Familjen finns med på Google maps!

2013-06-29, 18:03:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Haha jag kollade Street view genom Google maps på olika delar i Gävle, och när jag kom till syrrans gamla område vid brynäs som hon bodde på förut fick jag mig en överraskning. Hittade först bild på syrran och även min mamma. När jag kollade runt mer fann jag även mig själv när jag går ut med hunden :P
Väldigt komiskt att vi finns med där nu och att vi just precis när de tog korten att vi befann oss där då!
 
Här kommer beviset:
 
 
 

Inte bakis

2013-06-29, 15:20:30 / Kategori: Tolvans Vardag

Så skönt att vakna upp utan att vara bakis med tanke på hur mycket det söps igår. Det var roligt att spendera hela dagen med kompisarna, vi åkte in mot skutskär på eftermiddagen och köpte dricka till kvällen. Sedan åt vi på restaurang Tre små rum där jag unnade mig en god Black & White!
Blev proppmätt och vi åkte till Furuvik där vi ska sova och då kunde den långa förfesten börja, vi alla fick i oss mycket dricka och det var skönt att känna att man inte behöver stressa i sig all dricka.
När vi skulle ta bussen in mot Gävle och krogen var vi alla ganska sega, bara att bita ihop och försöka bli pigg igen. Vilket jag lyckades med och det blev en okej natt på Mingel & Bar :)


När man Googlar sig själv

2013-06-28, 10:19:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Hade ganska tråkigt nyss, så jag fick idén att Googla mitt eget namn, då jag är den ENDA I VÄRLDEN med de ;)
Har väl gjort så förr men det var väldigt länge sen och då bara skummade jag genom lite, men nu tog jag mig en närmare titt på allt som fanns och hittade två saker som jag inte uppfattat tidigare:
 
Först såg jag att en hemsida lagt ut ett flertal naturbilder jag tagit för några år sedan, som tur var länkade de till mig men de kopierade även texten jag beskrev bilderna på bloggen till deras sida så det ser ut som jag skulle ha skickat in dem till dom.... Suck.
 
Sen så hittade jag en blogg där jag fanns med bland länkarna som hänvisade till min blogg, och när man håller pilen över namnet står det "Bästis".
Suck....Igen! Vem är hon och varför kallar hon mig bästis? O_o
 

Day in words

2013-06-27, 22:04:45 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjäna! Finns egentligen inte så mycket att berätta om dagen. Jobbade kvällstur till halv nio, sen åkte jag direkt till ellen så vi och några till kunde planera morgondagen. Blir krogen då på Mingel och Bar, men de är inte bestämt än om vi ska sova i Furuvik i en mysig stuga, i tält eller hemma . Sen så hoppas jag att jag får med ett hemligt manligt sällskap till krogen om jag har tur ;)

Nu ska jag försöka beta av lite avsnitt av ANTM och sen imorgon om det är fint väder ska jag ta mig en foto tur ut till havet!

Trollskogens hemligheter

2013-06-27, 10:24:00 / Kategori: Naturbilder
 

Harmoni By Sea

2013-06-26, 16:12:00 / Kategori: Porträtt

Fick se någon ta sitt sista andetag

2013-06-26, 14:29:19 / Kategori: Tolvans Vardag
Fick ha en ledig dag igår, så jag tog ledigt från bloggen med och dagens pass gick bra. Men när man vaknar på morgonen och vädret är kasst känns det inte särskilt motiverande att gå till jobbet. När jag kom dit så var det ett problem, finns två avdelningar jag är på och då frågade de om jag kunde byta pass med någon från den andra avdelningen för det är en som är väldigt dålig och skulle snart säkerligen somna in. De ansåg att jag är bättre på att hantera döden så jag böt passet och fick tillbringa mycket tid på morgonen hos den personen. Visste vem de var och det tog inte lång tid tills den tog sitt sista andetag och somnade in fridfullt, synd bara att den närmsta anhöriga inte hann komma dit när det skedde och sedan se hur jobbigt det var för den att se någon riktigt nära avlida.
Det kan vara väldigt jobbigt för många att hantera döden men när man vet att personen inte mått bra känns det skönt att den fått evigt frid nu. Fick även fixa ordning den avlidne tills begravningsbyrån skulle komma och hämta den. Efterråt fick jag beröm av personalen hur bra jag hanterade allt så lugnt utan att bryta ihop.
 
Så det var inte direkt det roligaste passet idag, ska jobba kväll imorgon sen ser jag fram emot 7 dagars ledighet :)

Imse vimse spindel

2013-06-26, 14:14:00 / Kategori: Naturbilder
Såna här trevliga spindlar har vi nere vid fiskehamnen :P

Mansdominerad dag

2013-06-24, 18:27:25 / Kategori: Tolvans Vardag
Jaa då var jobbpassen avklarade och imorgon får jag äntligen en ledig dag att pusta ut på! Ska bli nice att få en sovmorgon, har inte sovit ut på sedan förra måndagen.
Dagens pass var inte som vanliga pass jag jobbat på. Äldrevården har mestadels kvinnor som anställda, men nu till sommaren har ett flertal killar kommit in i vården. Så idag var det jag och en kvinna som jobbade som ordinarie personal, sedan en man som är fas 3 arbetare och en annan man från arbetare som hjälper till med lite småsysslor som vi inte hinner med. Dessutom började två trevliga ungdomar som är lite yngre än mig sommarjobba idag!
De ska vara som sällskap och umgås med de äldre som kan vara svårt att hinna med när man har så mycket att göra. Så gamlingarna var på kanon humör när de fanns flera snygga ungdomar som hjälpte dem ;)
Vet inte vad jag ska göra imorgon på min lediga dag, försöka ta det lugnt och samla krafter tills onsdag och torsdag då de blir jobb igen, SEN så har jag en veckas ledighet, wohooo!!!!!

Slutkörd!

2013-06-23, 13:41:54 / Kategori: Tolvans Vardag
Pust! Äntligen hemma i soffan efter att ha avhandlat 1 av dagens 2 pass, idag är det den dagen då jag jobbar först 07:30-12:30, sen sedan 16:15-21:15.
Har inte orkat eller haft tid att blogga de senaste dagarna, jobbar bara dagpass nu och då går jag upp tidigt på morgonen, sen när jag slutat har det alltid varit nått så jag har knappt varit hemma. När jag kom hem på midsommarafton så åkte jag iväg på fest (nyktert) och var kvar där tills kroppen sa emot för sen skulle jag upp tidigt på midsommardagen, när jag slutade då på eftermiddagen åkte jag direkt till mormor och morfar för den årliga släktmiddagen.
Önskade att jag kunde få slappa idag bara men får utnyttja de timmarna jag har kvar innan jag drar iväg igen. Blir i säng tidigt ikväll för ska upp tidigt imorgon med.... MEN sen så är jag äntligen ledig på tisdag!!!
 
Ni är välkomna tillbaka på tisdag, ska försöka lägga upp alla bilder jag har från kameran och mobilen så ni inte missar nått. Ciao!

Lool Alike

2013-06-20, 17:12:54 / Kategori: Humor


Massage på arbetstid! ;)

2013-06-20, 17:05:52 / Kategori: Tolvans Vardag


Nu sommarjobbet körs igång!

2013-06-19, 23:01:44 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjäna! Kom nyss hem efter ett gympass med kompis, fast jag gymmade inte så mycket. Är ganska seg i kroppen så jag fokuserade mest på att stretcha ut alla muskler och bli lite vigare som också är ett mål än att bara bli starkare.
Tidigare idag tog jag bilen in till Gävle och lunchade med Frida, sedan till frissan och gjorde mig sommarfin, till ingen nytta när jag ändå kommer jobba nu tors, fre, lör, sön, tis, ons. Så kommer vara lite mör för de tar så mycket på krafterna och kommer vara riktigt död på söndagen då jag jobbar 07:15-21:15 (med 3,5h rast). Ska inte klaga när man tänker på pengarna som kommer in på kontot sen, då får man de man är värld! Skönt att de blir lugnare i Juli och kan njuta av sommaren om nu vädret är på bra humör?
 
Men nu vet ni att jag kommer ha fullt upp de närmsta dagarna så ni förstår varför uppdateringen inte kommer vara så intressant. Ska försöka klämma in några bilder från studenten och andra tillfällen när jag orkar föra över bilderna till datorn.
Ciao!

I arkivet - Fun with Photoshop

2013-06-19, 11:31:00 / Kategori: Humor
 

Inspiration by Danielle & Furonda

2013-06-18, 23:21:08 / Kategori: Tolvans Vardag
 
 
 
 

Jobbelijobbat

2013-06-18, 21:58:09 / Kategori: Tolvans Vardag

Så jäkla att komma hem efter ett jobbpass och bara slänga sig ner i soffan! Idag började jag sommarjobba som kommer ske fram till den 20 Juli, kunde ha fått jobbat längre om jag ville, men ska satsa på jobb på ett annat ställe men främst inom modellandet. Väntar fortfarande på att få hem papper från agenturen, för jag kommer inte gå med hos dem utan att få ha läst på vad som gäller. Vet fortfarande inte hur jag ska göra med livet, ska jag satsa helhjärtat på nått eller dela upp det? Är jag villig att resa världen runt som modell eller ska jag stanna kvar i lilla Gårdskär? :/
Aja vi får se vad som kommer ske...


I arkivet - Fierce in the Forrest & Soft in the Nature

2013-06-17, 18:32:00 / Kategori: Portfolio
 
 

Sista lediga dagen

2013-06-17, 14:28:42 / Kategori: Tolvans Vardag
Vad skönt att vädret är på bra humör och bjuder på sol! Så jag passade på att klippa gräset och sen sola för imorgon börjar jag sommarjobba på Östangård i Älvkarleby. Skönt att jag bara jobbar fram till den 20 Juli sen är jag ledig resten av sommaren. Men jobbar hela midsommarhelgen så de blir inget firande för mig i år, fast jobbar bara dag på midsommardagen så då kan jag vara med när släkt och vänner brukar träffas men tänker inte dricka nått för ska jobba på söndagen med. Här i Gårdskär festas det både midsommarafton och midsommardagen ;D
Blir mycket jobb nu dom två första veckorna sen ganska lugnt, nått pass i veckan bara under Juli månad.
Så härligt att jag slipper tänka på jobb när jag fyller 20 den 31 Juli, blir party då under veckan när alla kompisarna kan, sen så ska jag försöka få med några Tallinn under augusti. Vill tillbaka till den mysiga staden!!!
Nu ska jag fortsätta slappa, sen bär det iväg till gymmet senare.

Ciao!

Dagens låt!

2013-06-16, 17:56:56 / Kategori: Musik

Gårdagen

2013-06-16, 12:23:59 / Kategori: Tolvans Vardag

Trodde att gårdagen skulle bli en lugn kväll med kompisarna i ungdomsgården, men hann bara åka dit så ringde syrran och ville att jag och några till skulle komma till cissi och spela kubb med hon, syrran, ellen, linda och kricko och dricka lite. Så de gjorde vi men sen kom vi på spontant att åka ner till fiskehamnen och dricka lite och även övernatta där. Blev en riktigt trevlig kväll/natt med mycket skratt! :)

https://cdn3.cdnme.se/1305168/6-3/pic_51bd90ede087c3021588643e.jpg" class="image">


Studentfirandet

2013-06-16, 12:10:00 / Kategori: Tolvans Vardag

Tjena! Har vart offline från bloggen några dagar nu för jag haft annat för mig. I fredags tog min bästa kompis Ellen studenten, så jag kollade när utsparken var, sedan fortsatte festen hemma hos henne med mat och efter det kunde förfesten börja! När kvällen kom åkte vi in mot Gävle till slick, passade på när det var gratis inträde och de bjöds på välkomnsdrink ^^
Unnade mig en del dricka där så jag inte skulle nyktra till, vilket jag inte gjorde. Synd bara på sluter strax innan krogen stängde så blev det kaos med allt folk som knuffades.....

 

Skin Water

2013-06-13, 21:50:00 / Kategori: Portfolio
 

Med i facket nu!

2013-06-13, 16:04:15 / Kategori: Tolvans Vardag


After earth!

2013-06-12, 23:53:11 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjäna! Har inte känt för att sitta vid datorn idag så mycket, vädret sprack upp precis lagomt tills jag käkade klart frukosten, så passade på och sola lite och bättra på brännan. Fick även foto idé som jag lyckades få till precis som jag tänkt mig, ska kika genom bilderna imorgon för nu är jag för trött för det. Kom precis hem från bion, kollade på After Earth med Linda. Den var sådär, inte lika spännande som jag hoppades på men jag gick gratis så ska inte klaga, fått ihop så mycket på biokortet så att jag kan använda de som biobiljett :)
Ska kika lite på Australias next top model, sen go to sleep.
 
Ciao!
 
 

Asian & Myself

2013-06-12, 10:21:00 / Kategori: Portfolio
 

Gympass & Kvällstankar

2013-06-11, 23:25:26 / Kategori: Tolvans Vardag
Tjena! Vilken dag det hat varit, som jag skrev tidigare åkte jag till Gävle med rullskidorna. Trodde jag skulle vara helt slut hela kvällen, men kände mig pigg så det fick bli ett 2 timmars gympass och jag köttade på riktigt bra! Känner att jag orkar mer än i början fast det syns inget än. Det är ju de man vill, blir så avis när jag ser andra på gymmet som har så snygga kroppar =(
Och om jag ska satsa inom modell branchen krävs det faktiskt att man har en snygg kropp, är ju inte tjock och jag känner mig inte ful på nått sätt men som modell säljer man sitt utseende/produkter etc och då är det ett väldigt stort plus om kroppen ser prima ut! När man söker runt bland olika agenturer så är första intrycket som gäller och då kan jag lätt väljas bort utan att de ger mig en chans att visa vad jag går för.
Aja tror inte ni är så intresserad att höra mer av det som surrar runt i mitt huvud :P
 
Ska plåta mig själv nu på ett väldigt speciellt sätt som någon aldrig sett mig tidigare som!
 
Just wait and see ;)

Hurtig pojk idag ;)

2013-06-11, 16:08:23 / Kategori: Tolvans Vardag

Jag och ellen har länge velat åkt rullskidor till Gävle, så vi fick skjuts till Furuvik och därifrån fick vi åka. Tur att vädret intr blev som det stog, hade inte orkat med gassande sol så molnen var bara ett plus!
Konditionen är bättre nu än förut innan jag motionerade och gymmade. Men ellen åkte inlines vilket är lättare än rullskidor så hon hade mycket mer ork än vad jag hade när vi var framme i Gävle.
Så vi lunchade på donken och tog bussen hem sen. Senare ska jag till ungdomsgården, lär passa på och vara där för efter söndagen stänger dom ner den under sommaren :/

Ciao!


Kontakta mig?

2013-06-11, 00:49:26 / Kategori: Tolvans Vardag
Om ni har frågor eller andra funderingar så tveka inte att kontakta mig eller kika in på bland mina sociala medier!
 
  • Mejl: martin.bejerfjord(at)hotmail.com
 
 
  • Instagram: MartinBejerfjord

Dagens låt!

2013-06-10, 22:10:03 / Kategori: Musik

Gårdagens 60 års firande

2013-06-09, 22:38:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Igår var jag upptagen hela dagen, för pappa min fyller 60 år och då bjöds släkten in och vilken jäkla kul dag/kväll de blev!
Senare på kvällen drog jag, syrran och cissi in till krogen. Men jag blev så jävla åksjuk så jag sov i syrrans lägenhet tills de skulle hem igen och följde med dom då. Blir så irriterad när natten blir förstörd pga det...
 
Här nedan ser ni ett flertal bilder från kvällen, låter de tala för sig själv ;)
 

Clothes By Wind

2013-06-09, 20:41:09 / Kategori: Portfolio

Hahaha

2013-06-08, 13:06:56 / Kategori: Humor


Busy busy

2013-06-08, 13:05:51 / Kategori: Tolvans Vardag

Tjena! Har vart lite upptagen de senaste dagarna så bloggande har prioriteras bort.
I onsdags var jag med familjen och mormor och morfar i Gävle åt på bryggan, det är en flytande restaurang i gavleån. Åt en riktigt god laxrätt! Och vädret var perfekt :)
På kvällarna nu har jag varit med kompisarna i ungdomsgården till efter midnatt, kollat på massa skräckisar som man inte blir rädd för ens, önskade att jag kunde vara liiite rädd i alla fall när man kollar på sånt...

Igår fortsatte vädret vara perfekt, så mot eftermiddagen tog jag med kompis iväg på fotografering, behöver ju nån som kan ta kort på en. Så ni får se bilderna antingen imorgon eller på måndag när jag har tid.

För idag blir det stor firande, pappa fyller 60 så släkten är bjuden och hela altanen är full av bord och stolar! Ska försöka ta en massa bilder som ni också får se sen :)

Ciao!


Milo är så fotogenisk, NOT! xD

2013-06-06, 01:23:24 / Kategori: Humor


Today

2013-06-06, 01:21:06 / Kategori: Tolvans Vardag

Tjena! Tänkte dela med mig av dagens händelser och tankar för det är det ni tydligen är intresserad av haha.
Vaknade strax innan lunch som vanligt när jag inte jobbar, tog en långpromenad med ellen och hunden till våran badplats, om man nu kan kalla det så med tanke på att det blir bara värre för varje år. Allt växer igen, mindre vatten strömmar in mot stranden, bottnen består mest av dy, sanden blåser bort och stenarna kommer fram...

Vilade en stund sen och kollade efter nyttiga recept då jag och mina föräldrar ska trappa ner på kolhydraterna och tänka mer nyttigt istället! Igår fick jag stå för maten och kunde välja vad jag ville av det vi hade. Så jag slängde ihop en maträtt helt spontant som bestod av wokad broccoli, grönsaker och rotfrukter med en spicy gryta av kycklingbitar, kassler och bacon. Vart riktigt gott!!!

Och dagen fick avslutas med ett gympass, vill så jäkla gärna få en snyggare kropp om jag ska kunna lättare uppfylla min dröm som internationell supermodell. Haha det trodde ni inte va? ;)
Fick lite inspiration och tips från modelagenturen jag träffade som jag ska satsa på!

Ciao!!


Prutta i sömnen är vad folk vill lyssna på ;)

2013-06-04, 15:56:37 / Kategori: Humor

Har en app som spelar in ljud som man gör i sömnen, och jag gjorde en ganska hög prutt för ett tag sen som appen spelade in, så jag delade med mig den till alla andra användare och som ni ser ligger jag på 7e plats på topplistan ;)


Dagens låt

2013-06-04, 14:39:17 / Kategori: Musik

Den negativa sidan

2013-06-03, 23:33:56 / Kategori: Tolvans Vardag
Kikade igenom mina gamla youtube klipp nyss, och även alla kommentarer som jag fått (Runt 50-60st). De mesta är roligt att läsa men inte allt. Det finns alltid folk som vill trycka ner än, och jag pallar inte hålla på och klaga och säga "Dom gör så för att dom mår dåligt själv osv..." blablablabla......
Jag bryr mig inte ett skit, ärligt! Det är otroligt svårt att kränka mig så jag verkligen tar åt mig, inte i alla fall via internet då det är tomma ord bara från mestadels anonyma personer som inte vågar stå för deras åsikter ;)
Samhället är bara så komiskt, fattar nada, och jag vill verkligen inte veta hur framtiden kommer så ut?!!!!
 
 
De som jag reagera mest på var kommentarerna längst nere, när "tehpro malle frågar mig om jag är bög", och får svar av en annan användare "Tror det, tyvärr".
 
VADÅ TYVÄRR???? O_o

Succé i stockholm!

2013-06-03, 18:07:12 / Kategori: Tolvans Vardag

Som jag skrev tidigare skulle jag till Stockholm idag och träffa en modellagentur. Mötet med dom gick jättebra och de fann mig intressant och jag har mycket potential att utvecklas. Så de ville inte vänta med modellplåtningen utan vi körde igång på direkt efter mötet och åkte till en park och fotades där, sen till Sveriges äldsta ölbryggeri med.
Hoppas bilderna blir bra!! Men har inte skrivit på nått kontrakt än så det är inte officiellt än, snart så ;P

Och de vill inte ta det lugnt med mig utan jag fick förfrågan att medverka i en stor "maffia" plåtning med massa andra modeller, Can't wait :D

Sen efter allt drog jag mig in mot city och passade på att shoppa lite, men var så jäkla hungrig så blev bara ett kort besök i några butiker, sen gick jag till en mysig restaurang och unna mig lite gott kött ^^

https://cdn3.cdnme.se/1305168/6-3/pic_51acbe94e087c31dd72369f9.jpg" class="image">


Miami Fierce!

2013-06-02, 17:32:00 / Kategori: Portfolio

Nu måste kroppen få vila

2013-06-02, 14:47:00 / Kategori: Tolvans Vardag
Trodde ni att jag kunde hålla mig ifrån alkoholen igår fast jag festade i fredags? Nej, jag återställde kroppen snabbt och sen bar det in till Valbo där förfesten väntade med Malin, Corinne och Jenny, väldigt trevligt och jag lyckades hålla alkohol nivån perfekt. Har lärt mig att inte utmana ödet och dricka på som jag gjorde för 2 veckor sen!

Men idag får kroppen vila, för imorgon måste jag vara pigg och fräsch när jag åker på äventyr till huvudstaden i hopp om att lyckas imponera på viktiga personer :) Börjar bli riktigt nervös!

Time to shine ;)

Fia med hutt, riktigt bra förfest spel!!

Party party

2013-06-01, 15:03:48 / Kategori: Tolvans Vardag

Tjena! Härligt det är att vakna upp när solen skiner, men vaknade upp i en stuga i Furuvik som planerar. Var ute igår på krogen med kompisarna, vi hade väldigt trevlig och jag blev inte stupfull som sist! Det var gaykväll på Mingel och bar men synd bara att det i stort sett bara är tjejer där...

Är inge bakis alls idag, så det finns stor risk att jag ska ut på krogen igen ;D


bloglovin
Martin Bejerfjord

Skapa en profillänk