Hejdå Sverige!

2011-11-15, 22:09:08 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu drar jag, syns om två veckor då ni får se masssssor av bilder!

Ha de bra, för de har ja ;)

Såret läkt och klumpen från magen släppt!

2011-11-11, 17:31:48 / Kategori: Tolvans Vardag
Hallojsan, härligt att man börjar komma igång med bloggande lite. Denna vecka har flytit på fort!
Måndag sovmorgon och slutade tidigt, tisdagar är alltid korta, onsdag normal dag, torsdag bara en lektion och idag slutade jag kl 1 :)
Tån börjar äntligen läka och såret har blivit mindre fast det varar fortfarande lite men inte lika mycket som förut. Hade muntlig nationella provet idag, det gick bra fast jag blev så nervös när jag kom fram så man glömde lite när jag pratade så fick kolla en del ner i pappret x) Men hade tal för ett par veckor sen så läraren vet att jag är bra på att hålla tal, fick bra betyg sist.

Nu har klumpen från magen släppt när det värsta är över, nu kan jag bara blicka framåt och längta till mexico nästa vecka :D


ps: javet att det inte har varit så mycket bilder på bloggen den senaste tiden, men skyll inte på mig utan vädret. Blir ju aldrig vinter för fan, det är inte vinter någonstans i HELA landet och det har dom aldrig varit med om sedan dom började mäta vädret 1905....
Men jag ska försöka gå ut imorgon om jag hinner, måste packa klart och fixa lite. ska även flytta ut från mitt rum till ett större :)

Gjorde en andlig resa som förändrade allt

2011-11-09, 00:46:47 / Kategori: Hemligheter
Hejsan, nu kommer jag berätta något som våldigt få hört och som många av er säkerligen tvivlar på och att jag inbillar mig och inte tror på andligt väsen. Förstår er till hundra men jag är säker med vad jag kände och ingen kan säga annat för ni har inte upplevt det. Hoppas ni tar er tid att läsa detta:

För några dagar sen fråga min pappa (som är delvis medium, alltså kan få kontakt med andar eller hur man nu beskriver det) om jag ville delta när han och andra personer mediterar och försöker få kontakt med de andliga väserna. Sa att jag skulle tänka på saken, dels för jag var osäker om jag kunde få kontakt med andar.
Under min barndom upplevde jag mycket som kommer finnas med resten av mitt liv. När jag var 9-10 år kommer jag ihåg att jag vaknade mitt i natten av någon stod och kolla på mig, kollar mot dörröppningen och där står en man med gamla kläder och kollar vänligt emot mig. Har aldrig varit rädd för andar, tror jag sett mycket när jag var väldigt liten när jag var bara ett par år gammal därför fick jag inte panik när jag såg mannen i dörröppningen. vid 13 års ålder blev jag halft besatt av en ung flicka vid namn Sara Karlsson. Historian är lång hur det gick till men kan berätta kortfattat. Jag och en massa annat fick höras om en sommarstug där det spökade. Vi gick dit en natt och jag hade kameran med mig så jag fotade en massa. Till en början såg jag att ingen kom upp på fotona, men plötsligt kom en stor vit, konstigt, vriden formad sak på fotot och vi alla blev superädd och sprang därifrån. Någon dag efter bara vaknade jag på natten och kände en andlig kontakt, såg ingen utan kände närvaron. Försökte få kontakt och en massa kom upp i mitt huvud bl.a namnet Sara Karlsson. Såg flickan vid ett flertal tillfällen under en längre period, även vissa kvällar när jag var ensam hemma kände jag hur hon rörde min arm. Hennes närvaro försvann när några flyttade in i sommarstugan vi besökte tidigare. Tänker på henne varje gång jag går förbi sommarstugan. Stugan har varit till salu ofta och javet inte om det beror på att fler känner av något. Men vad vet jag...

Nu tillbaka till det pappa frågade mig tidigare. För att veta om jag är kapabel att följa med och försöka få kontakt med ande igen så bestämde jag mig idag för att lägga mig ner i soffan nyligen med svag belysning och lugn musik som skulle stärka upp känslorna. Var skeptiskt själv till en början, men när jag väl kunde slappna helt i hela kroppen och själen kände jag mig redö att öppna upp mig själv för konakt med andarna. Letade och sökte efter kontakt. Kroppen och känslan förändrades. Svårt att beskriva hur, men synen blev oskarp och ögonlocken skakade. Sedan uppenbarade sig en skepnad snett bredvid mig ett par meter bort för en kort stund och en bild flög upp i huvudet. Tänker inte beskriva vad jag såg för jag vill gärna tyda och försöka förstå vad alla tecken meandes innan jag skriver ut det. Vill ha lite privat för mig själv. Allt varade så snabbt och det var svårt att inse vad som just hände. Närvaron försvann och när jag fick medvetandet tillbaka hade jag tårar i ögonen.

Efter det jag just upplevt inatt är jag sugen på att åka upp och bo på Älvkarleö herrgård över en natt där det är känt för att spöka.
Jag är inte ute efter kommentarer vad ni tycker om det hela, era åsikter är obetydliga för mig för detta inlägg är bara menat så att jag kan få skriva ut vad jag kännde och upplevt, behövde få det lättat från kroppen

Happy Land

2011-11-07, 21:25:59 / Kategori: Naturbilder

Penicillin behandling

2011-11-07, 21:19:39 / Kategori: Tolvans Vardag
Nu ahr jag fått penicillin mot de infekterade såret jag har på stårtån, läkarna vill helst inte operera för att undvika smittspridning. Tog ett långt och varmt fotbad med såpa så jag försöka få bort lite av nageln som ligger mot såret. Jobbigast av allt är ju att jag drar utomlands nästa vecka, därför vill jag helst undvika operation för då kommer en tredjedel av nageln vara borta och det är inte så bra med två stora sår i solen och värmen?
Hoppas verkligen att penicillin kuren vill hjälpa!!!!

Annars flyter livet på, vardagen kretsar bara kring resan just nu. Har muntligt nationellt prov på fredag, det känns bra för jag skrev klart talet under lovet så jag slapp stressa med det. Många i klassen valde att slappa så dom får skylla sig själv ;) Men jag förstår att det kan vara svårt för många att skriva ett tal, jag har själv inga problem upplever jag för jag har bra fantasi och jag ska skriva om glesbygden vilket står mig nära.

Jaa mer har inte hänt...


I´m Back!!

2011-11-03, 00:14:51 / Kategori: Tolvans Vardag
Trodde ni jag hade försvunnit för alltid? Nej än kommer det inte ske. Men bloggandet kommer inte bli normalt. För jag behöver fortfarande få tillbaka min fotolust vilket är svårt under denna tråkiga årstid. Det har hänt en del under de senaste veckorna:

- Har nyligen opererats två gånger i stortån, fick nagltrång för 2 månader sen och det har skett lite komplikationer som infekterat sår. Men nu hoppas jag att allt ska läka!

- Åker utomlands till Mexico om 2 veckor :D

- Kommer praktisera på Kärlkirurgavdelningen i vinter =)

- Har upptäckt det roliga med krogen så dom tidigare helgerna har det spenderats mycket tid där!Så det har hänt lite, kommer inte på mer men jan iallafall, jag kommer inte blogga mycket först jag kommer hem från Mexico då ni får se masssssssssvis med bilder! sen drar jag ut på praktik i vinter så javet inte hur bloggandet kommer se ut framöver, men hoppas inspirationen kommer tillbaka för min och er skull!


bloglovin
Martin Bejerfjord

Skapa en profillänk