har upplevt nått magisk nyss! Bilderna kommer imorgon ^^


  Upptagen med Lyskväll

  2010-11-06, 17:08:26 / Kategori: Tolvans Vardag
  Snart drar jag iväg till den årliga Lyskvällen som är här, har missat det dom senaste åren för jag varit utomlands då.
  Efter det kommer jag gå till familjen muhr så jag kommer vara upptagen hela kvällen ^^
  Kameran följer med, har förberedda inlägg men det spar jag tills imorgon. ni får hålla utkik inatt när jag kommer hem för bilder från kvällen!


  De frusna landskapet

  2010-11-06, 14:34:52 / Kategori: Naturbilder

  Prövade gå till nya områden för att hitta inspiration, började med att gå längs denna stora äng. vackert!


  Älskar färgerna som kom fram med solen! ^^


  .

  Sen började jag vandra mig in mot skogen för att hitta nya okända platser


  .

  Solen lyste så glatt på dom frostiga granarna ^^


  Frosten låg så fint över varje strå !

  Fortsättning följer....

  Just nu...

  2010-11-06, 12:22:54 / Kategori: Tolvans Vardag


  ...Ska jag ut och fota, ÄNTLIGEN är det fint väder så man ka njuta. Ska ut på okänt mark och förhopppningsvis hitta lite nytt att fota.

  Hörs snart med bilderna ^^


  Allmänt tråkigt kvällssnack...

  2010-11-06, 00:16:10 / Kategori: Nattbloggning
  Jag känner att min bloggning sjunkigt, skriver inget vettigt längre men jag har verkligen inte haft tid och fått göra många snabbinlägg. Nu har jag äntligen tid och kan pusta ut.
  Ångesten är på topp för jag vill verkligen ut och fota! Ska fota en person snart förhoppningsvis, hon är skitläcker och har "modell ansikte". Vill fota så många men vädret suger, och jag har ingen studio?
  Om vi byter ämne så vill jag säga att näsan blivit cp igen, plötsligt kan jag börja blöda utan andledning?! Back to step 1....
  Jag som bränt näsan typ 7 gånger på sjukhuset, fan finns inget botemedel. Lika bra att vänja sig med det =/

  aja nu orkar jag inte snacka mer

  Är hos kompis nu för Filmkväll. Hörs imorg...

  2010-11-05, 20:57:55 / Kategori: Tolvans Vardag

  Är hos kompis nu för Filmkväll. Hörs imorgon eller inatt!


  Dags att bränna bort fläsket

  2010-11-05, 19:11:28 / Kategori: Tolvans Vardag
  Nu går jag iväg med kompisarna och tar mig ett pass på gymmet. så jag blir borta ca 2 timmar.

  Hörs snart!

  Svar på tal!

  2010-11-05, 16:50:22 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
  "Hur gör man för att ändra bloggadress, som du gjorde från martintolvan.blogg.se till tolvans.com? :)"

  Svar: Det är ganska lätt om man kan det, man får börja med att köpa sig en egen domän (webbadress). Det gjorde jag på Loopia. kostade mig endast 59 kr/år. Har glömt exakt hur man gör men gå in på bilden nedan så kan ni läsa er till där hur man gör =)  En påminnelse

  2010-11-05, 13:01:00 / Kategori: Tolvans Vardag

  kom ihåg att det är dagarna på dagarna som du minns, inte dagarna som du kommer ihåg på dagarna!


  Soft and brown

  2010-11-05, 11:23:00 / Kategori: Tolvans Vardag

  Är man ful så är man

  2010-11-04, 20:53:44 / Kategori: Humor

  .

  .

  Myser med Milo

  2010-11-04, 18:42:34 / Kategori: Tolvans Vardag

  .

  .

  Sen den gulliga katten som finns här ^^

  Såhär många besökare kommer från andra sidor:

  2010-11-04, 16:30:00 / Kategori: Tolvans Vardag

  Drar in till stan och sover hos syrran

  2010-11-04, 14:26:27 / Kategori: Tolvans Vardag
  Om en liten stund åker jag in till stan och sover kvar där, händer ju ändå inget här. Tar med mig datorn och kameran så jag kommer blogga normalt.

  Hörs snart!

  Detta händer om ni försöker kopiera!

  2010-11-04, 13:33:00 / Kategori: Tolvans Vardag
  Kanske inte alla som vet men jag har högerklicksskydd på bloggen så ni inte ska kopiera något. Men för att förtydliga det hela har jag gjort så om någon försöker kopiera kommer denna skylt upp:


  Sugen på att fota andra

  2010-11-04, 11:21:00 / Kategori: Naturbilder
  Nu när man knappt kan ta några naturbilder eftersom landskapet inte är så vackert tänkte jag variera mig lite genom att fota andra. passar ju bra? önskar bara att jag hade en egen liten fotostudio!
  Är ni sugen på att bli fotad, maila då om ni bor i gävle trakterna: martin.bejerfjord@hotmail.com

  Här kommer några verk när jag fotat andra:


  Min syster och Jimmy vid Gårdskärs fiskehamn ^^


  Syrran


  Min bästa kompis ellen =)


  Min FD vän vikkan, tyvärr vill hon inte umgås med mig för hon har roligare med gubbarna...


  Mina två vackra klasskamrater Hannah och Maja ^^


  Cissi ^^


  Underbara kusin kajsa!


  Morgan ;P


  Ny design är på G

  2010-11-03, 21:22:00 / Kategori: Tolvans Vardag
  Känner att jag vill ge min design ett litet lyft, ska ändra bakgrund och header bara. menyn ska vara den samma fast det gröna ska ändras.
  Kan säga att designen kommer vara blå, älskar blå ;)

  Men det lär väl ta en stund innan det blir klart...

  Drar iväg till gymmet nu

  2010-11-03, 18:51:23 / Kategori: Tolvans Vardag
  Hörs när jag kommer hem!


  Tror jag är gravid

  2010-11-03, 18:01:27 / Kategori: Humor

  För typ någon månad sen, (okej egentligen är det två år sen men vi behöver ni inte säga)


  Nu...Gravid?

  Vi måste tänka mer på klimatet!

  2010-11-03, 15:28:44 / Kategori: Miljö & Vetenskap
  Det är sjukt hur världen förändras tack vare människan, jorden blir allt mer konstig och jag vill inte veta hur framtiden kommer bli!

  November är mardröms månaden för fotografer!

  2010-11-03, 13:32:39 / Kategori: Tolvans Vardag
  Har ångest över att jag såååååå gärna vill gå ut och fota men det finns typ inget att fota när det regnar, är grått väder och löven är borta. Så svårt att vara kreativ, liksom man kan ju göra mörka bilder och så som jag brukar göra, men man ska inte tjata ut det. Variation är väldigt viktigt för mig!
  Allt blir ju bättre sen när snön börjar falla, älskar vintern ^^
  När landskapet är så tråkigt som det är måste man redigera bilderna mycket mer för att få till bra foton, mycket lättare när man låter bilden tala för sig själv då den är helt naturlig.

  Någon som har tips på vad man kan fota?

  Reflektion

  2010-11-03, 12:30:00 / Kategori: Naturbilder

  Plötsligt går allt väldigt bra

  2010-11-02, 21:17:00 / Kategori: Tolvans Vardag


  Stiger bara för varje dag! (^_^)

  Fixat Emelies design

  2010-11-02, 18:19:27 / Kategori: Design och Skapande
  Nu har jag klurat och fixat ett tag med min klasskamrat Emelies bloggdesign =)


  Nu kan ni gilla min blogg ;)

  2010-11-02, 16:18:10 / Kategori: Tolvan Tipsar


  GILLA !!

  Ugly People

  2010-11-02, 15:01:00 / Kategori: Humor

  .

  Detta är en tjej ?!


  .

  .

  Denna hemliga sak köpte jag:

  2010-11-02, 13:21:19 / Kategori: Tolvans Vardag

  En stor fotoskrivare ;)

  så nu kan jag skriva ut mina foton och göra tavlor av dom, ska sälja en massa för det är stor efterfrågan. Utställning kommer jag också ha vid olika events! Har en massa saker jag kommer göra för att marknadsföra mig, tur att jag har en blogg? ^^
  Auktionen som kommer innan julen ska jag skänka 1-2 tavlor så får jag se hur mycket folk är redo för att köpa dem för.

  Värdelöst!

  2010-11-02, 11:06:00 / Kategori: Tolvans Vardag
  Tänkte att jag skulle berätta om gårdagens besök till biosalongen.
  Det var tur att jag hade en biobiljett innan, men fick betala 30 kr extra eftersom det var 3D. Filmen i sig var väldigt äcklig, usch!
  Men själva 3D effekterna sög!! jag råkade skrika till lite i början av filmen då det var reklam för att en fjäril hoppade i fejset på mig xD Typ 15 minuter in i filmen laggade den av och allt stannade bara i några minuter, alla bak "vad är det som händer"
  men när själva filmen började var det bara texten som var 3D och filmen var väldigt lite sånt. Lyckades även ramla i trappan när jag skulle lämna biljetten, haha.

  aja nu har man lärt sig sin läxa att man inte ska lita på SF när det gäller 3D!

  Helpless White

  2010-11-01, 21:29:00 / Kategori: Naturbilder

  .


  Har tidigare haft mörkt tema på bilderna, men tycker det behövs ljusas upp lite på bloggen ;)

  Drar iväg på bio

  2010-11-01, 18:44:50 / Kategori: Tolvans Vardag
  Om en kvart går min buss in till stan, ska kika på Saw 3D. Creepy! Kommer vara borta hela natten...
  Har förberett ett inlägg som kommer ut halv tio, så gå in då för det är ett litet ovanligt inlägg ^^

  Hörs imorgon!

  Bilder från svamp plockningen

  2010-11-01, 18:06:39 / Kategori: Naturbilder
  haha fick knappt någon svamp, men jag var ju inte så seriös utan jag gick mest runt och fotade ^^


  .

  .

  haha röksvamp


  Ser ni fyrklövern får ni tur ;)


  sen efter jag gått genom skogen i ett bra tag kom jag fram till en lite häll/strand som ligger väldigt otillgängligt, kanske mitt nya gömställe?


  Fint vatten så jag kommer naturligtvis återvända dit! :D

  The model inside me

  2010-11-01, 16:01:00 / Kategori: Tolvans Vardag


  .

  .

  .


  HAHAHAHAHA jag orkar inte xD

  2010-11-01, 14:03:00 / Kategori: Humor
  Hahah hittade denna roliga filur på youtube x)


  Drar iväg och plockar lite svamp

  2010-11-01, 12:10:48 / Kategori: Tolvans Vardag
  Nu ska jag iväg till skogen och plocka svamp som jag gör varje höst, hatar svamp och tycker det smakar vidrigt!
  men det är mysigt att gå runt i skogen och som tur är så älskar mamma kantareller ^^

  Hörs sen!

  Lyssna på dom!

  2010-11-01, 11:22:00 / Kategori: Tolvan Tipsar


  Gör som dom och hundra andra till att gilla mig på facebook! ;)

  Det kan du gör här:
  http://www.facebook.com/#!/pages/Martin-tolvan-Bejerfjord/149811417923

  bloglovin
  Martin Bejerfjord

  Skapa en profillänk