Bara så att ni blir illamående

2010-10-31, 21:26:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Hmm, vad har jag köpt för nått??

2010-10-31, 19:04:00 / Kategori: Tolvans Vardag


Mycket hemligt köp!

En ledtråd:
-En slags skrivare


Den som gissar rätt får en länkning ;)

En kul grejj

2010-10-31, 17:04:00 / Kategori: Humor
“Pad” är slang för binda .
Ipad ska vara en revolution bland datorer. Ändå heter den som… en binda.
Många kvinnliga bloggare i USA är skeptiska till Apples nya pekdator, åtminstone till namnet. Pad är nämligen slang för binda på engelska.
Nu menar många att namnvalet indikerar att för få kvinnor jobbar på de stora teknikföretagen. En bloggare skriver: “Jag misstänker att ett rum fullt av kvinnliga dataingenjörer inte skulle ha döpt Apples nya pekdator för ‘Ipad’”.
Samtidigt är det i hushåll oftast kvinnan som tar beslut om inköp av hemelektronik, vilket kan vara bra att hålla i bakhuvudet när ett företag döper sina produkter.
Skämtprogrammet Mad TV gjorde redan för några år sedan en sketch där de skämtade om “Ipad” som syns i ovanstående klipp. Kanske hade Steve Jobs vunnit på att göra lite mer efterforskning före pekdatorn döptes."

No colour

2010-10-31, 14:11:00 / Kategori: Naturbilder

.

.

Påverkas ni av fullmånen?

2010-10-31, 11:49:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Är det bara jag som blir lite konstigare när månen är extra stark? För det första kan jag inte sova om nätterna, är hur trött som hellst men bara vrider och vänder på mig i sängen, sen så drömmer jag hur konstiga drömmar som hellst. Blir lite allmänt konstig.
Men det är kul att gå ut och ligga på marken och glo på månen. Love it!

Hur blir ni när det är fullmåne?Drar mig till valbo och tömmer plånboken

2010-10-31, 11:31:23 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu ska jag iväg till valbo och shoppa lite hemliga saker inför kommande projekt som kommer göra mig rik!
Känns som nu får allt en mening och en bra kick för karriären ;)


Kommer vara borta flera timmar för ska besöka farmor med, men var lugn, jag har gjort några tidsinställda inlägg så ni slipper oroa er ^^

My lovely Milo

2010-10-30, 21:08:00 / Kategori: Tolvans Vardag

.

.

Dramatic

2010-10-30, 17:54:02 / Kategori: Naturbilder

.

.

.

.

Fixat Elins och Alexandras design

2010-10-30, 14:43:10 / Kategori: Design och Skapande
Nu har jag fixat lite emd Elins och Alexandras design. Dom ville ha hösttema så jag använde mig av en bild jag själv tog som bakgrund och ett enkelt collage som header.
Det är så många som vill ha min design hjälp så jag vet inte hur jag ska hinna med? tur att det är höstlov nu!


Massa spännande saker kommer ske snart

2010-10-30, 11:25:00 / Kategori: Hemligheter
Min karriär som fotograf och bloggdesigner kommer ta sig ett steg högre upp. Nu i hösten ska jag på möte med GGoIF för att planera inför hemsidan som jag kommer designa och vara inläggsansvarig, Ni minns väl att jag skrev om det tidigare? Ska bli super spännande att fotografera händelser och sedan lägga ut det på hemsidan.

Sen så kommer jag börja tjäna pengar på mina foton, ska ha utställningar på olika ställen runt om i kommunen och sälja foton. Har hört av många vuxna som ser min potential och min "ungdomliga kreavitet". Har redan börjat gjort tavlor som jag själv fotat som jag ska hänga upp på olika ställen i huset, sen kommer jag också skänka bort någon tavla under julaktionen som är här varje år.
Taggad som fan för allt detta och jag längtar med att komma igång!! :D

MARINA AND THE DIAMONDS | MOWGLI'S ROAD

2010-10-29, 21:14:00 / Kategori: Musik

Tog bort mig från bloggportalen

2010-10-29, 19:27:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Jag tog beslutet och tog bort mig från bloggportalen eftersom statisken visade fel hela tiden. Är fortfarande medlem och allt är kvar förutom att statistiken visas. Lika bra det så ni inte förstår fel...

En dag med Tolvan - Serien om mitt liv

2010-10-29, 16:53:13 / Kategori: Humor
Nu är det efterlängtade serien om mitt liv klar. Där får ni följa mig en vanlig vardag i mitt liv. Sen var jag tvungen att korta ner videon för den fick max vara 10 minuter och min var 14 minuter. Sen så filmar jag med mobilen och detta är den första filmen jag redigerar så räkna inte med en superbra kvalite. men men hoppas ni gillar den =)Årets pinsammaste händelse skedde idag

2010-10-29, 16:13:47 / Kategori: Humor
har aldrig uppskattat höstlovet så mycket som nu.
Dagen började i skolan med Barn och ungdomssjukvård, håller på och skriver om barnets utveckling under det första året.
Sedan var det matte och där skedde inget kul...
Efter skolan drog jag ner och käkade på stan med Zena och Anisa, donken ofc! ;)
Kollade sen på kläder och så och jag hittade ett par snygga chinos, men när jag skulle betala så funkade det inte, det visade sig att jag inte hade pengar på kortet. Glömde ju föra över pengarna -.-'
får köpa det på måndag då jag ska in på bio. Sen när jag satt på bussen och åkte förbi polhemskolan så nyste jag hur högt som hellst, OCH TROR NI INTE JAG BÖRJADE STÖRT BLÖDA DÅ?! Jag hade ju inge bomull eller papper på mig? så ja fick stoppa snabbt upp min vante för att hindra blodet att strömma ut över kläderna. Min hand var då helt blodig och jag vill inte veta hur många som såg detta. Sen lyckades jag komma in på en toalett innan bussbytet mot gårdskär och göra rent allt från blodet.

Fattar ni hur pinsamt det var? helt jävla nerblodad i ansiktet...


Om ni vill veta så stört blöder jag näsblo...

2010-10-29, 14:28:16 / Kategori: Tolvans Vardag

Om ni vill veta så stört blöder jag näsblod nu


Tycker det är lite snyggt med denna udda stil

2010-10-29, 14:10:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Jag har fastnat lite för den där 1600-tals stilen för tjejer, alltså breda kjolar med höga kragar.
Inget jag tänder på men ganska snyggt och häftigt. Fast det borde vara jävligt varmt och jobbigt med korsetterna.
För er som inte vet så startade drottning Elisabeth den trenden. Intresseklubben antecknar!
Serien är klar men ni får vänta

2010-10-28, 22:07:09 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu har jag suttit i flera timmar i redigerat videon, Äntligen klar...Puh!
Men videon bearbetas fortfarande och det komemr ta ett bra tag innan den är klar. Så liksom jag orkar inte lägga ut den nu inatt?
Därför får ni vänta tills imorgon. Vet inte den exakta tiden så ni får helt enkelt hålla utkik ^^

Och jag LOVAR er, den är bra! ;)

ÄLSKAR den här låten!!

2010-10-28, 20:00:07 / Kategori: Musik

Dags att få 20 klipp att bli 1

2010-10-28, 19:24:24 / Kategori: Tolvans Vardag
Ikväll ska jag sitte länge och fixa med serien om mig som förhoppningsvis blir klar idag. Fast jag lovar inget, så den blir klar ikväll eller imorgon.
Jag kollade med kameran och där finns över 20 klipp ja tagit, så jag ska kolla igenom alla och redigera och ta med det bästa.

Önska mig lycka till!

Detta har hänt medans jag varit borta:

2010-10-28, 18:48:03 / Kategori: Tolvans Vardag
Shit är helt slut nu. Har hunnit varit länge hemma, Ska försöka berätta om gårdagen och dagen så ni vet vad som hänt under pausen.

Igår var det danskvällen på polhemskolan. Jag gick dit med mina vardagskläder som dom sa att man skulle göra, när jag väl kom dit var nästan alla finklädda med snygga kläder. skämdes som fan av mitt klädval. Det var kul att dansa men upplägged var konstig, Killar fick stå på rad i ena sidan av hallen medans tjejerna fick stå på rad på andra sidan. Sen fick man blandas ihop slumpvis på något konstigt sätt.
Första dansen fick jag dansa med en främlig jag aldrig sätt, gillar inte att göra det men hon dansade bra så det gick bra ;)
Efter det orkade jag inte med de töntiga upplägget så jag gick åt sidan med resten av min klass. När musiken startades så dansade jag bara med olika från klassen med den jag ville. Jag var en av dom få som har riktig taktkänsla när det kommer till dans.
Efter dansen gick jag upp till syrran oc sov där, myste mycket med milo ^^

Idag har det inte hänt något speciellt, Dagen började halv ett då jag hade Stroke prov. Det gick supebra och jag satt väldigt länge så fingrade värkte! MVG annars jävlar!

Nu orkar jag inte skriva nått mer

Var med i tidningen idag - IGEN!!

2010-10-28, 14:14:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Gävle

”Jag behöver inte oroa mig, han för ju” säger Therese Johansson om buggpartnern Fredrik Böhm som dock var lite orolig för att dansa fel.
(Ni ser mig med den rutiga tröjan och mjukisbyxor....Pinsamt!!) 

”Jag behöver inte oroa mig, han för ju” säger Therese Johansson om buggpartnern Fredrik Böhm som dock var lite orolig för att dansa fel.

Bugg roligast på Polhems danskväll

Gävle

Polhemsskolans årliga danskväll lockade ett hundratal elever till en svängom på onsdagskvällen.
– Bugg är roligast, det är ju lite fart i den, säger elprogrameleven Fredrik Böhm som hade tagit på kostymen kvällen till ära.

Artikelbilder

uggandet gick bra för de flesta. Men när det blev foxtrot blev minerna helt plötsligt sammanbitna. "Så här tidigt på kvällen är de lite nervösa för foxtroten. Den involverar ju lite närkontakt" säger idrottsläraren och arrangören Henrik Lagerström med ett leende.

uggandet gick bra för de flesta. Men när det blev foxtrot blev minerna helt plötsligt sammanbitna. "Så här tidigt på kvällen är de lite nervösa för foxtroten. Den involverar ju lite närkontakt" säger idrottsläraren och arrangören Henrik Lagerström med ett leende.

Nervöst värre. Tjejerna var några fler och därför fick några dansa med en tjej i stället för en kille i går.

Nervöst värre. Tjejerna var några fler och därför fick några dansa med en tjej i stället för en kille i går.

Elever från Polhemsskolans el-, energi-, omvårdnads-, hantverks- och barn och fritidsprogram buggade till toner av ”Black Jack” i skolans ljusgård.

Det är skolans idrottslärare som varje år arrangerar en danskväll för skolans andraklassare, som en del av idrottsundervisningen. Idrottsläraren Henrik Lagerström berättar att eleverna ser framemot kvällen med både DJ och ljusshow med skräckblandad förtjusning.

– En del är väldigt oroliga och nervösa, men när de går hem brukar de tycka att det var jäkligt kul, säger han.

Fredrik Böhm, som går elprogrammet, var en av få kostymklädda grabbar som svängde runt på dansgolvet.

– Vi fick se ut hur vi ville, men jag tyckte att det skulle vara en kul grej att ha kostym, säger han och konstaterar att bugg är klart roligast.

Han dansade med den blivande floristen Therese Johansson.

– Lite nervöst är det. Vi har bara övat en gång, säger hon och berättar att paret inte känner varandra sedan tidigare.


Blir ingen bloggning idag

2010-10-27, 17:02:47 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu är det såhär att jag kommer vara upptagen hela kvällen, slutade från skola kl 3 idag och sen gick jag upp till syrran för jag ska sova här inatt.
19:00-21:00 har jag danskväll på skolan, ska bli lite kul! Så ni får räkna med att jag inte kommer blogga.
Sen så är det så att jag går i skolan länge imorgon, kan typ blogga efter kl 6 när jag kommit hem och hunnit käkat.
Har inga förberedda inlägg att lägga ut. orkar inte skriva något heller...
Så ni ska se det här som en kort bloggpaus tills imorgon.

Hörs då!

Read my Estonia friend Lindas blog!

2010-10-26, 21:37:20 / Kategori: Dagens blogg/Andra bloggar
Ni som följt min blogg vet säkert vem hon är.
Ni som inte vet kan jag berätta kortfattat om henne:

Hon heter Linda kallas. Bor i Estland och jag har väldigt bra kontakt med henne.
Tycker det är så kul att få ta del av andra kulturer, Sen så är det bra engelska träning ;)
Hon är väldigt som person och social. Smart med!
Hon har ingen koppling till sverige, vi fick kontakt genom facebook och nu snackar vi på msn om dagarna. Hon älskar även min blogg (vem gör inte det)? haha nejdå ^^
Det bror nog på att jag lägger ut så många bilder. För hon fattar inte ett skit om svenska, haha

Linda har en blogg, Så jag tycker ALLA ska kika in den på: http://linda-jo-blog.blogspot.com/


Visst är hon vacker? (^_^)

Dagens fråga!

2010-10-26, 20:01:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Fråga från Erika (http://www.ekiizz.devote.se/):
"Hej , jag har en fråga.. vet inte om du tänker lägga upp den på din blogg eller så. men om du fick ett land och välja på att bo i och blogga om det landet samt fotografera .. vilket land skulle det vara?"


Svar: Den frågan var superenkel! Norge vill jag bo när jag blir stor. Landet är otroligt vackert och även utsedd till Världens vackraste land.
Ska helt säkert ha min APU där i 5 veckor antingen nu i vår eller nästa vår =)

I love Norway <3

Tänker inte missa denna film!

2010-10-26, 18:02:00 / Kategori: Videoklipp

Är lite småbesatt av henne

2010-10-26, 16:01:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Jag fullkomligt ÄLSKAR Amanda Bynes! Har nog sett alla filmer som medverkat i. Älskar hennes utseende, sååå perfekt!!
Finns inget som jag inte gillar hos henne. Hon är min Gud <3


.

R.I.P Moppen ='(

2010-10-26, 14:30:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Efter jag åkt hem från den hemliga saken igår så hade min gas på moppen frusit fast. Fick lite damp och tänkte "HUR FAN SKA JAG KOMMA HEM?".
Så jag tog tag i gaseb och drog bak den med all kraft jag hade. Då släppte äntligen den! MEN då kände jag hur ös gasen satt väldigt lös. Då prövade jag starta moppen och då gasade den på för fullt utan att jag gjort nått. Förstod då att gasen hade fastnat på fullt när jag drog bak den med all min kraft. Försökte dra tillbaka den men inget hjälpte och moppen bara gasade. Tänkte då att jag kunde starta moppen och åka på full gas hem fast jag fick bromsa hela vägen hem. Men när jag stod startberedd på vägen och skulle köra iväg så märkte jag att bromsen inte tog nått. Så då var jag tvungen att åka hem i full gas och min moppe kan gå upp i 80 km/h. Så Nej tack!
Jag gick med moppen då till en kompis och fick skjuts hem.

Moppen är ju minst 6-7 år gammal för vi köpte den för typ 4 år sen och då var den begagnad. Den har varit med om två stora krascher (En med syrran, en med mig). Har varit mycket krångel med den och jag tror den gjort sitt nu!
Ni som inte sett den får se den i serien som har premiär nu i veckan. Då kanske ni förstår att den skapar problem x)
R.I.P

Monster Town

2010-10-25, 21:15:00 / Kategori: Tolvans Vardag

.

.

.

.


Drar iväg till hemligt ställe för inspelning

2010-10-25, 18:32:18 / Kategori: Tolvans Vardag
Åker iväg alldeles strax till ett hemligt ställe, ska filma lite där också. Men säger inte vad det är bara för att göra er nyfikna och för att ni inte ska veta allt vad som finns i serien. Längtar som satan för premiären! ^^

Men jag kommer vara borta i flera timmar, har gjort ett inlägg som kommer ut medans jag är borta. Länge leve tidsinställda inlägg!

Svaret på Sant eller Falskt

2010-10-25, 16:01:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Igår ställde jag frågan om ni trodde att jag hade kört på ett Rådjur med cykeln tidigare. Svaret är.....

....FALSKT!
Men jag var millimeter från att göra det i somras, när jag avr påväg till sotarfesten. Kommer ihåg hur jävla mycket jag skrek x)

Det vart två personer som gissade rätt och dom vann en länkning som utlovat.
Så kika in:


http://escondido.blogg.se/
http://ssaandraberglund.blogg.se/

When Magic call

2010-10-25, 14:30:00 / Kategori: Naturbilder

Bästa fotobloggen EVER!!!

2010-10-24, 22:35:00 / Kategori: Tolvan Tipsar
Tipsade om denna blogg förut men måste göra det igen, hon tar bilder utöver det vanliga och kan göra vilken tråkig bild som hellst till en magisk bild! Hon är inte som andra tråkiga fotobloggare utan hon det lilla extra.
Fast hon har lite kass uppdatering och ni får kika på lite äldre bilder så får ni se vad hon kan göra, värt en titt!
Jag hämtar också inspiration där.
Hon är precis som jag att hon uttrycker sig genom sina bilder och inte i ord. Hon skriver typ aldrig nått utan visar allt med bilder. Kan nästan börja grina nu...

Så kika in bloggen så förstår ni: http://hildabordahl.blogg.se/

Sant eller Falsk - Vinn en länk

2010-10-24, 18:38:49 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Nu tänkte jag köra den enkla länk tävling Sant eller Falsk. Och frågan lyder:


Tror ni att jag kört på ett Rådjur med cykeln?


Sant eller Falsk? alla som gissar rätt får en länkning ;)

Låten har verkligen fastnat i skallen

2010-10-24, 16:07:31 / Kategori: Musik

Milo är på besök (^_^)

2010-10-24, 13:55:46 / Kategori: Tolvans Vardag

Vi släppte ut milo på ett stort öppet fält som han kunde springa på, han blev överlycklig!


Stackarn, han blev dygnblöt och så kom han fram till mig med sina ledsna valp ögon =(


Hemma så började han skälla när han såg sig själv i spegeln x)

Tänk hur mycket jag har förändrats på 4 år!

2010-10-24, 11:40:47 / Kategori: Tolvans Vardag

Jag ser ju så jävla blek och nerdrogad ut. Fyfan ;S


lite mer färg i anstiktet och ett leende!

Gick promenad med ellen

2010-10-23, 21:30:00 / Kategori: Naturbilder
Gick runt elljusspåret här i Gårdskär med ellen, skönt att komma ut i friska luften, vi planerade lite inför Halloween bara.


.

.

Snart är Halloween här

2010-10-23, 19:30:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Vad ska ni hitta på då? festa?
Själv så har man inte hittat på någon fest så jag funderar på att ha en hemma kväll med kompisar då vi käkar hemgjord pizza och sen smådricker och kollar på skräckis =)


Är ni inte snäll kommer jag och tar er.....Mohahahahah!

En dag med Tolvan - TRAILER

2010-10-23, 17:00:00 / Kategori: Humor
Försökt med hur mycket som hellst men får inte på den där skylten som är i mitten!
Jag änvänder ju ett photoshop för att redigera mina videos, och då kommer den upp.
Skitsamma ni ser ändå och den är lätt att ignorera ^^Sen ville jag bara tillägga att det kommer komma en massa annat roligt som ni inte fick se nu, så ni inte fick reda på allt på direkten ;)

Trailern för serien är klar

2010-10-23, 14:33:16 / Kategori: Tolvans Vardag
Eftersom det kan ta ett tag innan min serie kommer ut, så har jag fixat ihop en lite trailer så ni förstår lite vad den kommer handla om.
Lägger ut den 17:00 här på bloggen, men kan ni inte vänta så får ni gå in och kika på den på youtube redan nu ;)

Smiling in a grey world

2010-10-23, 13:51:00 / Kategori: Naturbilder

.

Var upptagen hela kvällen

2010-10-23, 11:10:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Morgon morgon. Sorry för den kassa uppdateringen som blev igår ikväll, Men jag hanna aldrig skriva att jag var bortbjuden på middag hos en släkting. Efter det var jag tvungen att rusa iväg till ungdomsgården för filmkväll med ellen, malin, linda och vikkan =)
När jag kom hem på natten orkade jag inte sitta vid datan så jag gick bums upp i sängs!
Sen så har jag filmat en massa idag ska ni veta! Nästan allt är klart men det fattas bara lite som jag måste filma på måndag på skolan, och sen måste jag klippa ihop och redigera så allt blir bra som jag vill ha det. Serien kanske blir klar mitten på nästa vecka?

Aja väntar man på nått gott kan man aldrig vänta för länge ;)


Kvällens outfit, ni kommer få se mer av det i serien ;)

Just some pictures

2010-10-22, 17:40:45 / Kategori: Naturbilder

.


Börjar redan bli is i havet...


ÄNTLIGEN KAN MAN GÖRA TIDSINSTÄLLDA INLÄGG!!!

2010-10-22, 15:17:00 / Kategori: Tolvan Tipsar
Tryck bara på en sak sås täller ni in dag och tid när inlägget ska publiceras, äntligen! Har längtat sååå mycket efter det. Nu kommer jag kunna fixa inläggen bättre när jag är borta i skolan :D


Just nu...

2010-10-22, 15:05:00 / Kategori: Tolvans Vardag


...Håller jag på och filmar inför serien och fotograferar lite, Ni får se bilderna snart!

Dramatiska bilder är bättre!

2010-10-21, 21:29:31 / Kategori: Naturbilder
Jag älskar att göra bilder läskiga och mer dramatiska. Det är enkelt att fixa när man väl kan och det passar perfekt nu när det bara är mörkt ute! Många har frågat mig hur jag gör mina mörka bilder så att dom får så bra nyanser. Orkar inte gå igenom detalj hur man gör utan man får helt enkelt pröva sig fram och mixa ihop olika funktioner =)
Tänkte visa er ett exempel som man enkelt kan göra bra:


Här är en helt naturlig bild jag tog på mig förut. Nu ska ni få se hur allt blir bättre med några enkla klick!


Samma bild, fast gjort bilden svartvit, sen ändrat ljuset + kontrasten bara. Visst vart den bättre?
Läskigt ;)

Milo <3

2010-10-21, 20:02:56 / Kategori: Tolvans Vardag

.

.

Min underbara klass OP2A

2010-10-21, 18:31:47 / Kategori: Tolvans Vardag

Love you all <3

Seg deg

2010-10-21, 18:12:43 / Kategori: Skolan
Som jag skriv i det förra inlägget kom jag hem till sex, fick sluta liiite tidigare idag men jag kom inte hem så mycket tidigare för det...
Imorse hade jag idrott då vi dansade bugg, jag och maja har blivit riktiga specialister på det nu ;) Gjorde en massa snurr hit och dit som jag aldrig trodde jag skulle klara av, fast jag har ju taktkänsla vilket hjälper mycket!
Hade omvårdnad sen då vi fick lyssna på någon tråkig föreläsning från anhörig stöd. Fick handmassage av naneth istället ^^ Jobbade sen med stroke frågor, satsar på högt betyg.
Sista lektionen då jag hade barn och ungdomssjukvårdn lyssnade jag på en till föreläsning från Barnkliniken (eller nått sånt). Ganska intressant men fick en massa ryggmassage också, blev rejält ompysslad idag ja. Är van att det är alltid jag som får ge, och ge och ge....Men men det goda får jag väl tillbaka senare i livet =)
Har spelat in några scener till serien, men mobilen dog på morgonen så det blev inte mycket. Laddar den nu så det kommer bli lite mer ikväll men sen imorgon då jävlar ska jag filma allt! haha


Käkade ute med maja idag, aj löv kinamat <3


tror naneth börjar bli sjuk, hon hade på sig hundra lager med kläder. Medans jag hade bara en tunn tjocktröja på mig? haha

En tjej har gjort en parodifilm på mig x)

2010-10-21, 08:16:04 / Kategori: Humor
Bloggaren hanna (http://pykkys.blogg.se/) skrev till mig att hon gjort en parodifilm om mig. Hon ville framhäva i filmen att jag säger "skojja" hela tiden och att jag uttalar EE efter varje mening x) Värt en titt!
(Nästa inlägg kommer runt sex tiden när jag är hemma)

Imorgon börjar inspelningen av min serie

2010-10-20, 21:11:29 / Kategori: Hemligheter
Ni hörde rätt, har tänkt på det här ett tag. Men ville inte ta upp det först det var säkert att det skulle bli av.
Jag måste lära mig bara lite mer om videoredigering. Har försökt plugga mycket!

Serien kommer handla om mitt liv där ni får följa min händelserika vardag. Förhoppningsvis kommer den utveckla sig då jag blir mer van med kameran. Ni kommer inte bara få se mig utan mina kompisar som är minst lika galna som mig!
På fredag ska jag försöka bli klar med inspelningen för då slutar jag tidigt och ska även vara i ungdomsgården hela kvällen. Låter inte det här spännande?

Video - Drygar runt i klassrummet

2010-10-20, 19:14:11 / Kategori: Humor

Ganska händelserik skoldag

2010-10-20, 17:35:53 / Kategori: Skolan
Tjoo bhree, kom precis hem nu. Hatar att det måste ta hundra år innan ja är hemma ;(
Första lektionen idag började med en tjej som kom från skatteverket och snackade en massa ointressanta saker...Fast när hon började babbla om ovanliga namn som kommer in så var dte kul att lyssna, isste ni att man får heta Snö men inte Snövit? Det är därför att snövit översätts till snowhite på engelska och det kopplas till kokain, Jag som trodde dte hade och göra med disney, haha!
Sen fick jag leka patient på omvårdnadslektionerna, för vi håller på med stroke nu och jag skulle låtsas att jag drabbats av stroke så dom fick ta hand om mig och pyssla om mig i sjukhussängen ^^ Skönt!!
Fast senare på eftermiddagen började alla tröttna och bli ganska dryga (Iallafall jag, anisa och zena). Så medans dom andra grupperna tränade med läraren i metodrummet sprang vi andra runt i klassrummet och lät. Ettorna som går på omvårdnad börja dampa totalt på oss, så efter första gången dom sa till oss var vi tysta. Fast när vi jobbade tyst så öppnade dom våran dörr och stängde igen den med en jävla smäll? Man börjar ju undra hur mogna dom är för dom om några brukar kunna skrika och tro att dom äger världen, haha.haha zena och anisa vid sjukhussängen x)


Bild från gårdagen då vi var på föreläsning, visst är vi snygga med våra blåa skor?

Konstiga toaletter x)

2010-10-20, 17:23:38 / Kategori: Humor


Den första toaletten ska förställa så att när man går in så ser man ut men utsidan ser inte in. kan ju inte vara lätt att blotta könet och bajsa där?


.

.

Sexigt...

Grey is Okey

2010-10-19, 21:05:59 / Kategori: Design och Skapande

I´m smiling for you!

2010-10-19, 19:08:24 / Kategori: Tolvans Vardag

.

.

passa på och njut av bilderna, för det är inte ofta jag ler på bilderna. Fast det finns inte mycket att njuta av som har med mig att göra? ^^

Jag var ju konstig redan som barn

2010-10-19, 17:57:39 / Kategori: Humor

Redan som liten klädde jag ut mig, synd att jag aldrig lyckades bli normal då ;)

Lite skitsnack från dagen bara

2010-10-19, 17:33:21 / Kategori: Tolvans Vardag
Hejsan hoppsan, blev lite senare med bloggningen idag. kom nyss hem, har varit hos syrran hela eftermiddagen och träffat min gullunge Milo =)
Dagen började iallafall med att gå iväg på ett studiebesök på Tullbomsgården, ett ställe för dom som behöver sällskap och göra olika aktiviteter. Sen hade jag svenska efter lunch, inget speciellt...
Kul att dom säger på tvn hela tiden att det ska blåsa skitmycket inatt och det kommer falla flera decimeter snö ;/
Ser ju verkligen fram mot morgondagen!

Just nu sitter jag och tråkar hemma, fick käka själv idag för päronen är i valbo och stor handlar. Huset för mig själv, wohoo!!

Kan ni också göra såhär?

2010-10-18, 21:33:45 / Kategori: Humor


Visst är det normalt att man kan göra så med ögonfransarna?

Sugen på att träffas och fotograferas?

2010-10-18, 20:19:44 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Nu har jag en liten idé (Kom på den i duschen nyss om någon undrar). Jag är ju väldigt fotointresserad vilket alla borde veta, Det finns säkert många fler som är det som läser detta nu. Så jag tänkte mig att alla vi intresserade kan träffas och fotografera, fika och ha kul. Jag lovar att underhålla för jag skapar alltid pinsamheter.
Men ni som kanske inte gillar atta fotografera men vill bli fotograferad kan också höra av sig eller om ni vill hänga med och träffas och fika bara? Men jag kan tyvärr inte träffa alla mina läsare som bor runt om i sverige utan jag vänder mig till er som bor i Gävle eller trakterna utanför.
Låter inte det kul? =)
Kom igen nu så vi får ihop ett gäng!!


Hör av er här i kommentarerna så kontaktar jag er eller så skriver ni ett mail till: martin.bejerfjord@hotmail.com


(Update, Två personer har hittills anmält sig)

Frågade 118 118 om vad dom visste om Mig och min blogg

2010-10-18, 19:48:40 / Kategori: Intervjuer / Gästbloggare
Och 2 minuter senare kom svaret:

"Hejsan! Den stiliga killen som ligger bakom blogg www.tolvans.com heter Martin Bejerfjord. Han är 17 år och fyllde nu i somras. Han går på omvårdnadsprogrammet och tänker bli specialistsjuksköterska i Norge. Han är singel och verkar väldigt glad och absolut omtyckt av sin omgivning!"Allt dom skrev till mig stämde till 100 %! Läskigt hur dom kunde få reda på allt detta på någon minut bara? :O

Svaret!

2010-10-18, 17:48:43 / Kategori: Tolvans Vardag
Igår ställde jag frågan till er om ni trodde om jag blivit misshandlad någon, Svaret är Sant!
Fast misshandlad är lite och ta i, mer som en liten misshandel + nästan kidnappning. Orkar inte gå in på det så mycket men vill ni läsa hela historien så klickar ni på "Hemligheter" bland kategorierna =)

Dom här två gissade rätt och får en länkning som jag utlovade:
http://sophiaortengren.blogg.se/
http://pykkys.blogg.se/

Nu vart man på bra humör igen!!

2010-10-18, 15:59:30 / Kategori: Tolvans Vardag


Tack Josefine, det betyder verkligen nu när man börjar bli höstdeppig. Love you so <33

http://josefinebrask.blogg.se/ BESÖK!!

Varför besöker ni mig varannan dag??

2010-10-18, 15:54:42 / Kategori: Tolvans Vardag
Jag förstår inte, helt plötsligt går min kurva i Berg och dalbana, bokstavligen!
besöker ni varannan dag eller? fast det är ju konstigt att nästan alla har bestämt sig för att göra det samtidigt. Ni kanske har gått ihop en pakt, vad vet jag....


Ser ju helt fucked up

Haha två år gammal fyllevideo på mig xD

2010-10-17, 20:28:27 / Kategori: Humor

Sant eller Falskt?

2010-10-17, 17:25:30 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Tror ni att jag har blivit misshandlad för något år sedan?Sant eller Falskt? Gissar ni rätt får ni en länkning ;)

Back to Häggskär

2010-10-17, 15:16:29 / Kategori: Naturbilder
Var ett tag sen sist jag åkte till Häggskär, Vädret var ju perfekt så jag tog mig tid att åka dit. Behövdes verkligen!


.

.

.

.

.


Visst är det så vackert där? =)

Autumn Power - Part 4

2010-10-17, 11:54:07 / Kategori: Naturbilder

.

Frostigt


Darkness Light

2010-10-16, 21:24:06 / Kategori: Naturbilder

.

Bilder på min Miloh <3

2010-10-16, 19:55:18 / Kategori: Tolvans Vardag

Hur snäll som hellst, trots att det var första gången jag träffade han så ville han upp i famnen och pussa mig i ansiktet hela tiden! ^_^


Sen när jag låg och sov hoppa han upp och lag sig bredvid mig, sååå gosig


Man smälter ju bara att kolla på han!!


Just nu på facebook

2010-10-16, 18:07:14 / Kategori: Tolvans Vardag


(Sitter hemma hos syrran nu, har gosat med hundvalpen min. Ni får se alla super söta bilder på Milho. Hörs när jag kommer hem)

Autumn Power - Part 3

2010-10-16, 13:15:36 / Kategori: Naturbilder

.

.

.


Har fler vackra höstbilder som väntar på att visas, men dom får ni se senare ;)

Ligger och myser med min sparkdräckt

2010-10-16, 12:05:07 / Kategori: Tolvans Vardag


En bild på syrrans hundvalp

2010-10-16, 11:48:21 / Kategori: Tolvans Vardag

Ska alldeles snart in till stan och träffa den :D

Drar iväg till ungdomsgården och flummar

2010-10-15, 19:16:50 / Kategori: Tolvans Vardag


.

Såhär ser ett av alla rummen ut.

Hörs väl antingen ikväll eller imorgon

Syrran har skaffat världens gulligaste Chihuahua!!!

2010-10-15, 19:12:09 / Kategori: Tolvans Vardag

Nått liknande ser valpen ut som nu (Bilden tagen från google).
Ska till syrran troligtvis imorgon och hälsa på gullungen (^_^)


Sen kommer den se ut typ såhär.
åååååååååååhhhh jag vill också ha djur!!!!!

Bli medlem och få gratis presentkort!

2010-10-15, 17:18:09 / Kategori: Tolvan Tipsar
Tänkte bara tipsa om en sida för er som inte är medlem där, Gratisbio heter sidan.
Man samlar poäng som man byter ut mot presentkort,biobiljetter m.m. genom enkla saker som att bara logga in, skriva med andra, bli vän med andra medlemmar, svara på undersökningar, besöka hemsidor m.m. Allt är givetvist gratis fast om du tar del av erbjudanden som kostar får du mycket mer poäng!

Blir ni medlem genom mig bjuder jag på 200 poäng ^_^
Klicka bara på länken och registrera er:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=259142


Som ni ser har jag nästan 15,000 poäng ;)

Min underbara klass OP2A

2010-10-15, 15:10:29 / Kategori: Skolan


Synd att typ hälften bara kom till klassfotot ;(

Vad vill ni att mina videos ska handla om?

2010-10-14, 22:21:47 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Jag gillar ju att spela in roliga videos vilket alla borde märkt. Men jag har aldrig frågat vad ni vill se i mina videos?
Så säg eran åsikt och förslag så alla blir nöjda, Älskar parodifilmer men jag har ju så lite material och då går det inte?

ALLA SVARAR!!

Rolig video - Feta Tolvan dansar

2010-10-14, 20:20:07 / Kategori: Humor


Visst är jag snygg? ;)

Drar iväg till gymmet

2010-10-14, 18:40:52 / Kategori: Tolvans Vardag
Kom nyss hem, har precis käkat och ska strax iväg till gymmet och bränna bort lite fläsk! ;)
Bloggar en massa snart när jag kommer hem.


Jag var med i tidningen idag

2010-10-14, 14:53:28 / Kategori: Tolvans Vardag

Minna Hailou, David Sköld, Trang Le, Martin Bejerfjord och Albin Larsson är några mycket nöjda omvårdnadselever som fanns på plats för att berätta om programmet och dess inriktningar.

Fotograf:
Gun Wigh

Framtiden i fokus för nior

GÄVLE Ett program som är roligt och som leder till ett jobb.
Det var vad några av de niondeklassare, som kollade in den gemensamma informationskvällen som Borgarskolan, Polhemsskolan och Vasaskolan bjöd in till i går önskade sig.

Relaterat

Vad avgör ditt gymnasieval?

Många kom till informationskvällen på Polhemsskolan. Lektionssalarna och korridorerna var fulla av nyfikna niondeklassare, föräldrar, skolpersonal och gymasielever beredda att berätta om de olika programmen.

Andraårseleven Albin Larsson talade sig varm för sitt gymnasieval. Han går den relativt nya inriktningen skydd och säkerhet på Polhemsskolans omvårdnadsprogram. Inriktningen passar den som vill jobba inom kriminalvården, i bevakningsbranschen eller studera vidare på polishögskolan.

– Jag vill bli polis eller ha ett jobb där jag får göra nytta och hjälpa folk. Jag är väldigt nöjd med utbildningen. Allt är bra, lärarna framförallt, vi lär oss jättemycket, säger han innan han försvinner in i en lektionssal där han och några andra elever bland annat ska demonstrera hjärt-lungräddning.

Att de tre skolorna går ihop om ett gemensamt öppet hus är en följd av att utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden i Gävle i juni beslutade att de kommunala gymnasieskolorna tillsammans ska erbjuda samtliga nationella program och inriktningar, förutom en inriktning på naturbruksprogrammet.

Från 2011 förändras den svenska gymnasieskolan från grunden. En mängd specialutformade program som finns i dag skrotas och ersätts av 18 nationella program; tolv yrkesprogram och sex högskoleförberedande. Tillsammans kommer de att ha runt 60 olika inriktningar.

Till exempel kommer ekonomiprogrammet på Borgarskolan att erbjuda en inriktning mot juridik och hantverksprogrammet får en ny inriktning mot finsnickeri. Medieprogrammet försvinner.

I stället kommer media att finnas som inriktning på tre program: det estetiska, det samhällsvetenskapliga och teknikprogrammet.

 

Superkul på Infokvällen!

2010-10-14, 10:36:28 / Kategori: Skolan
Infokvällen som var igårkväll var supekul! trots att maja är sjuk så hade jag massa andra att umgås med. Fick göra en massa skojj som att dela ut lappar till alla osäkra ungar, ge dom information om programmet och locka in dom till våra förläsningar som vi hade varje halvtimme. Jag fick prata i två av dom och den ena fick jag visa HLR (Hjärt-lungräddning) och prata om varför jag gillar omvårdnad =)
Sen undrar jag fortfarande vilka tjejer som skriker "BJERREFORS" åt mig? typ hundrade gången jag hört det nu...
Träffade fans också som kände igen mig och skrattade åt min läkardress. Fick väldigt många blickar under kvällen!
Allt slutade halvnio och som tack för allt får jag en biobiljett, har två nu så ni får fjäska på mig så kanske jag bjuder er ;)

Vill blogga, men kommer inte ha tid!

2010-10-13, 08:09:50 / Kategori: Tolvans Vardag
Idag har jag fullt upp i stort sett hela dagen, ska stanna kvar här i gävle och sova hos syrran eftersom jag slutar väldigt sent från skolan, sen så börjar jag elva imorgon så då kan det vara skönt att sova ut lite, Och imorgon går jag fram tills klockan fem så ni får räkna med att nästa blogginlägg blir runt sex tiden imorgon, okej?

Turkiet, Dag 11

2010-10-12, 19:26:16 / Kategori: Turkiet 2010

Hahaha en av personalen som jobbade som underhållare på kvällarna älskar att flumma runt sig bland turisterna x)


Hahahahah


Här är ena sidan av hotellet, vi hade utsikt åt andra hållet mot havet ;)


Sen vart det plåtning på syrran runt stranden.


Syrran och Jimmy

Hör upp alla ni som går i 9an

2010-10-12, 17:15:57 / Kategori: Tolvans Vardag
Imorgon är det informationsdag på Polhemskolan för er som vill veta mer om skolan och alla programmen, Jag kommer självklart befinna mig där och ge er information om Vård och Omsorgsprogrammet ;)
Kommer också bära läkarkläder på mig för att göra allt lite roligare, haha!

Så befinn er på polhemskolan IMORGON MELLAN KL 18:00-20:00 !!!!

Fick mig en chock

2010-10-12, 16:05:01 / Kategori: Skolan
Ska försöka få med allt kortfattat!
Dagen började som vanligt att åka till skolan, hade omvårdnad på morgonen då vi håller på med hjärnan och så...
När det blev lunch och skulle gå och hämta yoghurten så stod det en tjej framför och bakom mig, tjejerna kände varandra för den som stod bakom mig sparkade på hon framför för att få kontakt med henne, då vände sig tjejen framför mig och gav mig värsta blicken för hon trodde jag sparkade på henne, Ja sa bara va? och hon sa: Varför sparkade du på mig? Jag: Haha jag har inte sparkat på dig?
Men då klev tjejen bakom mig och räddade mig från den pinsamma situationen x)

Hade svenska senare på dagen, hade muntlig redovsning med tre till personer om en speciell tid i historien. Eftersom jag vart borta i två veckor kunde jag ingenting så jag fick bara stå där framme och se ut som ett fån, sen så var en sjuk också. Hej IG! Fast dom andra två lyckades rädda allt bra ^^
Sista lektionen var jag på ambassadör möte, för imorgon ska jag vara kvar efter skolan och ha info kväll för alla 9or som vill gå på polhem. På mötet sa dom att det kommer ske lite förändringar tills nästa år, Först så byter min linje "Omvårdnadsprogrammet" till "Vård och Omsorgsprogrammet"...ganska onödig förändring?
Sen så kommer alla skolor i sverige införa så vi får betyg A-F precis som i USA. Alltså kommer inte IG/G/VG/MVG finans kvar mer. Det är ju delvis bra för då blir det mer rättvisare betygssättning efter varje individ?
Dom sa även att det kommer ske förändringar bland kurserna vi läser och göra så skolan får mer makt och vi inte har lika mycket valmöjligheter -.-'
Komemr bli lite konstigt under sista skolåret gissar jag...

För dom som inte visste

2010-10-11, 21:33:10 / Kategori: Humor

Vet du vad orden Fitta och Kuk egentligen betyder ?

Här är svaret:

Fitta betyder ”våtmark” medans Kuk betyder ”liten utväxt”.
Visst låter det logiskt ändå? Fittan brukar ju vara blöt och kuken
den är ju en utväxt. Sen om just den är liten eller om den är stor...haha ;)


verkar vara lite störningar på bloggen

2010-10-11, 20:53:24 / Kategori: Tolvans Vardag
Märkt att ni, även jag. Haft problem att komma in på min blogg. Det har varit lite krångel dom senaste dagarna och tror det beror på felet som hände med alla bloggare för några dagar sen. MEN det finns en lösnings som funkat för mig och många andra. När ni går in på min blogg och märker att det inte funkar, TRYCK DÅ F5. Då uppdateras sidan och kankse gör att ni kommer in.
Problemet ska iallafall vara löst inom någon dag bara!

Autumn Power - Part 2

2010-10-11, 18:12:34 / Kategori: Naturbilder


Fint med alla röda, gula blad!


.Älskar hösten sååå!!!!


Turkiet, Dag 10 - Delfinshow

2010-10-11, 16:34:49 / Kategori: Turkiet 2010

Delfin showen började med sälarna som visade upp sig ;)


Sen vart det en jävla massa hoppande från delfinerna ^^


.

.

.

Förövrigt var det fin utsikt från Adaland, som är Europas största vattenpark ;)
Fast det roliga var att Turkiet ligger i Asien? haha x)

Dagens bloggare blir....

2010-10-11, 15:58:44 / Kategori: Dagens blogg/Andra bloggar
.... http://onlykattis.blogg.se/

Stort grattis till henne och kika in bloggen ;)

When Darkness Comes

2010-10-10, 21:13:11 / Kategori: Naturbilder

.Mörkret är ganska kul sak att experimentera med, kommer bli mer sånt!

Musikvideo - Tolvan goes muslim blue

2010-10-10, 18:56:57 / Kategori: Humor
Haha jag är den där helblåa saken x)Har spelat in fler andra knasiga videos, men dom läggs ut en annan gång

Gör som jag, stöd Rosa Bandet!

2010-10-10, 16:29:42 / Kategori: Tolvan Tipsar
Kopiera denna kod, gå in på eran Kodmall och klistra in den under:  <body>

Här är koden:
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>


Vill du bli dagens bloggare?

2010-10-10, 15:48:16 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Jag har så fruktansvärt tråkigt just nu, är på bra humör så därför bestämde jag mig för att jag kan länka en bloggare för dne som vill, Allt ni behöver göra är att kommentera eran blogg, Sen utser jag en vinnare ikväll eller imorgon efter skolan. Men det blir ju bara eran förlust om in inte ställer upp? sen om det t.ex. bara en bloggare ställer upp så vinner ju den? SÅ STÄLL UPP NU!!

Låter inte det bra? =)

Autumn Power - Part 1

2010-10-10, 13:05:37 / Kategori: Naturbilder

Drip drop Leaf


.

Gult överallt jag kollar


Turkiet, Dag 9 - En tur till Centrum

2010-10-09, 21:58:03 / Kategori: Turkiet 2010

Syrran goes model


Team turbo Tekla på Katelyon


Vandrar runt i bazarnerna


.

Otroligt söta converse för småbarn, lika liten som min hand ^_^


Ännu en söt katt kom fram och behövde kärlek, naaaaaaaaaw


Tog en drink sen vid hotellet. Syrran och jimmy drack en Orgasm. Smakar förjävligt! Föredrar andra orgasmer ;)


Sen vart det breakdance, mycket underhållande!

Turkiets vackraste solnedgångar

2010-10-09, 19:51:12 / Kategori: Turkiet 2010

.

.


.

Bergen ni ser är grekland om någon undrar.


.


Tänk er att det här fick jag se varje dag...

Bilder från 90 års firandet

2010-10-09, 18:05:47 / Kategori: Tolvans Vardag
Finally home, är så jäkla mätt nu så jag tror jag skippar tårtan. Alldeles strax kommer släktingarna hit, Kom precis hem från restaurang Kungsådran ^^


Här höll vi till


Reserverat, Daah ;)


Här är pappas släkt samlade =)


Varmrätten Var Fläskfilé black and white med mustig balsamicosås spetsad med portvin samt bearnaisesås och rostad potatis, mums!


Till efterrätt åt jag Brownie med mörkchoklad och Bärmousse, supergott!!!
Lyxig mat är sååå Tolvan style ;)


Sen lite fint utanför bara, går ju liksom inte att gå förbi en fin blomma utan att ta kort på den?


Just nu är hösten som finast! Imorgon ska jag ta mig ut och ta dom första höstbilderna =)

Grattis Farmor 90 år!

2010-10-09, 13:41:16 / Kategori: Tolvans Vardag
Idag fyller min kära farmor 90 år, ska strax iväg och fira henne på Restaurang med släkten. Tar självklart med mig kameran ;)
Vet inte exakt när jag kommer hem men det märker ni, hörs då!

Turkiet, Dag 8

2010-10-09, 13:06:00 / Kategori: Turkiet 2010
Nästan varje dag förfestade jag, cissi, syrran och jimmy innan vi skulle gå ut och käkade.


Cissi alltid lika taggad ;)

Botten upp!


hahah


.

Solnedgången var otroligt fin denna kväll !!


hahah x)


.

Turkiet, Dag 7 - Båttur över till Grekland, Samos

2010-10-08, 21:57:15 / Kategori: Turkiet 2010

Cissi är alltid redo med kameran


.

Äntligen i Grekland, Nu har man fått med en till land i listan ;D


Vi besökte en kyrka som låg i närheten


Det klassiska Blå/Vita husen i grekland


Sen vandrade jag runt bland dom gamla gränderna, Så vackert!

Flower Power


En typisk vykortsbild ;P


Haha duva x)


.

Greece <3


.

Här vandrar vi längs hamnen


Kvällen avslutade med en fin solnedgång

Turkiet, Dag 6

2010-10-08, 19:22:02 / Kategori: Turkiet 2010

Som varmast lyckades vi nå upp över 40 grader!


.

Klart och härligt vatten


Jag på dom vita stenarna ^^


I bakgrunden till höger ser man grekland, endast en timme dit till ön Samos ;)


.

Detta är den nyttigaste måltiden jag ätit i mitt liv, nämnligen Fetaost sallad. mums!


En gullig hund kom fram påväg hem från stranden och var kelig som alla djuren var där :D
Inget speciellt hände på kvällen så jag ahr inga fler bilder från dagen

Video - Här lämnar Tolvan Sverige

2010-10-08, 17:09:11 / Kategori: Videoklipp
En film för er som vill se när planet lyfte från sverige och lämnade detta gråa land, otroligt hur fint allt är ovanför oss som vi inte ser (Tills nu).


Turkiet, Dag 5 - Tur till Duvön

2010-10-08, 15:09:56 / Kategori: Turkiet 2010

En liten men mysig ö, gick att gå ut dit genom en lång bro


Här vandrar vi runt innanför murarna


Fin utsikt från toppen!


Som vanligt var katterna så jävla gulliga och keliga ^_^Haha har en massa andra fina bilder från duvön men kameran lag av när jag skulle föra över bilderna nyss, visar mer sen!

Inte på humör

2010-10-07, 21:40:45 / Kategori: Tolvans Vardag
Känner mig inte på humör för någonting, behöver verkligen sova ut som jag inte har gjort på TRE VECKOR.
Känns som jag tappande vanan att blogga flera gånger om dagen, har ju så mycket att visa er men pallar inte mer idag.
Imorgon finns nya krafter då det är fredag, massa blogginlägg då!


.

Båda bilderna stämmer in bra på mig...

Turkiet, Dag 4 - Besökte Den gamla grekiska byn

2010-10-07, 19:18:57 / Kategori: Turkiet 2010

Fanns mycket fint att se påväg till den gamla grekiska byn Sirenzi.


landkapet är väldigt fint!


Väl framme i byn fick vi smaka på en massa fruktviner.


Persika vinet var godast!


Här ser ni grekiska byn Sirenzi (Som ligger i Turkiet).


En cool blomma, har aldrig sett nått liknande ^^


Här vandrar vi genom gränderna


Gullig tant ^_^


Kattmamma med sin unge =)


Smakade på turkisk godis, det smakade som tvål med mjöl på. Äckligaste jag käkat på länge!


Till sist var vi på marknade som var i närheten av byn.

Turkiet, Dag 3

2010-10-07, 18:54:40 / Kategori: Turkiet 2010

Dagen började med stranden, dit gick vi nästan avrje dag och fick dom bästa platserna! ;P


.

Nu börjar det likna nått!


Syrran och jimmy åkte vattenskoter


Vi åt ofta lunch på Rosy´s


Fanns mycket fina blommor längs stranden ^^


En liten del av stranden. fanns många olika stränder att välja mellan.


Tänk att jag var såhär brun efter tredje dagen bara ;)


Tycker ni den här bilden var fin? då ska ni få se dom andra solnedgångarna som verkligen var magiska!


HAHAHAHAHAHA

2010-10-07, 15:33:38 / Kategori: Humor

Turkiet, Dag 2

2010-10-06, 21:04:37 / Kategori: Turkiet 2010

Onsdags marknaden, kan man göra mycket fynd!


Denna t-shirt köpte jag fast i svart ;)


Kan inte påstå att jag gillade pizzorna där, alldeles för mycket ost!!


Det vandrade runt katter och hundar överallt, befolkningen gav dom mat och tog dom till vetrinären, så alla djuren va ochr helt friska och gulliga ^_^


En receptionist som jobbade på hotellet kunde sjunga väldigt bra, fatma var hennes namn om någon undrade ^^


Läskig spökbild på syrran, har hon en djävul inom sig? ;O


Jimmy, även känd som syrrans kille


.

Vart lite flum på balkongen sen ;P

Turkiet, Dag 1 - Dit resan

2010-10-06, 18:59:18 / Kategori: Turkiet 2010

Härlig känsla att vara på arlanda, fast jag har ju vart det så väldigt många gånger.


Bleka och trötta står vi och väntar på incheckningen. Pappa till vänster sen katarina, mamma, syrran, jimmy och cissi =)


Alla bar våran "Team Turbo Tekla" t-shirten, vårat reseteam om någon undrar ;)


Himlen är så magisk, molnen är så fluffiga och man vill bara hoppa ut!


En mer dramatisk himmel.


Cissi på planet =)


Light on the wings.


Maten på planet bestod av korv,omelette, potatis, chockladpudding, bröd med cheddarost, blåbärs yoghurt.


på flygplatsen i turkiet var dom inte så bra på stavningen, haha


Havsutsikt från balkongen, lovely!


Mördarbacken skänkte mig 5 kilo mer benmuskler, backen är MYCKET brantare i verkligheten. Tänk er att gå uppför här flera gånger per dag i hettan?


Hade även utsikt över en del av staden, tro mig, Kusadasi är väldigt stort!


Sådär hette hotellet, sk på google om ni vill se hur hotellet ser ut innan jag orkar lägga ut bilderna här.

700 bilder väntar att få visas + En chock!

2010-10-06, 18:17:15 / Kategori: Tolvans Vardag
shit första dagen i sverige på ett tag nu, som väntat vart alla chockad över min svarta bränna ;)
Hade matte prov på morgonen vilket gick great! IG för mig, kunde typ 3 tal? har ju missat massa matte men pallade inte ta med mig skolarbete när man är utomlands, vem gör det?
Typ alla verkar vara sjuk på något sätt så jag väntar mig en rejäl förskylning, men jag får absolut inte vara sjuk nå mer under denna månad!!
Har även prov imorgon om "för tidigt födda barn". lär väl max bli G om jag har tur, ska försöka plugga när jag får tid. har så himla mycket att göra. Tog även kapillär prov i fingret och insulinspruta i benet idag, älskar att ta sprutor :D exakt det jag vill lära mig!

Tog en stund nu innan jag fick tag på datorn för jag hade gömt den utifall om någon hade brutit sig in i huset medans vi var borta.
Har tagit nästan 700 bilder från resan och många av dom lär hamna här på bloggen, ska dela upp inlägget och visa allt från dag till dag så ni får uppleva det jag gjort under dom här veckorna, låter inte det bra?
Blev chopckad när jag kollade statistiken på bloggen, har nästan inte tappat några besökare alls, typ 30 mindre läsare om dagen bara än vanligt. Fattar inte vad ni har gjort dom här dagarna på min blogg? x)
Fast det avr en stor lättnad för jag vill verkligen INTE förlora dom bästa läsarna jag har <3

Aja hörs snart med alla miljoner bilder från resan! Bjuder på en cambild så ni har nått att glo på


Hello neger

Tolvan is back in sweden

2010-10-06, 08:05:08 / Kategori: Tolvans Vardag
Hello bitches. Eran efterlängtade bloggare har återvänt till kalla sverige!
Sitter i skolan just nu, kom hem kl 1 inatt och då vart det bums i sängs. kommer hem till fem idag så då kommer jag blogga om det som hänt mig under varje dag av min resa ;)

Hörs då!

bloglovin
Martin Bejerfjord

Skapa en profillänk