Sista inlägget tills onsdagen

2012-04-28, 15:56:15 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjenare!
Som ni alla vet så drar jag bort till Estland imorgon, kommer vara borta tills sent på tisdagen. Vet ej exakt när jag kommer hem så vi får se om jag orkar blogga då eller väntar tills onsdagen efter skolan.
Ska strax packa men först blir det åka till mormor och morfar för att grilla lite kött utomhus! :)

Vädret är superhärligt nu och jag tänkte först gå ut och fota men sket i det för det är mycket roligare att bara slappa och sola.

Har inga mer åsikter så önska mig en trevlig resa så hörs om ett par dagar! Ha det bra, för de har ja ;)


Utgång ikväll!

2012-04-27, 18:27:41 / Kategori: Tolvans Vardag
Hmm... Det har blivit mycket drickande för mig under april månad. Har festat varje helg nu och i maj tänker jag ta det lite lugnt. Men tills dess kör vi hårt, blir utgång idag med ett litet gäng. Tänker ta det lite lugnt för jag har lyckats blivit to crazy två gånger nyligen. Vill bara ha bra minnen efter denna natt ;)

Sedan blir det lugn dag med kompisarna imorgon och sen på söndag drar jag till estalnd och festar mycket de dagarna jag är borta!
Ska försöka komma ut imorgon om vädret tillåter, måste ju fota lite så ni har nått roligt att kolla på medans jag är borta.


Ha det gött ;)

Bilden som puttade upp min karriär

2012-04-27, 15:38:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Vad glad jag blir över all respons från regnbågsbilden. Kan knappt själv tro att jag tagit den, folk hyllar den från höger och vänster. Cheferna från älvkarleby kommun berömmer den, en massa gävlebor som jag inte känner skriver vackra ord, Blivit tillfrågad att hålla utställning på ett bibliotek , kontaktat både aftonbladet och expressen!:)

Så vad kommer detta leda till nu? Känner mig iallafall på superhumör nu :D

Nu är det dags för er att få eran vilja igenom!

2012-04-27, 10:02:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Jag vill börja detta inlägg med att kritisera er läsare, är inte sur men förstår ni hur tråkigt det är för mig att blogga när man får NOLL respons? Får i stort sett aldrig en enda kommentar, många som besöker min blogg och jag uppskattar att ni gör det varje dag. Men hur vet jag att ni gillar det ni ser? När ni är knäppt tysta?
VAD VILL NI SE MER AV???

Svara på denna fråga för fasen så javet om jag gör ett bra jobb eller ej. Och anonyma elaka kommenterar slänger jag i kompostpåsen och återvinner det till skandalbloggerskorna!

Googla detta:

2012-04-26, 18:10:00 / Kategori: Humor
Do a barrel roll

Askew

Haha märkte ni nått? ;)

Min bild på framsidan i tidningen!

2012-04-26, 12:24:28 / Kategori: Tolvans Vardag

Shit vad glad när jag såg min regnbågsbild på framsidan i Gefle Dagblad! :D


Feel the freedom and fly!

2012-04-26, 10:37:00 / Kategori: Porträtt

Rainbow sense of happiness

2012-04-25, 20:11:38 / Kategori: Naturbilder


Blogg.se fortsätter att dampa...

2012-04-25, 18:04:16 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu börjar jag bli jävligt less, vet ej varför men jag har väldigt svårt att ladda upp bilder här på bloggen som jag själv tagit. Jag kan ladda upp bilder som är tagna från ex. google.
Om jag försöker 5000 gånger så kan jag lyckas få med en bild. Men är så irriterad på att det hela tiden står "sidan kan inte visas" så fort jag trycker på "ladda upp bild" -.-'

Har en så otroligt vacker bild som jag tog igår på regnbågen och självkalrt kan jag inte ladda upp den trots att jag ändrar fil och storlek? Problemen började i lördags och jag ska skicka ett argt meddelande till blogg.se nu!

Allison Harvard - Världens vackraste modell!

2012-04-25, 10:48:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Brukar ni kolla på Top model? under säsong 6 (tror jag) deltog en väldigt unik och spännande person, Allison heter hon. Det är något med hennes utseende och blick som tilltalar mig och ger mig mycket inspiration att jag som inte är snygg kan ta fantastiska modellbilder, att kunna förmedla ett budskap eller känsla genom en bild!
Nu deltar hon i Top model - All star, för att bli den bästa modellen av dom alla. Hejja hejja ^^

Jag blir så sjuuuuukt avundsjuk på alla fotografer som får fotografera henne, skulle jätte gärna träffa henne men det lär aldrig hända...
Det är många som inte vet att jag granskar personer när jag ser de i verkligheten, om de har potential att kunna bli en jäkligt bra modell. Jag söker inte skönhet, jag söker något unikt.
Längtar som fan tills i slutet av Maj då jag ska få fota en otroligt fin tjej som kommer hit till Gårdskär. Tänker inte avslöja mer utan låter er beundra MIN snygga Allison Harvard <3
Vad vill jag med livet? Egentligen?

2012-04-24, 19:32:00 / Kategori: Åsikter/Synpunkter
Ja ni, den frågan har jag ställt till mig själv flera gånger. Har inget svar på det, vill inte fokusera och planera hur jag ska göra och vara med livet. Sålänge jag är lycklig och det är de jag vill fokusera på!
Men hur ska jag göra efter studenten då? Vad händer med mig när jag lämnat skolan och startar ett nytt kapitel i livet?

Har ju sökt sommarjobb på Gävle sjukhus, hoppas verkligen jag får jobb där. Efter sommaren vill jag OTROLIGT gärna sticka iväg någonstans och jobba under hösten, har sökt mycket i Tromsö (Norge) och har kollat upp lite i Miami (USA). London skulle funka med, finns många ställen jag skulle tänkas vara. Att välja ett land inom EU att jobba i rekommenderar många får att underlätta alla procedurer som skulle krävas om jag ex. åkte till USA?
Det är ju bekvämare att stanna kvar och jobba här, men varför inte verkligen satsa på att dra iväg och uppleva minnen medans man kan? Är trots allt inte bunden till nått här. Har inge jobb, partner, bostad, djur etc...
VAD ÄR DET DÅ SOM HINDRAR MIG? Pengar eller? Nja pengar har aldrig varit problem för mig, tro inte nu att jag är bortskämd. Den som spar han har! ;)

Och sen då? När jag kommit tillbaka från USA i vinter lagom till julen? Vad händer då? Det är där jag har satt stopp för allt tänkande, vill inte veta vad som händer då. Blir jag forever alone? Lyckligt gift? Nejdå så långt tänker jag inte gå haha!
Jag hoppas verkligen jag kan hitta en partner, att älska och bli älskad. En känsla som jag aldrig känt (Om man räknar bort familjen). Blir så avis på alla andra när dom strosar runt lyckliga och flyger på rosa fluffiga moln genom vardagen. Men är jag olycklig nudå? Nej aboslut inte! Jag mår jättebra trots ensamheten, har jättebra vänner och klasskamrate, som jag snart kommer få lämna ='(
Stor familj och släkt har jag med här i Gårdskär, finns inte mycket att klaga om man satt i mina kläder. Det är alltid så att man har tur i det ena och otur i det andra, så pengar verkar vara min grejj?

Men om jag nu hittar kärleken, vem blir den lycklige? Boy or girl? Vad vet jag och jag bryr mig inte heller, jag blir förälskad i personen, inte könet. Som många inte kan förstå. Jag bryr mig inte om det hänger något där nere eller om det är ett stort svart hål, förstått????

Nog pratat för det är säkert ingen som orkade läsa såhär långt ;)

Masserade rektorn!

2012-04-24, 14:56:45 / Kategori: Tolvans Vardag

Tjenamors! Blev på bra humör nu när solen äntligen kikade fram :D
Idag har det bara varit fokus på invigningen av vård och omsorgscollege som hölls här på polhem. Först var det föreläsning, sedan fick vi elever sitta på olika stationer som andra kunde se vad vi sysslar med på omvårdnad.
Jag och några till fick visa taktilmassage, alltså handmassage. Självklart var det den populäraste stationen, fick massera massvis med folk som vill känna på det. Bäst av allt var ju att jag fick massera rektorn ;) haha!
Fick sluta en timme tidigare så jag har inget att klaga på.

Vet ej vad som händer ikväll, hoppas bara splen kan visa sig ett tag till!


Dagens låt! (Årets härligaste tanter)

2012-04-24, 11:10:00 / Kategori: Musik

See what I see

2012-04-23, 19:17:59 / Kategori: PorträttEn till rolig video med han ;D

2012-04-23, 18:06:24 / Kategori: Humor

Om en vecka så åker jag till:

2012-04-22, 15:55:42 / Kategori: Tolvans VardagLängtar! ;)

Fashion by Gårdskär

2012-04-22, 12:43:00 / Kategori: Porträtt


HC to a new level

2012-04-21, 18:14:00 / Kategori: Porträtt

Så kan det gå

2012-04-21, 14:42:37 / Kategori: Humor

Dagens låt!

2012-04-21, 11:21:00 / Kategori: Musik

Tråkigt dessa dagar....

2012-04-20, 21:22:54 / Kategori: Tolvans Vardag
Jadu, vad ska man säga om vädret? vafan snöa nu? när solen borde skina och gräset bli grönare!
Man blir totalt omotiverad att göra något, vill inte gå ut och det är sååå tråkigt att sitta inne. Jag som hade hoppats på sol, för jag hade planerat fota lite speciella modellbilder. Känner att jag måste utveckla och tänja mer på gränserna för att skapa konst!!

Har även letat mer jobb i USA, ville helst till Los Angeles, men efter ha läst vad som krävs för att kunna jobba och leva där är mina chanser ganska låga =/ Men det är ingen idé att deppa för de, kollar upp jobb i Miami. Florida sägs ha den bästa äldreomsorgen, men jag vill helst jobba inom sjukvården. Kanske är bra de med?
Billigare att bo där och finns många mysiga ställen. Ingen som vill hänga på? Kommer inte stanna där permanent (Om jag nu inte stormtrivs där), typ jobba ett halvår och så? Våren och hösten är ganska tråkiga så jag har inget emot att lämna Sverige under några månader ^^
Har kontaktat en svensk kändis som jag pratta med tidigare, hoppas hon kan hjälpa mig och har koll på vad som krävs, så rörigt när man söker på google...

Nu tillbaka till vädret.
De äckliga vädret ser ut att hålla i sig under Lördagen med, vad ska jag blogga om nu dessa dagar? Börjar få bloggtorka så det är kanske förståeligt om det blir ganska tomt här framöver.

Plastikopererat mig!

2012-04-20, 17:24:16 / Kategori: Tolvans Vardag

Gick till läkaren som fick strama upp ansiktet och förminska näsan.
Blev lite misslyckat men är ganska nöjd med resultatet!


Haha han är knäppare än mig!

2012-04-20, 16:32:47 / Kategori: Humor

Nytt för 2012

2012-04-19, 18:33:48 / Kategori: Humor

Flower from blue heaven

2012-04-19, 17:01:09 / Kategori: Naturbilder

Dagens låt!

2012-04-18, 17:08:00 / Kategori: Musik

Norge eller USA?

2012-04-18, 17:07:38 / Kategori: Tolvans Vardag
Hej tjena segisar! Trök onsdag idag, mitt på veckan och man vill bara ha helg!
Som vanligt händer det typ inget i skolan, svårt att motivera sig att gå upp varje dag...
Har masserat mååånga idag, ibland är jag får snäll. Masserar ju sönder mina händer x) Hoppas på karma, så jag får lite tur framöver ;)

Men nu till annat.
Har inte fått svar från jobbsökandet, vill ju veta om jag får jobb på Gävle sjukhus eller Norge? Hoppas mest på Norge! MEN jag har en plan B, om det inte blir Norge så har jag stor lust att jobba i Los Angeles, USA. Hur nice låter inte det?
Dock har jag en del att kolla upp, vill ju så gärna jobba utomlands när jag inte är bunden till nått! I´m living the dream ;)


Other side of me ;)

2012-04-17, 17:39:14 / Kategori: Humor

 

 


Odd sharp

2012-04-17, 17:26:00 / Kategori: Naturbilder

Dagens låt!

2012-04-17, 09:37:25 / Kategori: Musik

Come closer to spring II

2012-04-16, 19:52:26 / Kategori: NaturbilderDagens låt!

2012-04-16, 19:45:59 / Kategori: Musik

Svar på tal!

2012-04-16, 10:55:00 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
Fråga: har du något dåligt minne du vill dela med dig av? du verkar alltid så glad och uppåt. du lär väl ha lite motgångar??


Svar: Haha vad kul att ni har den uppfattningen av mig, är glad av mig varje dag. Är inte den som deppar, kan ibland böla lite på nätterna då mitt humör är som en berg- och dalbana ^^
Dåligt minne? Jaa det finns en del såna med, kommer ej delge mig alla dåliga minnen. Kan skriva ett som kom upp i mitt huvud nu.

Det var ifrån min 18 års dag, kanske inte själva dagen utan situationen. Hade bjudit mina vänenr från Gårdskär och alla klasskamrater, men bara g-skärs kompisarna tackade ja till min ibjudan. Inte en enda från klassen kunde komma...
Vill inte gå in på detaljer men blev lite besviken då

The road to my soul

2012-04-15, 19:37:06 / Kategori: Naturbilder

Ny design!

2012-04-15, 15:38:23 / Kategori: Design och Skapande
Sådär, då var den nya designen här. Hade bloggen nedstängd ett tag för det såg konstigt ut.
Än är inte allt klart, ska ändra lite med bilderna i menyn men har inte bestämt vilka nya bilder som ska dit?

Ska även försöka fixa in nya ikoner, lite småsaker bara. Hope you like it!

Come closer to spring

2012-04-15, 14:48:59 / Kategori: NaturbilderNjuter av sista dagen på lovet vid havet

2012-04-15, 13:28:35 / Kategori: Hemligheter


Kvällens outfit!

2012-04-14, 22:19:07 / Kategori: Hemligheter


Kalas sedan fest

2012-04-14, 13:14:21 / Kategori: Hemligheter

Idag kommer det bli en sån dag då jag knappt är hemma. Ska strax iväg på 6 års kalas, kusin Felix som fyller år!

Sedan bär det iväg på den årliga "årsfesten", ser fram emot en trevlig kväll/natt ^^

Bloggar imorgon, hörs hej!


Smygtitt på nya designen

2012-04-13, 17:04:37 / Kategori: Tolvans Vardag


Gjorde den lite suddig, ni ska ju inte få se den än ;)
Har dessutom en del kvar att göra så döm inget än!

Jag svarar på fler bannlysta frågor

2012-04-13, 13:31:00 / Kategori: Hemligheter
Brukar du ljuga för dina läsare om hur många som besöker din blogg? - Nej, har aldrig gjort det. Dock är det lätt att manipulera er läsare, har aldrig ljugit men jag har mina knep för att ändra era åsikter ;)


Har du varit kär i en kompis/vän/klasskamrat? - Jaa, inte riktigt "kär". Men den personen fick veta det ganska tidigt och jag har nu inga känslor alls.
Jag har lätt för att gilla men inte att bli kär, har aldrig varit kär.


Hur reagerade personen du berättade det för att du var "kär" i den? - Ovanligt bra, hade räknat med att det skulle be knasigt och akward men icke sa nicke. våran relation idag är bra och stabil. Ingen idé att förstöra något som redan är bra? :)


Du gillar ju tjejer och killar, vad är du kollar in mest hos de? - Tjejer: Ansikte, mage och bröst. Vill ej ha någon supersmal eller supertjock tjej, jag föredrar lite mindre bröst före stora. Ögonen gör mycket om det finns mycket intensitet!
Killar: Ansikte, rumpa och hår. En fast rumpa är en bra rumpa! En snygg frisyr på det är som grädde på moset ;)


Vad tycker du är riktigt osexigt? - När någon stinker ;S


Hatar du utlänningar? - Haha nej varför i världen skulle jag göra det??? Tvärtom! Älskar de!
Förra veckan när jag lunchade med Anisa, Zena, Frida, Morgan, Amanda, Nanette och Laura så kom vi fram till att jag är den enda som är helsvensk. Det förklarar väl allt? ;)


Är du lätt att få på fall? - Jaa delvis, fast jag är väldigt kräsen med mina val


Vad hoppas du på hur din framtid ska se ut?
- Väldigt svårt att svara på, planera väldigt lite vad jag tänker göra. Tar mest dagen som den kommer. Sålänge jag är lycklig så :)


Om du nu fick välja en person i hela världen att bli tillsammans med, vem skulle de då vara?
- Haha ärligt så skulle det vara Amanda Bynes, mina närmsta kompisar vet att jag avgudar henne! Snyggaste människan på jorden är hon med :D

Dagens låt!

2012-04-13, 11:08:00 / Kategori: Musik

Hallå där ;)

2012-04-12, 20:46:00 / Kategori: Porträtt

Gårdagens och dagens shopping!

2012-04-12, 19:41:19 / Kategori: Hemligheter


Shoppingdag i uppsala!

2012-04-12, 17:02:03 / Kategori: Hemligheter

Haft det skönt hemma?
Själv så sitter man på tåget hem från uppsala, haft en jättemysig shoppingdag där med kompisarna. Lyckades få med mig 7 plagg och alla är från New Yorker. Älskar den butiken!!!!

Vi käkade även på max och lite senare fikade vi.
Visar sen vad jag köpte idag och det jag köpte igår.

Haha nu har jag shoppat tillräckligt och har absolut inget behov av nya kläder längre! ;)


Dagens låt!

2012-04-11, 19:50:38 / Kategori: Musik

Bilder från bröllops fotograferingen

2012-04-11, 14:22:08 / Kategori: Porträtt

Hans "Surte" och Marita Norin (Min moster)


Deras son Felix och dotter Kajsa Norin

The brighter side

2012-04-11, 13:35:54 / Kategori: Porträtt

Jag svarar på tidigare bannlysta frågor

2012-04-10, 23:42:55 / Kategori: Hemligheter

Ni som läst min blogg tidigare vet att jag kan vara ganska hemlighetsfull och är begränsad vad som skrivs, beror mest för mitt ryktes skull. I verkligheten berättar jag allt för kompisarna men nu ska jag försöka svara på frågor som jag tidigare undvikit:


Är du oskuld? - nej

Har du haft sex med tjej/kille? - japp båda

Föredrar du mest killar eller tjejer?
- killar

Brukar du dejta? - jaa jag har gått på dejt med både tjej och kille de senaste året

Önskar du att du var annorlunda?
- jaa delvis, hade samhället haft annat tänkande kring ideal och beteende så skulle jag varit stoltare över mig själv

Så du skäms lite över dig själv? - jaa, jag kan inte vara mig själv på vissa offentliga platser i rädsla för att bli misshandlad och så.

Shoppa, bio och övernattning

2012-04-10, 20:12:43 / Kategori: Tolvans Vardag

Tjena mors!
Sorry för att det har blivit dåligt med bloggning idag. Dagen började med att jag, syrran och ellen åkte till valbo för att shoppa. Jag följde med för sällskapets skull, men jag kan ju inte hålla pengarna i styr när jag ser något snyggt ;) visar det jag köpt imorgon!
Sen stannade jag och ellen kvar i stan och inväntade linda och malin för vi har nyss varit och kollat på American pie på bio, den var helt okej :)

Nu är jag påväg hem och ikväll ska jag och några till övernatta hos en kompis, roligt för det var ett tag sen sist ^^


Ny design på G!

2012-04-10, 10:52:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Goooooooodmorgon mina kära vänner och knäppa läsare, detta är ett tidsinställt inlägg. Skrev detta inatt (00:45), men tyckte det såg bättre ut om det publicerades under morgonen. Kanske är det jag som är knäpp? Inatt (Eller just nu) kollar jag på stand up shower, ser så jäkla kul ut att stå på en sen och dissa personer. Skulle passa mig perfekt, är ju expert på att dissa! ;)

Och för att fördriva tiden lite extra håller jag på med en ny design, dock kommer det dröja ett tag innan den visas. Vill ju få till det snyggt och min blogg behöver en real makeover! Vill inte ha en design som är överfull av symboler och annat skit, orginell design ser bättre ut. Den ska även spegla bloggen personlighet och syfte ^^

Nog om det, hörs hej!

Bild från bröllops fotograferingen

2012-04-09, 15:11:43 / Kategori: Tolvans Vardag


Kommer mer sen på själva paret!

Festen partypingla!

2012-04-09, 14:04:26 / Kategori: Humor

Har fotoutställning 6 Maj!

2012-04-08, 22:43:44 / Kategori: Tolvans Vardag
Förstår ni hur glad jag är? En släkting frågade mig om jag ville ställa ut mina bilder i ett hus vid gamla Gävle den 6 maj, dum om man inte säger ja! Blev tillfrågad förra året men då skulle utsällningen vara när jag i Mexico så då fick jag tacka nej, men denna gång ska inget hindra mig :D

Vet ej exakta adresser, återkommer med den. Har redan 5 snygga bilder men funderar på att få med några till, vilka bilder det blir får ni komma dit och se. Finns även möjligthet att köpa tavlor av mig :)

Läääääääääängtar!!

Min dejt under gårdagen!

2012-04-08, 16:18:00 / Kategori: Humor
Snygging va? ;)
Dock lite stel och tråkig...Bröllop och 50 års fest!

2012-04-08, 14:14:01 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjenare!
Gårdagen var superrolig och bjöds på många fina stunder. Alla som var inbjudan visste bara att det skulle vara 50 års fest, men det slutade med ett hemligt bröllop inför en chockad publik! Jag som fotograf och även närmsta familjen fick reda på de dagen innan så vi kunde förbereda oss.
Jag fick även äran att ta de ovärdeliga bröllops bilderna, fick många vackra bilder. Men jag måste fråga de först om jag får publicera de här. Annars får ni bara se festbilderna ;)

Efter vigseln blev det 50 års fest, brudgummen som fyllde! Bjöds på mycket underhållning, skratt och fina ögonblick. Jag satt vid ett "ungdomsbord", och det bjöds på fyra olika rätter + gratis dricka. Hmm, perfekt eller vadå?
Vilken kväll det blev, hade så jäkla roligt och festen slutade kl 2, sedan blev det efterfest hemma hos syrran och jimmy :)

Lägger ut bilder från festen strax, måste kika genom de först om de finns nått pinsamt som jag glömt. Tog måååånga bilder under kvällen ;)

See yah!

I Heart You

2012-04-08, 14:02:49 / Kategori: Porträtt

Storfest ikväll!

2012-04-07, 11:47:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Idag kommer jag inte hinna med att blogga nått, har fullt upp hela dagen.
Börjar med att jag ska på hemlig fotografering, sedan modellfotografering av mig. Kl 4 ska jag iväg på 50 års fest där jag även är fotograf. Blir mycket fotande men ska bli en jäkligt kul dag! ;)

Hörs imorgon!


Psst, kanske slänger in någon bild under festen från mobilen

Dagens låt!

2012-04-06, 14:07:14 / Kategori: Musik

When you and I make a higher state of Love

2012-04-06, 12:16:02 / Kategori: Porträtt

Fotografering - Morgan

2012-04-06, 01:31:22 / Kategori: Porträtt
http://morgans.nu

Blir muslim snart

2012-04-05, 19:40:16 / Kategori: Tolvans Vardag


Up until you´re down

2012-04-04, 19:08:00 / Kategori: Naturbilder

Skratt onsdag

2012-04-04, 16:48:18 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjena mors!
Låt se, onsdag, mitt i veckan. Låter ganska segt, men jag får påsklov imorgon. Går bara fram tills kl 12 ^^
Idag var det väldigt slappt i skolan som vanligt, skrev lite på morgonen bara om genetik, sedan hade vi studiebesök på en utställning om mobbning. Det var sisådär, intressant men fick inte ut så mycket av det. Sedan var det dags för lunch på brynäs grillen med Anisa, Zena, Frida, Morgan, Amanda, Naneth och Laura. Vi hade det så kul och mycket flum å skratt som vanligt, borde umgås mer med dom. Trust me, you never get bored!!!

Solen skiner och humöret är på topp! Vet ej hur jag ska bete mig för att hålla det uppe, vill men orkar inte gå ut och fota. Ni ska få se på fredag, då jävlar blir det heta modellbilder som ni aldrig sett mig förut ;)

Dagens låt!

2012-04-04, 08:15:18 / Kategori: Musik

Med glimten i dina ögon ser jag ditt sanna jag

2012-04-03, 18:35:01 / Kategori: Porträtt

When nobody is there

2012-04-03, 16:55:19 / Kategori: Naturbilder

Lightness Feeling

2012-04-02, 20:16:29 / Kategori: Naturbilder

Slapp måndag!

2012-04-02, 17:30:56 / Kategori: Tolvans Vardag
Halli hallå, nu börjar en ny vecka med nya trubbel och nya minnen. Måndagar är som vanligt väldigt tråkiga och inte mycket sker. Hade elsäkerhet första lektion, som vanligt höll den typ på i 20min (Ska egentligen hålla på 1h & 10min). Sedan på hemsjukvården hade jag muntlig redovisning, gick superbra fast min hjärna var borta på semester.
På lindrande vården gjorde vi klart collaget och sen fick vi träna på taktil massage (Handmassage), men det är så tråkigt så det blev ryggmassage istället.

Tror jag borde bli massör, masserade Anisa, Morgan och Goreth idag. Masserar typ varje dag och jag tycker det är kul. Är bra på att hitta de rätta punkterna och kan rätt teknik  så därför är jag väldigt eftertraktad på omvårdnad som tigger massage ;)

Händer ikväll då? Det får ni ej veta, blir UG först, sedan ska jag göra en massa haram, se zp balaq och sånt. No big deal ;)

Smooth Sense

2012-04-02, 11:23:00 / Kategori: Naturbilder

Alone in nowhere

2012-04-01, 19:48:10 / Kategori: Naturbilder

Humorvideo - "Tolvan - Your captain tonight"

2012-04-01, 15:05:00 / Kategori: Humor

Dramatic View

2012-04-01, 12:53:25 / Kategori: Naturbilder

bloglovin
Martin Bejerfjord

Skapa en profillänk