Party 19-06

2017-07-30, 21:07:14 / Kategori: Tolvans Vardag

Söndag kväll och jag har inte vart ute nått idag, fick bli en slappdag i soffan bara. Sliten i kroppen efter dessa veckor med alkohol och massa mat. Är ur form och jag lär ta tag i motion och kost igen så jag inte skenar uppåt med vikten, stackars levern haha :P

Igår festade jag med kompisar hemma på min balkong, riktig skön kväll och trevligt hade vi! 
Sen stack vi ut på Söderhielmska först, trevligt till en början men sen blev jag arg och grinig för jag fick vänta 50 minuter på en drinkjävel!? Bartendern på övervåningen dissade mig totalt och tog andra människor före mig gång på gång...
Efter det drog vi ner på Harrys och festade vidare, träffade på ett killpar och deras kompisar som var väldigt trevliga och dansade hela natten. När nattklubben stängde hade mina kompisar stuckit hem och jag vart bjuden på efterfest på Öster hos paret och med deras gäng. Vi rökte vattenpipa och pratade på tills solen gick upp och Gävle vaknade till liv. När klockan var 06 låg jag äntligen i min säng och somna på stört, hade så gott som nyktrat till helt. Sov bara några timmar eftersom jag inte ville vända på dygnet helt, misstänker att jag kommer få svårt att somna inatt med tanke på att jag inte rört mig alls idag ;(

Aja nu ska jag slappa vidare!


Vettefan

2017-07-29, 14:44:24 / Kategori: Tolvans Vardag

Javet javet, inget livstecken här på många dagar!

Mitt liv är inte tillräckligt spännande för att jag ska kunna skriva varje dag, fick en intensiv start på arbete med jobb 6 av 7 dagar.
Enda roliga som hänt är Gårdskärsnatta i Onsdags och fått träffat massa folk, kul när det händer saker i byn och få festa med folk i alla åldrar :)
Hade lagt upp en plan med drickande då jag skulle jobba sen kl 14 på Torsdagen, men den fallera tidigt på plats då jag blev bjuden mycket vin/öl under kvällen. Vi förfestade först hos mina föräldrar för dom var bortresta. Sen åkte vi till Slåttervallen och kikade på massa uppträdanden och mingla runt från 20-01. Lyckades smuggla in lite sprit (inte för att jag behövde de), ölen som jag fick i mig måste vara nått av det äckligaste jag druckit på länge!

Sen av speciell obekväm anledning strax innan stängning drog jag hem på cykeln, och dumt var väl de när jag är packad. Tog inte många meter tills jag hade kraschat i diket haha xD
Skrapa upp ansiktet, axeln, armbågen, höften och knät...
Sen väl hemma lyckades jag använda extranyckeln, ta in nyckeln och låsa dörren. Så senare när syrran skulle hem, tror ni hon kom in? Nej! Stackarn bankade på dörren men jag sov så gott haha
Slutade att hon fick övernatta på annat håll.

Annars flyter vardagen på, inväntar datum till jag får sluta på jobbet och jobbförfrågningar. Lägenheten har jag inte hittat en hyresgäst till än. Längtar till nystarten och få komma iväg, så trött på min vardag och inte komma nånstans i livet...

Idag har jag varit ute i Gårdskär, lyckades få några soltimmar. Bjudit familjen på räksoppa och så har jag och mamma blivit firade. Ikväll väntas festligheter med vännerna :)


Tisdag

2017-07-25, 10:30:51 / Kategori: Tolvans Vardag

God morgon!

Vart dålig på att uppdatera, I know.
Men det har inte hänt nått speciellt, började jobba igen i fredags därav man inte har ett liv längre haha.
Kände att jag hade nån lätt förkylning i kroppen när jag jobbade som jag trodde skulle bryta men inte gjorde det tack och lov. Var ledig igår och träffade kompisarna en sväng på stan och bara chillade, en månad sen senast vi såga så vi behövde få snacka av oss :P

Nu går jag in på en ny kort arbetsvecka Tis-Tors, imorn väntas Gårdskärsnatta och ska bli kul att få träffa massa folk :)

Har inte tagit några bilder men här kommer en random bild på min bil när den bärgades för flera år sen:


När drömmen blev sann!

2017-07-21, 23:20:39 / Kategori: Tolvans Vardag

Idag var dagen med stort D!

Tillbaka från semestern och skulle börja kl 15, gick till jobbet en timme tidigare för jag hade en sak att säga till chefen. Efter mycket beslutsamhet har jag nu valt att avsluta min tjänst på Humana, dags för mig att pröva lyckan i Norge.
Har inte fått en tjänst där än och lär inte få så länge jag inte sagt upp mig då uppsägningstiden är på 3 månader, har jag tur får jag sluta i September. Jobbförfrågningarna har rullat in i stort sett varje dag men med för kort varsel tyvärr. Har fixat en plan ihop med chefen om jag ej hinner få jobb i Norge tills jag slutat, så jag kan känna en ekonomisk trygghet.

Sen är det ju det här med min lägenhet jag måste hyra ut i andra hand, känns dumt att säga upp den om jag vill tillbaka om 6månader? Har ett par som jag känner som ska på visning om några dagar, hoppas allt går smidigt och bra :)
Säljer också bilen som går till handpenning och trygghet i starten.

Nej nu måste jag försöka varva ner, väntas jobb 7-21 imorn...

Här kommer en bild från nyhetsbrevet chefen skickade ut idag:


Last day of summer

2017-07-20, 22:10:30 / Kategori: Tolvans Vardag

Godkväll kära läsare!

Sista semesterdagen och jag har inget att klaga över, så otroligt nöjd med min semester och schemat har varit fullspäckad!
Idag spenderade jag sista dagen vid Gårdskärs fiskehamn och blev bjuden på abborremiddag, inte varje dag man får äta. Extra kul när abborren är egenfångad, salladen och potatisen egenodlad. Allt blir så mycket godare och fräschare :)
Jag hann med två dopp i havet, första för i år. Hoppades sommaren kommer med lite sol och värme snart!

Imorn är jag åter i arbete kl 15 och ska jobba hela helgen. Ska gå en timme tidigare till jobbet och prata med chefen, hon kommer inte bli glad av det jag ska säga haha ;P


Skarpvret Sunrise Drink

2017-07-20, 22:03:25 / Kategori: Tolvans Vardag

Gårdagen spenderades hos bästa moster och blev bjuden på supergod mat, världsklass och njöt maximalt! 

Vi hade det trevligt och gick hem kl 00 :)


19/7-17

2017-07-19, 11:42:27 / Kategori: Tolvans Vardag

God förmiddag! 

Slappar i soffan och återhämtar mig efter gårdagens festligheter, fick en rolig inbjudan till Karlholm hos familjen Muhr/Carlsson och blev bjuden på god mat (Lasagnette). Drack och hade det trevligt, senare på kvällen bubblade vi och avslutade med övernattning :)

Hann med promenad till gamla badplatsen Stigenbergs igår, tråkigt hur allt har förfallet. Så fint och bra badställe när jag var barn!
Ikväll fortsätter festen hos Familjen Norin och imorn väntas abborremiddag!


Skräcken i sjöbodarna

2017-07-19, 11:33:19 / Kategori: Tolvans Vardag

Skriv inläggstext 


Dittan och dattan från idag

2017-07-17, 18:39:26 / Kategori: Tolvans Vardag

Skriv inläggstext 


Party

2017-07-16, 23:07:16 / Kategori: Tolvans Vardag

Myser i sängen nu och blickar tillbaka på semestern, haft det så grymt kul och händelserikt. Än har jag några dagar kvar innan jag är tillbaka på jobbet på fredag. Känner att jag stängt av mig mentalt nu och vill inte återgå till arbetet, bra less på allt och min längtan för en nystart och utmaningar i livet blir allt mer lockande!


Igår var jag bjuden på inflyttningsfest hos Emma och hade det supertrevlig med härliga människor, körde roliga party lekar som shots roulette och förfestspelet. Senare drog vi ut på krogen, bra stämning och mycket folk överallt ute. Skönare nu när allt är öppet längre på natten och behöver känna stress. Var dum och rökte en cigarr lite grann, skitäckligt men tog inge halsbloss utan ville vara lite cool på bild bara.
Hade manligt besök ett tag hemma hos mig och jag kom inte i sängs först kl 05:30 haha xD

Så nu är jag nöjd och belåten och överlever ett tag till ;)



Birka Cruise

2017-07-14, 20:16:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Tjabba tjena hallå!

Hemma igen efter super kul kryssning med gänget! Vi var 10 pers som åkte ihop, vädret toppen och härlig stämning från start till slut. Länge sen jag skrattat så mycket :)

Det blev en hel del drinkar och jag festade ända till kl 03:30 innan jag blev tvingad i sängs haha. Sen klev jag upp efter 08, då fortfarande berusad och lullig så efter frukosten klunkade jag i mig 2 muggar prosecco och senare flertalet drinkar. Började störtblöda näsblod på kvällen, var på rummet då och pappret hjälpte in, tur Cissi hade en tampong och lyckades få stopp på blödningen kort därefter xD

Hade även tur att få flörta lite och hade kontakt med en nöjesvärd på båten via en app, dock är täckningen kass och svårt att hålla kontakten så vi visste vart vi hade varandra när man är mitt ute på havet. Tillslut vid kl 03 kunde vi ses och fick en kram, fast en halvminut senare kom någon stamgäst och förstörde stämningen och avbröt våran konversation ute på däck...
Blev inge roligare än så tyvärr och åkte hem lottlös, lär inte höra nå mer från han skulle jag gissa på :/

Aja nu slöar jag i soffan och kikar på friidrotts EM. Imorn väntas inflyttningsfest hos kompis och ska bli kul att få umgås med vänner!
En vecka kvar på semestern innan jag börjar jobba på fredagen.


Sydafrika

2017-07-12, 16:27:22 / Kategori: Tolvans Vardag

Grubblade mycket i natt om dittan och dattan, bla om Sydafrika och hur fantastiskt allt var! En dröm destination som jag måste tillbaka till, med eller utan familj ;)

Här kommer några underbara bilder från mobilen (De snygga hittar ni i albumet på fejjan):


12/7-17

2017-07-12, 16:22:02 / Kategori: Tolvans Vardag

Mitt i veckan och vädret är halvdant, perfekt att uträtta ärenden och det fick en bli en sväng till Valbo. Köpte en fin vit/blå bladig skjorta från Cassels och några krukor från Owes, även en rulle silvertejpt haha.

Unnade mig Max till lunch, perfekt när syrran jobbar ju :P

Fått jobbetbjudande i Norge, i Trondheim dit jag hemskt gärna vill till. Men tyvärr med start nästa vecka...
Väntar än på det rätta erbjudandet innan jag kan lämna allt :)

Imorn väntas Birka kryssning med massa människor, ska bli roligt att få åka iväg. Älskar att åka båt och ha allt på ett och samma ställe! 
Sover kvar på båten så är otillgänglig tills Fredagen.

Inget planerat för ikväll, är rastlös och måste stimuleras annars blir det kaos inatt igen. Gårdagen viladejag bara och som straff somnade jag inte först kl 03. Gick upp kl 08 så gissa om jag var mör!


It's a match!

2017-07-11, 14:07:26 / Kategori: Tolvans Vardag

Äntligen en matchning på Tinder ;)



Måndagen

2017-07-11, 14:06:32 / Kategori: Tolvans Vardag

Gårdagen bjöd på riktigt härligt väder och det blev premiär tur ut till hällarna, till Långskvallerhålet för att vara exakt. Fick bli en halvdag ute vid havet för på eftermiddagen var jag bjuden på 60 års fest hos en familjevän. Grymt roligt och trevligt, inga skandaler. 

Tror min lever är bra less på mig just nu med tanke på all intagen alkohol jag stoppat i mig :P

Idag ska jag vila upp mig och inte göra ett skit!


Sotarfesten

2017-07-11, 13:53:52 / Kategori: Tolvans Vardag

Hej hopp! Tisdag och en efterlängtad vilodag, haft ett fullspäckat schema de senaste dagarna! 

Torsdag personalfest, Fredag fest med släkten, Lördag sotarfest och igår 60 årsfest.

Sotarfesten är enligt mig en av de roligaste dagen under året, få umgås med alla man känner. Släkt/vänner/familj. Träffa de man endast träffar någon enstaka gång.
Jag började dricka redan kl 13 och höll på till 03, riktigt roligt hade jag men nu är jag bra sliten och behöver återhämta mig.
Här kommer ett urval bilder från helgen:


#FlashbackFriday

2017-07-07, 23:48:24 / Kategori: Tolvans Vardag

Hur söta är vi inte??? Jag, syrran, Kajsa & Matilda! :D



Gårdskär

2017-07-07, 23:46:47 / Kategori: Tolvans Vardag

Skriv inläggstext 


Kvalité

2017-07-07, 23:44:46 / Kategori: Tolvans Vardag

Dagen lider mot sitt slut och jag kan somna med ett léende på läpparna! 

Njuter för fullt av semestern och haft det gött dom senaste dagarna. Igår fick jag en efterlängtad soldag och kunde bättra på brännan, sen lärde jag åka in stan och handla och fixa inför kvällens festligheter. Nu var det ju så att jag var värd för en personalfest med kollegorna och vi hade det supertrevligt, behövdes att få umgås privat och stärka banden :)
Tyvärr så är det klassiska att mitt alkoholsinne tillhör den sämre klassen och jag fick i mig lite för mycket, aja bara skämmas lite och försöka ta lärdom...

Åkte hem till Gårdskär när jag blev körduglig, en sväng förbi donken och jag kunde bli människa igen haha.
Åt tacos till middag sen cyklade jag och syrran ner till fiskehamnen, en tradition att umgås med härliga människor där nere dagen före sotarfesten. Blev bjuden på en 25 år gammal Minttu, inte varje dag man blir de. Mår så bra och njuter av tillvaron, sånt man lever på i dystra tider! ^_^

Nej nu ska sova, om 12 timmar ska jag börja dricka igen och festdag nummer 3 kan börja. Sotarfesten är en av dom roligaste dagarna på året och jag har noll täckning på mobilen så är okontaktbar hela dagen, jäkligt skönt de.

Godnatt! 


Vacation

2017-07-05, 21:02:52 / Kategori: Tolvans Vardag

Njuter för fulla muggar av semestern och vilat upp mig dom här dagarna i Gårdskär. I måndags var det regn och åska så det fick bli en vilo dag, inget mer att göra åt det.

Igår slapp vi regn och jag passade på att gå långpromenad runt skogarna här, lite läskigt för man höll ett konstant öga öppet för björn och bulgarier som kunde lura mitt ute i ingenstans där det aldrig är rörelser. Men det gick bra och jag landade på ca 14km och benen var möra resten av kvällen.

Idag fick jag äntligen lite sommarfeeling och det bjöds på solsken så jag hann sola över 3 timmar, blev en premiärtur ut på havet sen på eftermiddagen och avslutades med fika tillsammans med mormor och morfar. Detta är kvalitéts tid för mig och då mår jag bra!
Åt god middag hemma och njöt av ett glas rödvin, efter det gick vi till familjen Muhr och reste upp party tältet inför måndagens 60 års firande :)

Imorn väntas personalfest hos mig och vädret verkar bli strålande! :D


Syntest

2017-07-03, 12:37:17 / Kategori: Tolvans Vardag

Jag såg 35 olika nyanser, hur många såg ni? ^^



I arkivet - "Modell" bilder, Del 3

2017-07-03, 12:35:46 / Kategori: Tolvans Vardag

Skriv inläggstext 


Semester!

2017-07-03, 12:34:43 / Kategori: Tolvans Vardag

Finally! Nu har första semesterdagen börjat och det ska bli så skönt att få koppla av i 18 dagar :D

Helgen bestod av jobb jobb jobb, men igår så fort jag hade slutat jobba drog jag direkt ut till Karlholm. Fick samtal tidigare under dagen och en rolig inbjudan som man inte kunde motstå. Supertrevligt att umgås med syrran och värdparet familjen Muhr/Carlsson! Öppnade en fin flaska vitt som jag köpte i Sydafrika och njöt massor av samtidigt som vi badade bubbelpool. Sen kl 01 var flaskan tom och det blev tack å godnatt, övernattade i deras mysiga källare.
Sen imorse fick jag mysa med vackraste Cornelia som jag är gudfar åt, nu luktar jag sån där härlig bebisdoft haha.

Åkte hem till Gårdskär under förmiddagen och nu myser jag med hunden och kikar på blixt och dunder för fulla muggar, hunden hatar men jag tycker det är roligt med lite fart på himlen ;P
Vi får se vad dom här dagarna har att erbjuda innan Torsdagens festande men kollegorna.


bloglovin
Martin Bejerfjord

Skapa en profillänk