nyss övningskört...

2009-09-30, 18:11:17 / Kategori: Tolvans Vardag
gosh va skönt att det gick bra att övningsköra!
det var ju ett tag sen jag körde sist så jag var lite ovan i början kände jag men det gick bättre sen..puh!

snart äre slut på studiedagen och skolan imorn...känns inte så jobbigt faktis för torsdagen kommer gå fort och sen äre fedag bara och då på kvällen så ska jag förhoppningsvis vaa med linnea,ellen och linus =) kulkul! blir nog lite spökjakt igen för det var så kul att bli uppskrämd sist :P

studiedags göra..

2009-09-30, 14:04:05 / Kategori: Naturbilder
har vart duktig och plocka plommon! vi har verkligen jätte mycket plommon och det tar typ aldrig slut?


vart en del tillslut :P

passade även på att ta dessa fina bilder på gården =)






fint vaa? :P

Ny fråga..

2009-09-30, 11:52:12 / Kategori: Tolvans Vardag

ni har säkert lagt märket till frågan till höger så svara på den och jag tycker den här frågan var bättre faktis för den här får man mer seriös för man kan inte spamma den på nått dåligt sätt för alla alternativen är bra!
haha taskigt läge losers!!


Nice day!

2009-09-30, 11:40:16 / Kategori: Tolvans Vardag

härlig dag idag!! solen skiner ute men jag har inte gått ut än..har nyss duschat så nu känner man sig som en ny människa =) men ska nog gå ut snart och plocka lite plommon eftersom vi har så många ju?
börjar få slut på bloggideer känner jag för jag orkar inte planera allt...brukar nämnligen göra det i skolan om vad jag ska skriva och så men jag kommer väl på nått..
hörs sen!

fallet lajena?

2009-09-29, 20:29:07 / Kategori: Tolvans Vardag


när jag gick in på bloggportalen så såg jag att nån som hette lajena har tagit sig upp och blivit trea på sveriges mest besökta privata bloggar? gick in på hennes blogg och hon har blivit så känd tack vara att hon misshandlade dessie och paow som ni bloggläsare säkert har läst? läste att hon har bara haft bloggen i tre dagar :O rtiktigt jävla fusk att hon har blivit känd på tre dagar bara :O tänk alla andra som får kämpa för att komma upp och det oroar mig att det kommer bli fler misshandlar på kändisar eftersom jag tror att kissie kommer bli nästa offer? faktis på fredag tror jag eftersom hon är ju värdinna på krogen pilot och det är ju många som hatar henne!

KISSIE=hatad+att alkohol är inblandad=misshandel=kändisskap!
så ni förstår ju hur lätt allt kan hända för många hatar ju henne och sen när dom är på krogen och dricker så blir det lättare att slås och det blir ju en enkel biljett till känd bloggare och många vill nog bli det!

MEN....jag har fått reda på mer information ang. lajena? för vart tog paow vägen på listan då? hon försvann ju bara plötsligt och det visade sig att lajena hade hackat sig in på paows blogg och ändrat om allt så hon hade tagit hennes plats så då kom förklaringen!

hard day!

2009-09-29, 16:16:23 / Kategori: Skolan

finally home!! har vart en jobbig dag idag..iallafall slutet av dagen.. hade ju idrott sista lektionen fast den här gången skulle vi gå till wallbacksskolan som ligger en bra bit bort från skolan..vi skulle ha kickboxning där så nu har jag ont i låren och armarna efter allt slit och efter det så slutade vi..det var ju ett bra tag innan bussen gick för mig så jag tänkte att jag kunde gå tillbaka till skolan för att sitta vid datorn en stund men när jag kom dit så funkade inte internet -.-' menmen har det ju skönt i soffan nu och jag har ju studiedag imorn vilket  är jävligt skönt!!

wallbacksskolan ser ut som ett gammalt slott tycker jag?

vart lite orolig när jag stog vid busshållplatsen för jag såg inga bilar för jag trodde först att det inte fick vara nån trafik nu när dom håller på och asfalterar vägen men jag såg senare att bussarna gick där....puh!


videoinlägg!-när jag är full :O

2009-09-28, 19:00:53 / Kategori: Videoklipp
haha jag sa ju tidigare att jag skue visa ett smaskig videoinlägg och jag hade hittat en video på mig och några fler när jag är berusad xD hihi!


Hope You Enjot It!

sonn I´ll be there!!

2009-09-28, 18:52:04 / Kategori: Tolvans Vardag
gissa vad vi fick med posten idag?

joo vi fick våran biljett och lappar till bagaget som vi ska ha till sharm el sheik =D ett tecken på att det inte är långt kvar!!! 3v 5d =D

generösa mig!

2009-09-28, 17:18:02 / Kategori: Tolvans Vardag
eftersom jag börjar bli expert snart på bloggning fast jag kan inte allt men en hel del så har jag hjälpt ellen med en ny bloggdesign =)

vad tycks då? :P den designen heter kungligt rosa!

jag har inte bara hjälpt ellen med bloggandet utan jag ska även hjälpa lisa med att fixa ihop sin blogg och även maja för hon ska också starta blogg men hon vet typ inget? :P

visst är jag snäll ;D

Min nya bloggdesign =)

2009-09-28, 14:23:09 / Kategori: Tolvans Vardag
har skaffat ny blogg design som jag känner mig nöjd över så jag kommer nog ha kvar den här ett bra tag till om jag inte hittar någon snyggare såklart :P men ingen ville ha den gamla designen men den finns fortfarande kvar om någon vill ha den..gjorde om bloggen nu i skolan så jag har inte hunnit fixa någon bild än men det gör jag så fort jag får tid hemma men nu ska jag fortsätta "jobba" med skolarbete :P

btw har en smaskigt  videoinlägg när jag är full som jag ska försöka lägg ut lite senare idag ;D låter det bra?

nån intresserad av gratis bloggdesign?

2009-09-27, 20:42:57 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar

nu har jag bestämt mig att jag ska byta design på bloggen...och vad ska jag göra med den design jag har på bloggen då? joo jag ger ut den till dom som vill ha den designen till sin blogg...
så är ni intresserad av min design så kan ni få den genom att kommentera det här inlägget att ni vill ha min design =) ALLA som vill ha den får den!


min blogg med i kändisblogg!

2009-09-27, 20:21:54 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar


som ni vet så är apieceofsisters min favorit blogg och dom ligger ju på topplistan av dom mest kända bloggarna i sverige och jag var med i en tävling i deras blogg och vinsten var ju att bli länkad i deras blogg och jag lyckades ju vara en av vinnarna =D guess who's best? ME!
förhoppningsvis får jag lite mer nya besökare :P

btw....vad tycker ni om min design på bloggen för jag vet inte om jag ska byta den eller inte för jag har ju två till designer som jag kanske ska pröva =)+ jag har ändrat nu så jag måste godkänna alla kommentarer innan dom visas här på bloggen så ni vet så jag inte får en massa spam saker eller annat som inte tolereras i bloggen men ni ska fortsätta kommentera lika mycket för de men tänk på vad ni skriver bara ;D


stan!

2009-09-27, 17:07:38 / Kategori: Tolvans Vardag
tjoo blogglovers!
har nyss kommit hem från stan efter ha vart och köpt present åt linus som fyller 3år snart och vart hos farmor och farfar+käkat pizza :P mums!


hemma hos farmor och farfar :P kändis paret blondin(brunett)bella och jimmy jansson gullar med varandra x)

sen påvägen hem så köpte vi pizza så jag är as mätt nu!


skutskär

2009-09-27, 11:58:19 / Kategori: Skutskär
kulkul i skutskär igår..även fast vi inte gjorde så mycket så hade vi kul ändå =)

malin,linus och linnea påväg till boda :P

senare på natten gick vi till friskolan där det spökar och när vi gick dit så var det tänt i ena fönstret som ni ser på bilden och det är ju ingen där mitt på natten? och vi vart skrämde av flera olika saker där men det var kul samtidigt att bli uppskrämd =)

ellen verkade vara den enda som var glad där :P

menmen det var kul och jag vill träffa linus och linnea snart igen =)

200 inlägg!

2009-09-26, 18:03:13 / Kategori: Tolvans Vardag
såg nu att jag har gjort 200 inlägg!
200/47=4 ungefär

200 står för antalet inlägg.....47 för antalet dagar jag har bloggat och då har jag alltså gjort ca 4 inlägg om dagen =) rätts så bra tycker jag! finns direkt inte så mycket att fira för det och jag vet hur jag ska göra det? skitsamma
hare bra!

ändrade planer..

2009-09-26, 17:58:24 / Kategori: Tolvans Vardag
det blir ingen bio idag =/ men istället ska jag,malin och ellen till skutskär och vara med linnea och linus =) alltid kul att träffa dom! men ska försöka ta lite bilder och även kanske videoblogga samtidigt om jag fär chansen/har lust!...snart kommer malin till mig och vi ska vänta på att ellen ska äta upp och sen drar vi till skutskär med våra coola moppar xD typ allas utom min moppe är snygg?
kanske har kvar den här designen nu när jag fick lära mig sätta in bilden på den här designen eller så prövar jag dom andra...eller så har jag kvar dom som reserv bara?

aja bye
Hope You Enjoy It!

sommardag+mycket plommon

2009-09-26, 16:15:12 / Kategori: Tolvans Vardag
det har vart härligt väder idag..troode inte det skulle vara så varmt så vi kunde sitta ute på altanen och äta =)

mmmhh mums med kött,pommes och bea!

vi har väldigt mycket plommon nu och det blir aldrig mindre heller så hur ska vi orka äta upp allt?

Ny design!

2009-09-26, 15:03:48 / Kategori: Tolvans Vardag
har gjort om designen på bloggen som ni ser :P
jag har två till nya som jag ska pröva så får vi se om något passar =)
det har ju hänt mycket den senaste tiden med bloggen tycker jag...först när den gick sönder..så var jag tvungen att göra om allt från början..fick göra ny header som vart sådär och när jag äntligen vart klar så var den nya designen inte så fin så nu har jag fixat nya designer som ska funka bättre hoppas jag... så det kommer bli lite förändringar en bit framöver så ni vet men det kommer nog bli bra tillslut...
om inget av dom nya designerna blir bra så ska jag göra om allt så det blev som jag hade innan allt försvann för den var ju bra tyckte jag men det kommer ta en stund för då måste jag leta om den designen jag startade med när jag började blogga och sen göra om allt steg för steg! gosh hoppas allt blir bra!!

god morgon..

2009-09-26, 11:46:50 / Kategori: Tolvans Vardag
vakande för en stund sen och sorry för att jag glömde veckans sak du inte visste om mig igår för först när jag kom hem så var jag barnvakt och sen drog jag till ungdomsgården och efter det så orkade inte jag skriva allt då...
kanske skriver det sen

ska kanske på bio senare idag med kompisarna


Back to old school!

2009-09-25, 17:59:49 / Kategori: Skolan
ska ju vara barnvakt åt kajsa och felix idag  och då så kajsa skulle vi hämta kajsa på fritids på sörgärdet som jag gick på i 1-6 =)

det har blivit en hel del skillnad sen jag var där sist....både på utsidan..

även insidan har det blivit skillnad på :P

menmen nu ska jag dra till lekparken med ungarna =) bye!


btw  det gick jättebra för mig på medicinsk grundkurs proverna för jag har gjort tre prov och på den första fick jag G+ med ett poäng ifrån VG -.- och två MVG =D JÄTTENÖJD!

-.-'

2009-09-25, 16:56:57 / Kategori: Tolvans Vardag

det verkar vara nån unge som har gått in på min blogg hela tiden och skrivit massa konstiga saker och han kommer säkert kommentera det här inlägget eftersom han vägrar lämna mig ifred? wierd :S säkert han som förstörde min blogg tidigare! och det skulle inte försvåna mig om han gör det igen    -.-'
verkligen trött på det här för varför kan allt inte bli som förrut?

VARNING!

2009-09-24, 21:24:49 / Kategori: Tolvans Vardag


gå inte in på dom här bloggarna för dom är bara virus sidor så ni vet! först verkar det vara som en kille och sen tjej? skulle vem denna person kunde vara men då gick det inte för datorn varnade mig för nått som verkade vara virus så gå inte in där!

mina sidvisningar har ökat med 150% med nån som går in på min blogg hela tiden så det verkar vara nån som är helt cp för han försöker förstöra min blogg(kanske var den som gjorde det tidigare)?
riktigt tråkigt tycker jag.....

bort med frågan!

2009-09-24, 21:11:32 / Kategori: Tolvans Vardag
har tagit bort den där spalten med frågan i eftersom jag märkte hur oseriöst ni tog det eftersom jag hade fått 350 röster? hade runt 100 när jag hade öppnat bloggen igen så nu tog jag bort det för det missbrukades!

kommer nog ta upp en annan fråa men då ska jag ändra så man inte kan rösta så ofta så det blir mer seriöst!

hänt det senaste dygnet?

2009-09-24, 20:44:56 / Kategori: Tolvans Vardag

jag fick två brev samma dag vilket är ovanligt och det visade sig att jag är skyldig skatteverket 1kr? -.-'


fick VG på matteprovet vilket jag inte trodde =D jätteglad!

fick höra hur mina lärare kritiserade bloggare :O hade stor lust att berätta att jag bloggar men jag orkade inte med alla frågor från dom men när dom kritiserade bloggar så kollade alla i klassen på mig för typ alla vet att jag driver en blogg så dom tänkte på mig då men jag ska försöka berätta det imorn till lärarna så får jag se vad dom har tills svars!
 

welcome back!

2009-09-24, 17:21:49 / Kategori: Tolvans Vardag
bloggen har ju vart nere i nästan ett dygn för att det hade blivit nått fel men nu har jag börjat om från början med det fast mina inlägg och det fanns ju kvar som tur men nu har jag jobbat mycket med ny bakrund. ny header(visningsbild) som typ tog en timme att göra för jag suger på paint och jag gillar detaljer men jag är någolunda nöjd nu för den kunde ju ha vart finare men den får duga och jag får jobba mer med alla detaljer senare för dte ha vart jobbigt att inte kunnat blogga så nu har jag öppnat upp den igen =D

kan berätta senare ikväll vad ni har hänt och vad ni har missat det senaste dygnet =)

Hope You Enjoy It!

fortsätter sen

2009-09-23, 19:38:06 / Kategori: Tolvans Vardag
har iallafall gjort en hel del ändringar sen kolapsen av blogg för jag undrar fortfarande vad som gjorde att det blev som det blev men nu är det baa att bygga upp allt igen och ni ser ju att jag har en del kvar att göra men jag orkar inte fortsätta för datorn är glödhet så jag ändrar om mer antingen senare men jag tror att jag ska stänga av bloggen tills allt är fixat!

nyttnytt

2009-09-23, 19:12:48 / Kategori: Tolvans Vardag
har lärt mig gjort en egen header nu(tack vara designadinblogg.se) så nu har jag tillbaka min gamla header så nu ska jag bara fixa ihop så allt blir snyggt igen =D

ny design!

2009-09-23, 18:53:09 / Kategori: Tolvans Vardag
jag klarar inte av att inte blogga så nu ommer jag ha den här tillfälliga bloggen tills jag har fixat en ny =/

riktigt tråkigt att det skulle bli såhär....så nu är det bara att starta om igen med allt!

BLOGGPAUS!!

2009-09-23, 18:02:11 / Kategori: Tolvans Vardag
som ni ser så har min blogg helt ballat ur och jag vet inte varför så nu tänker jag sluta blogga tills jag har fixat allt och det kanske tar en bra tag om jag inte får hjälp?

kanske får börja om från början med mitt gamla tema om ni kommer ihåg?



helt fuckad?

2009-09-23, 14:14:50 / Kategori: Tolvans Vardag
är det bara fel på datorn i skolan eller är min header borta(alltså min visningsbild på mig)? hoppas den blir bättre när jag kommer hem för omdet ska vara så här ful så måste jag göra en totaly makeover -.- och det kommer ta sin tid....för jag vet inte hur man får in sin headersådåmåste jag göra om allt och allt kommer bara bli fel då! HOPPAS den blir bättre tills senare!!!!!


bloggbloggblogg

2009-09-23, 14:06:49 / Kategori: Skolan
har en lektion kvar bara ochdet är matte...har även haft medicinsk terminologi prov och det gick bra tycker jag =) annars har dagen vart lugn och flytit på fast datorkunskap är så j*vla drygt! dagens planer då....vet inte riktigt vad jag ska göra idag för jag har inge prov att träna på så jag kommer nog åka till ungdomsgården...eller gå igentligen för jag har typ 100 meter dit? men aja bye!

nytt i kommentatorsfältet!

2009-09-22, 19:46:50 / Kategori: Tolvans Vardag
fortsätter att förnya min blogg så nu har jag ändrat om där man skriver sin kommentar..

                                                         FÖRE

                                                      EFTER



Vad tycks?

Mina finaste naturbilder!

2009-09-22, 17:41:45 / Kategori: Naturbilder
 nu tänkte jag visa upp mina finaste bilder som JAG har tagit =)


                              fiskehamnen

                                    ett löv :P

                                våren påväg!

                                  bäcken

                                 liten blomma på en brygga

                                              ljuva skeppsholm!

                                             bäcken faller

                                                 vinterns finaste stunder

                            vintern i fiskehamnen

                                                             mormors klara blommor

                            djurspår i frosten

                       när hällarna är som bäst

                           höstens kärlek

                                                  vinterns blommor

                      våt båttur

                          isens klarhet

                                 skogens hemligheter

                                   lövens solsken



så nu har ni sett mina finaste naturbilden =) vad tycks då?

kommentera inlägg med vilken bild ni gillade bäst och skriv namnet på bilden som jag har skrivit under den bilden ni gillar bäst!

Hope You Enjoy IT!

trööök....

2009-09-22, 11:24:32 / Kategori: Skolan
vet inte vad jag ska skriva om idag men jag sitter ju i skolan nu och bloggar som varje dag och jag har matte prov snart om några minuter så jag hoppas det går bra..har fått många röster om min fråga men det verkar som den dåliga sidan leder överlägset? men det var ju nån som trycker på samma svar hela tiden för min besökare har inte gått upp så mycket så jag ska ändra om detnär jag kommer hem så man inte kan rösta så ofta...fast kag tror inte det är nån av mina läsare som brukar läsa min blogg som har gjort det? aja ska fixa det sen bye!

?

2009-09-21, 19:51:30 / Kategori: Tolvans Vardag
verkar vara nått fel på min dator eller för när jag kollade nu så hade 110 personer röstat på min fråga och så många besökare har inte ökats så det är nån som typ trycker på samma sak hela tiden?ska ändra om så man inte kan göra det!

FRÅGA!

2009-09-21, 19:13:09 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
som ni ser till vänster så har jag ordnat upp den lättaste sättet för er att svara på mina frågor eftersom ni inte vill kommentera svaret annars så svara på fråga nu för det är ju bara att klicka på ett svar om vad ni tycker om min blogg! hoppas ni svarar på dom bra alternativen.....och ni kan välja fler alternativ om ni tycker lite olika =)
hope you enjoy it!

Mer nytt!

2009-09-21, 18:40:41 / Kategori: Tolvans Vardag
gillar ju att ändra om lite småsaker i min blogg och nu så har jag döpt om namnen på dom olika alternativen till vänster som ni ser! inte mycket men en kul grej + jag har ändrat om kategorin som det jämnt stod allmänt på när jag hade skrivit ett nytt inlägg men nu är det ändrat till  vardagsbetraktelser för det passar mer tycker jag =)

kan ju ändra texten hur den ska se ut och vilken stil den ska ha så har ni några förslag om vilket typsnitt jag ska ha? =) om ni inte vet hur man kollar det så hittar ni det på msn och om ni öppnar en komversation ruta så ser ni en sak nere men jag kan visa på en bild så blir det lättare om ni inte förstår =)

försöksperson

2009-09-21, 18:19:02 / Kategori: Skolan
sista lektionen idag så var vi i metodrummet och tränade på att bädda lite och hur man ska göra så den ligger bra...och jag var ju försökspersonen såklart x) tror jag faktis ligger bra till hos min lärare och det kan ju några i klassen intyga eftersom hon fråga mig saker hela tiden..

här ligger jag i sängen och väntar på bli ompysslad!

jag är typ döende och ändå äre ingen som hjälper mig ;O 

s.k.o.l.a

2009-09-21, 11:08:20 / Kategori: Skolan

känner ju att jag måste blogga när jag är i skolan för det har börjat bli som en vana.. gjorde ju 7 inlägg igår på bloggen och det var ju ganska bra gjort av mig tycker jag =) pratade även med storbloggen apieceofsister som är min favorit blogg för dom hade en frågestund på msn så då ställde jag många frågor till dom och fick många bra svar..skulle ha print screena den men glömde det så jag kunde ha visat er men jag fick ett bra tips av dom så jag kan locka mer besökare men jag tänker inte avslöja det än ;D feel the pain!

skolan går bra tycker jag fast jag har två prov den här veckan i matte och medicinsk terminologi så det blir plugga i dag och imorn -.-' har bara haft en lektion hittils och lunch så jag var inte så hungrig då men jag fick i mig allt :P det är ju måndag idag och måndagar så har jag ju veckans ris och ros så jag försöker fundera ut vem så ska få min ris och ros....det är ju alltid lätt att hitta nån som ska få min ros men ris är mycket svårare så jag försöker tänka ut vem som ska få den men jag kommer säkert på nått =)

bye! and remember VVSS!


tävlingen avslutad!

2009-09-20, 21:45:55 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
som ni vet så hade jag en tävling tidigare om ni kunde gissa hur många inlägg jag har gjort sen jag startade bloggen...

Och vinnaren är........Linnea A som trodde 65 inlägg =)

Det rätta svaret är 163 med det inlägget jag skrev då och med det här inlägget så blir det 174 =)

kommer länka hennes bdb här på bloggen och även på min bdb som pris!

besök hennes bdb..hon heter: sarasbv
btw hennes gästlösen är: jagärbäst

vädret på min blogg?

2009-09-20, 21:10:30 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
haha jag har skaffat vädret i min blogg nu x) så om ni vill veta vad vädret är i gävle och ni orkar inte gå in på nån väder sida så kan ni ju alltid gå in på min blogg då eller så kollar ni det när ni kollar mina inlägg :P

du hittar vädret under kategorin länkar så ni vet :P

och så ni vet så är det inte jag som kollar upp vädret och ändrar om det utan det är någon väder sajt som sköter det där automatisk åt mig =D men det gör dom bara för att dom vet hur jävla bra jag är ;D skojja ^^

röstningen..

2009-09-20, 20:44:30 / Kategori: Tolvans Vardag
kollade upp hur det går med rösterna jag hade fått till veckans blogg och jag hade fått två röster bara -.- wohoo vad "många" det är ;O

jag räknar med er att ni ska rösta på mig! hoppas jag kan lita på er...♥


mer naturbilder!

2009-09-20, 15:49:15 / Kategori: Naturbilder
efter jag hade vart barnvakt så fikade vi hos mormor och morfar å så och jag lyckades ta denna fina bild från deras blommor =)

lyckades fånga färgerna bra =)

tycker ni jag ska satsa på fotografering?

barnvakt igen!

2009-09-20, 15:46:09 / Kategori: Tolvans Vardag
jobbat mycket idag tycker jag :P var barnvakt åt kajsa,matilda,linus och felix när dom andra var borta..men det gick bra för det är alltid roligt att vara barnvakt åt dom =)


duktig!

2009-09-20, 12:14:22 / Kategori: Tolvans Vardag
jag tycker jag har varit duktig nu :P

plockade päron :P

hjälpte till med båten =)

och jag gjorde rent filtret i akvariumet =)

dålig uppdatering+muhr på besök =)

2009-09-20, 11:06:55 / Kategori: Tolvans Vardag
sorry för den dåliga uppdateringen jag hade igår men vi hade bjudit familjen muhr till oss så jag kunde inte blogga och när dom gick hem så var jag för trött så nu lägger jag bilden från igår :P

satt vi på altanen för sista gånger i år :P

rösta!

2009-09-20, 10:54:05 / Kategori: Tolvans Vardag
jag vart en av dom nominerade till veckans blogg så gå in och rösta på mig på: http://fabulous.webb.se/

Ny bakrund

2009-09-19, 14:40:55 / Kategori: Tolvans Vardag
japp som ni ser så har jag ny bakrund x) bättre eller sämre än den innan? kan ju väldigt lätt ändra om det är så =)

eller har ni nån bild som ni vill ha på min bakrundsbild? adda msn om ni inte har den och skicka bild....men jag tar inte vilken bild som helst så ni vet

lata läsare?

2009-09-19, 13:37:23 / Kategori: Tolvans Vardag
nu blir jag tvungen att ge er lite kritik!
ingen av er har svarat på tävlingen och lixom det behövs bara en röst för då blir ju den närmast så hur svårt är det?? trodde inte ni var så lata!

promenad+mobil=bra naturbilder!

2009-09-19, 13:33:56 / Kategori: Naturbilder
strax efter jag hade bloggat så gick jag åt på en promenad för att njuta av vädret och jag lyckades ta några bilder =)


det gäller att hitta färgerna...

och göra nått kreativt av det :P

den här bilden vart bäst tycker jag =)

vilken bild gillade ni bäst??

härlig morgon!

2009-09-19, 11:02:18 / Kategori: Naturbilder
Riktigt härlig dag idag! vaknade typ halv nio av att jag var jätte kissnödig -.- och jag har vart ute nyss och plockat rönnbär till mamma =) riktigt härligt höst väder idag och det är dom dagarna som får mig att må bra!

solen skiner..luften är frisk..höstens färger börjar visa sig=jag på strålande humör!

TÄVLING!

2009-09-18, 22:11:24 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar

ska börja ha lite små tävlingar men ni kan inte förvänta er att få värsta priset heller x)

  Denna veckan fråga är:


      Hur många inlägg tror det jag har gjort sen jag startade bloggen?


den som kommer närmast för en valfri länkning till någon sida där den är medlem på som t.e.x dens blogg,bdb,fb,ph,msn? m.m.

SÅ KOM IGEN NU OCH VISA ATT NI INTE ÄR DOM DÄR LATA LÄSARNA!!


VECKANS SAK DU INTE VISSTE OM MIG!

2009-09-18, 20:18:47 / Kategori: Hemligheter


nu äre fredag och dags för nya saker att komma ut!

Vad ska jag prata om den här veckan då?? och ni undrar säkert hur jag kommer på allt men jag planerar det i förväg så jag vet vad jag ska prata om och jag har redan planerat vad jag ska prata om inför nästa vecka så ni kan vara lugna med det =) men nu till sak..

ska prata om en händelse som hände för två år sen typ som förändrade mitt liv den dagen...
vissa vet redan om det..iallafall mina kompisar i gårdskär...

jag tänker inte nämna några namn men jag säger bara första bokstaven så det underlättar lite..
jag,e,v,d,c,r,j samlades vid kiosken och vi hade tråkigt så vi visste inte vad vi skulle göra men vi bestämde oss för att busa och det skulle vi göra på den familj vi gillar minst! och som jag skrev förut så är det familjen hillboms...vi pallade några äpplen och sen så gömde jag,e,v,d i en buske och c,r,j gick fram till huset och kastade äpplerna på huset..ut kom pappan och sprang efter oss och vi sprang in i en liten skog och vid slutet av skogen så finns det en kyrka...när jag kom fram till kyrkan så vare bara jag som kom fram dit för kompisarna hade skillts åt i skogen för dom hade sprungit åt ett annat håll och jag väntade på dom och jag såg att nån var påväg emot mig och jag trodde det var kompisarna fast det visade sig vara pappan så jag sprang iväg och hade han en bit bakom mig och som det flesta vet så är jag ingen dålig sprinter med dålig kondition fast pappa lyckades ändå komma ikapp mig och få tag på mig och drog till så hårt i min jacka så jag ströps och jag sa det till han fast han brydde sig såklart inte för att han är så jävla cp!! så han drog mig allt vad han kunde emot hans hus och när vi var nära huset så kom mamman ut och drog i mig med så jag typ trippade på tårna för dom drog mig så hårt för att dominte har något bättre liv än att vara en damp familj som skäller lika mycket som deras 100 hundar som dom har!!dom släpade in mig i huset och satt mig på en stol i köket med en papper och penna framför för att jag skulle skriva alla som var meds namn fast jag var så himla lullig i huvudet så jag visste inte vad jag skulle göra och dom bara dampade hela tiden och den började dom tjafsa på varandra och rabla upp en massa saker som hade hänt mellan mig och deras dotter l*v**a eller även kallad som b**ld*g! fast jag kom ihåg att jag kollade på sportnytt som gick på deras tv i köket så jag skulle tänka på annat...tillslut så lyckades jag komma ut och vid kiosken stog kompisarna som undrade vart jag hade tagit vägen och jag var så chockad efter!

vi anmälde såklart allt till polis och det vart rättegång ett år efter så det var inte det lättaste att komma ihåg allt men det jag inte fattade var att jag vågade tala ut allt som hade hänt för en jävla jury som satt och glodde på mig+familjen hillbom som satt framför mig med sin sura min...
när rättegången var klar så bestämde sig domaren att lägga ner fallet för det var inte för allvarligt....för dom nej men inte bryr dom sig om hur jag har mått och gått igenom!! får psyk!!!!

känner att jag har blivit kaxigare på senaste tiden så nu kan jag käfta emot mycket bättre än förut! så jag önskade att det kunde ha hänt nu för då hade det vart mycket annorlundare...


de var det och nu vet ni det :P visst lät allt det där kul?






suck! -.-'

2009-09-18, 18:20:28 / Kategori: Skolan
inte kul sista lektionen för när jag hade svenska så läste vi och jag nös och efter det så började jag blöda näsblod -.- har fan bränt näsan FYRA gånger nu och jag pallar inte med det för hur kul är det att det rinner en massa blod ur kroppen hela tiden....önskar bara att det kunde bli normalt =/

tur att jag hade tuggummi i munnen så jag kunde få bort blodsmaken!

här satt jag vid fönstre och läste lite...brant ner iaf..

läser en engelska bok men jag fattar typ ingenting så jag ska byta bok!


btw...missa inte veckans sak du inte visste om mig senare ikväll =)

DRYGT!

2009-09-18, 13:49:54 / Kategori: Skolan
orkade inte blogga på lunchen idag så jag bloggar hu på rasten :P
den här dagen har inte vart som den brukade vara! jag kom faktis försent till skolan idag men det var faktis inte mitt fel!! när jag klev på bussen vid friskolan så tjöt det jätte mycket i bussen så man fick damp och buss chaffören försökte starta om bussen och så men det hjälpte inte men sen när den stannade vid skutskär centrum så gick han ut och kollade och då såg han att det hade läkt ut nått så vi kunde inte fortsätta åka så alla i bussen fick gå ut och vänta på nästa buss -.-' fett drygt! men jag messade en klasskamrat(maja) så hon sa till läraren att jag skulle komma försent så dom visste det..

miss egypt!!

2009-09-17, 21:55:59 / Kategori: Tolvans Vardag
ååhh vad jag längtar tills egypten♥♥♥ =D såg på bloggen att det var 36 dagar kvar bara! för er som inte vet så ska jag till samma hotell som jag var vid förra året vid samma tid :P fast den här gången så har vi med jimmy+ en extra dag gratis! =D

hittade gamla bilder från förra årets resa till egypten..man ser ju vilket falsk leende jag har?

visst har jag snygg frilla på bilden x)

haha! hela familjen sover och så kommer jagoch ser helt muppad ut! x'D

videoinlägg!!

2009-09-17, 20:34:58 / Kategori: Videoklipp
Tänkte visa ett videoinlägg på felix när han sjunger :P sött!

barnvakt =)

2009-09-17, 20:23:59 / Kategori: Tolvans Vardag
hallåjsan alla..saknat mig? vem gör inte det??....skojja bara så hade det lått om jag var kissie typ?
skitsamma jag kom nyss hem nu för jag och syrran har vart barnvakt åt kajsa och felix =) kulkul för dom är alltid så sköna..

kajsa som spelar wii :P

felix,kajsa och syrran som spelar wii :P

Ny bloggidé+barnvakt

2009-09-17, 16:40:10 / Kategori: Tolvans Vardag
tjoo bitches! har nyss ätit och jag ska snart vara barnvakt åt kajsa och felix =)kommer bilder på det sen...men jag har tänkt lite på bloggen nu när jag satt på bussen påväg hem och jag har kommit på en ny blogg idé´men jag har inte bestämt nått premiär datum än och så har jag tänkt ett nytt videoinlägg som kommer komma ut snart fast problemet är att jag måste utföra allt först så om allt funkar som planerat så kommer jag lägga ut den imorn....+ jag ska göra en liten rensing av bloggen senare idag =)

lunchbloggning+ ny sak

2009-09-17, 11:17:37 / Kategori: Skolan

har lunch nu och skolan flyter på som den ska göra.. har haft matte där jag pluggade inför matteprovet vi har nästa veckan och sen har jag haft svenska där jag började på min novell...sen har jag engelska och sen den tråkigaste lektionen av alla! Datorkunskap -.-' vi får inte lära oss m nått som har med omvårdnad att göra?? slöseri med tid tycker jag!
har även skaffat mer saker på bloggen nu.. har en blogg värderare som värdera min blogg dag för dag för att se hur mycket min blogg är värt och om den kommer sänkas eller öka i värde =) så bloggen börjar bli proppad med saker så jag ska nog ta bort det som är onödigt med plats bara..

Men som sagt om ni som har blogg eller vill skaffa blogg så hjälper jag er gärna...adda bara min msn om ni inte har den för det står till vänster om ni kollar :P


värderat min blogg!

2009-09-16, 21:00:46 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
finns en sida där man kan värdera hur mycket änns blogg är värd..min blogg är värd:

tycker ni att jag ska sälja den??

kan ni glömma ingen kan vara bättre på att blogga som tolvan än tolvan själv!

mera nytt!

2009-09-16, 20:51:36 / Kategori: Tolvans Vardag
fortsätter att förnya min blogg och jag har lärt mig mer om bloggning och design så nu har jag först fixat en nedräknings sak så alla vet hur många dagar det är kvar tills jag åker utomlands..den ändrar det automatisk så jag behöver ändra om datumet själv varje dag vilket är bra :P den andra saken jag har fixat är en klocka så man vet hur mycket klockan är?? x)

ny kategori

2009-09-16, 18:41:11 / Kategori: Tolvans Vardag

har gjort en ny kategori med Listor/tester och roliga saker som gör att ni lätt kan se vad jag har gjort för tester m.m...har fyllt den med alla saker som tillhör kategorin sen jag började blogga ;D

ARKIVET!

2009-09-16, 18:27:56 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar
sa ju att jag skulle visa min andra nya blogg ide idag och arkivet menas med att att jag skiver om nått som hänt mig för länge sen eller visar några gamla bilder om ni förstår? det här var direkt inte en sån stor sak men en kul grej tycker jag =)

den här gången ska jag visa en gammal bild :P

jag och bella :P
har många fler gamla bilder men jag visar en åt gången..

skolan...

2009-09-16, 12:31:21 / Kategori: Skolan
som vanligt sitter jag och bloggar nu när jag har rast eller lunch vilket jag har nu...dagarna i skolan ärsom alltid typ..haft lite omvårdnadsprogram nu på mrgonen och ska ha data och matte senare..hände faktis en liten rolig grej i skolan nyss^^ när jag skulle gå till klassrummet så hoppade plötsligt en tjej framför och skrämde mig så jag vart as rädd, men det roliga va att vi ine kände varandra för hon skulle skrämma en annan som kom efter mig så det vart fel person så det vart lite pinsamt för henne tror jag för båda garvade efter xD

btw ser ni att jag har ändrat storleken på texterna här på bloggen lite men jag ska hålla på och fixa lite mer senare så det blir lite bättre...roligare nu när man har lärt sig en hel del så det är bara fråga nått om ni behöver hjälp med nått på bloggen =) ska hjälpa lisa med hennes blogg med för hon vet typ inget om det ^^

new again!

2009-09-15, 21:30:18 / Kategori: Tolvans Vardag
jaa som ni ser så har jag bytt bakrund igen?? men jag vill pröva lite olika bilder så jag kommer byta bakrundsbilderna lite då och då som omväxling och prövning=) vill bara påpeka att ALLA bilder jag har som bakrundsbild har jag själv tagit så ni vet :P bilden tidigare hade jag tagit också+den jag har nu!

-.-'

2009-09-15, 20:25:29 / Kategori: Tolvans Vardag
är det bara så för mig eller funkar det inte att skicka mail till mig via mailfunktionen här på bloggen? tar iallafall bort den och ska försöka fixa problemet men det är ju bara att skicka era bilder via vanliga mailet från msn ju?

Nytt försök!+ en tävling!!

2009-09-15, 19:31:47 / Kategori: Tolvans Vardag
eftersom ingen valde att svara på min fråga vilket jag har märkt ett par gånger på att ni kan minnsam kommentera bilderna med olika saker men inte svara på frågor när jag väl ber er att göra??alltid kul om nån kommenterar mina bilder för det får ni INTE sluta med men ni får bli lite bättre på att svara på mina frågor tycker jag!

Så nu gör jag ett nytt försök och frågar en annan fråga...nu när jag äntligen har lärt mig hur man fixar en egen bakrundbild så ska jag en liten tävling med att ni ska skicka in en bild till mig som ni tycker skulle vara en bra bakrundsbild på min blogg? den bästa bilden får som pris sin bild publicerad på min blogg ett tag =) låter inte det bra? så nu HOPPAS jag verkligen att jag får förslag!!!

Och ni vet ju vart mail funktionen finns nere till vänster =)

nyss fiskat!

2009-09-15, 19:24:23 / Kategori: Tolvans Vardag

tjoo alla tolvan fans! har nyss fiskat för det ör väl till när man bor i en liten by nära vattnet? skitsamma vi fick iallafall inte nån fisk -.-' men jag fick iallafall umgås med kompisarna...

vi fiskade vid ett ställe som heter häggskär om nån bryr sig?

mitt "långa metspö"

sen gick vi lite vidare till ett väldigt fint ställe =)


fiska

2009-09-15, 17:25:36 / Kategori: Tolvans Vardag
ska dra och fiska nu med kompisarna så hörs snart!

home..home..home

2009-09-15, 14:49:29 / Kategori: Skolan
äntligen hemma! men jag hade ture idag så jag fick skjuts hem av bella och jimmy så jag kom hem tidigare =D skolan har vart som vanligt idag typ..har två prov nästa vecka i matte och medicinsk terminologi -.-' låter ju lätt? och jag fick reda på om man ska bli sjuksköterska så måste man läsa matte B :O jag kommer säkert inte klara det! så det gäller att hård satsa nu!!!

underlättar lite...

2009-09-14, 21:27:33 / Kategori: Tolvans Vardag

Som ni ser så har jag skaffat tre nya kategorier som ska underlätta lite för er att hitta inlägg som ni vill läsa om? så har ni missat nått så kan ni bara klicka där...kan säga att jag har ett nytt videoklipp på gång som är väldigt komisk x)

VECKANS RIS OCH ROS!

2009-09-14, 21:13:44 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar

veckans ris och ros är en av mina nya bloggideer fast ni tänker nog nu att jag har ju skrivit om det tidigare fast jag har gjort om det lite..ska försöka göra att varannan vecka så skriver jag om en person eller flera som förtjänar en ros och ris ifrån mig eller så någon sak som jag gillar/ogillar...

Denna vecka ska jag skriva om personer!


Min ROS går till två personer den här gången och det är dom som har fått mig att skrattat mycket den här veckan och dom är en av orsakerna att jag gillar att gå till skolan nu =) Inte svårt att gissa? Joo det är Maja och Lisa jag pratar om och dom ville ju att jag ska skriva om dom på bloggen(dom är inte dom ända som vill det!) och det var ju ett perfekt läge nu..men men dom får min ros den här veckan!

sorry lisa hade bara kort på maja :P


Vem ska nu få min RIS då? hoppas dom inte läser det här men det är familjen hillbom som får veckans ris! har aldrig gillat den familjen för vad ska man säga om dom? Joo dom har DAMP hela högen för dom är sur 24/7 och dom ska jämnt dampa!! en del vet ju vrf jag har skäl att inte gilla dom efter vad som har hänt men jag har är nog inte ensam att inte gilla dom! jaja nu vet ni det..


provning bara!

2009-09-14, 19:32:48 / Kategori: Tolvans Vardag
jaa ni reagerade väl lika mycket som jag gjorde när jag gick in på bloggen? har lärt mig laddat upp bakrundsbilder på bloggen nu och jag tyckte bilden passade in till bloggen eftersom det här är ju en blogg om livet utanför städerna?? eller vad tycker ni? =)

FINT/FULT?

Fråga!!

2009-09-14, 18:10:42 / Kategori: Tolvans Vardag
Har en fråga till er läsare!

Nu äre så att jag känner att det är nått fel med bloggen men jag kommer inte på vad?? så nu undrar jag om ni tycker jag ska ändra något i bloggen? eller tycker ni nått som kunde förbättras eller ändras? maila till mig i rutan lite till vänster här i bloggen som ni ser för vissa vill inte visa sina förslag för andra så då äre bättre att skicka mail så ni blir helt anonyma och ni kan komma med hur galna förslag som helst! =)

skriv era förslag! - är tacksam för alla förslag!

ny trappa!

2009-09-14, 18:04:44 / Kategori: Tolvans Vardag

Hejdå gamla trappan..

Och hallå nya trappan!

home from school..

2009-09-14, 16:03:06 / Kategori: Skolan
så nu är jag äntligen hemma från skolan..började med dagen att jag missade fotgraferingen eftersom jag fick vänta på bussen i 45 min! sen flöt väl skolan på som vanligt och jag skrattade en del tack vare maja och lisa x)

btw ni har väl inte glömt att jag skulle framföra min nya blogg ide idag? kommer iallafall skriva om det senare så ni vet =) + att det blir en till nyhet på onsdag!

:O

2009-09-13, 22:15:23 / Kategori: Tolvans Vardag

Sa ju tidigare att jag hade 90% mer besökare under den här veckan men jag kollade om nu på bloggportalen så nu har den ökat så jag har 100% mer besökare den här veckan!! alltså dubbelt så många som jag hade förra veckan :O Shiit vaa bra gjort av mig!


Förbättring!

2009-09-13, 21:53:59 / Kategori: Tolvans Vardag
har lärt mer om bloggning och sånt så jag passade på att göra min blogg lite proffsigare och även lite bättre med så jag har gjort en ruta där ni kan skriva allt ni undrar över om min bogg eller andra saker om mig som ni undrar över så tveka inte med att fråga nått! VÅGA FRÅGA!!! för jag sa ju i tidgare inlägget att jag kommer göra lite ändringar i bloggen som förnyelse och förbättring =)

sådär ser det ut så ni vet och när ni skriver så ska ni självklart skriva ert namn så jag vet vad ni heter( men ni kan vara anonyma om ni vill), eran epost adress och sist så väljer ni en kategori som ni tycker mailet passar bäst som =)

happy! =D

2009-09-13, 21:09:34 / Kategori: Tolvans Vardag
känner att det blir allt roligare att blogga nu för den senaste veckan har mina besökare  på en vecka ökat med 90%! :O har haft två besöks rekord med den här veckan så det går verkligen bra nu och jag hoppas det fortsätter att gå uppot och jag gör allt för att göra det intressant för mina läser och jag försöker förnya mig lite, så jag har skrivit upp lite gamla och nya bloggideer..det är ju alltid bra att organisera allt så jag har två nya blogg ideer som ni kommer få se mer av i veckan som kommer..bl.a en på måndag(imorn) och en på onsdag för jag vill ha lite roligt att skriva om även under veckan och inte bara fre-lör-sön! kommer berätta mer om den ena iden imorn ju ;D + jag har ju börjat videoblogga så då blir det mer intressantare....så två nya bloggideer och videoblogga låter väl bra? =)

Videoklipp!

2009-09-13, 19:04:40 / Kategori: Videoklipp
så nu har jag fixat så jag kan visa videoklipp på mig :P
den här videon är på mig i rättvik när jag snurrar på en sak så jag blir jätte yr x)..kolla på den..ENJOY IT!

Historia Föreläsning...

2009-09-13, 16:50:10 / Kategori: Tolvans Vardag
tillbaks nu från fiskehamnen..jag lyssnade på en föreläsning om gårdskär och lite mer om saker som har hänt..fick även lära mig hur telegram koderna funkar? visst låter det jätte kul? x)

först var det föreläsning..

och sen kom sjöräddningen dit...

cissi hade med sig sin gulliga hund kaxa =)

Svamp plockning!

2009-09-13, 12:52:10 / Kategori: Tolvans Vardag

har nyss kommit hem nu för jag har vart och plockat svamp som vi gör varje år =) vi hittade inte så jätte mycket men en hel del så det räckte..

gillar inte kantareller men jag plockar dom ändå till mamma och till farmor och farfar =)

lyckades ta den här fina bilden med ute i skogen..

Men jag ska snart ner till fiskehamnen för det är nån sak där nere då, så då blir det mer bilder sen


kalaskalas..

2009-09-12, 23:23:41 / Kategori: Tolvans Vardag
javet att jag inte har bloggat så mycket idag heller men jag har ju först vart på barnkalas hos matilda och sen drog jag till vikkan som också fyllde år idag =) det blir nog bättre imorn ska ni se och jag har även kommit på två nya blogg ideer som ni kommer få se av i veckan..



här var hela släkten samlad typ..:P

kajsa som är alltid lika glad =)

sen tog jag med matilda,kajsa,felix och linus till lekparken och gungade dom för dom älskar när jag gungar dom jätte högt x)

Dubbelt Grattis idag! =D

2009-09-12, 13:46:43 / Kategori: Tolvans Vardag

Grattis victoria 15 år!(hittade ingen bättre bild)


Grattis matilda 7 år!

dålig uppdatering

2009-09-12, 13:03:44 / Kategori: Tolvans Vardag

sorry för den dåliga uppdateringen igår...orkade inte skriva nått uder lunchen i skolan igår och sen när jag kom hem så åt jag och duchade för sen skulle jag vaa med elen didrik och emil... och linnea och linus kom också hit från skutskär =) kul å träffa dom för det var ett tag sen sist..så jag hann bara göra ett inlägg under dagen för jag kom hem till tolv typ så då orkade jag inte..

linnea och vikkan vid kiosken =)

haha vi fick tvätta dockan på en lektion x) även på dom känsliga delarna!

;D

2009-09-11, 17:52:20 / Kategori: Hemligheter


Vad ska det handla den här veckan om då? fick ju tips förra veckan av linnea att jag kunde skriva om vilka tjejer jag tycker är snygga..men jag har ändrat det lite och gjort så nu ska ni få se hur jag vill att om dom vill ha ett plus i kanten men jag vill inte riktigt skriva hur min dröm tjej är för det vet jag inte men jag ska visa vad jag gillar och inte gillar hos en tjej!

      VS  
Blont hår                                                              brunt hår

        VS      
     smala tjejer                                                       tjocka tjejor

   VS    
                                                                          Med smink

     VS  
            Bruna ögon                                                      blåa ögon

     VS    




så det var det men hoppas INGEN tar åt sig bara =)
                           

1 månad!

2009-09-10, 21:38:58 / Kategori: Tolvans Vardag
kom på en till sak nu när jag såg datumet och det är ju 10 september idag och jag skaffade bloggen den 10 augusti så jag har haft bloggen en månad nu =D vet inte om jag ska fira det med att göra nått för jag vet inte vad isåfall x)

första videoinlägget!

2009-09-10, 21:33:41 / Kategori: Videoklipp
jag sa ju tidigare att jag hade hittat en sida där det står typ allt om bloggning? kollade upp hur man lägger in ett videoinlägg men jag har inte gjort ett eget nu för det ska jag lära mig men jag tog ett youtube klipp från family guy som jag skrattade as mycket åt när jag såg det på tv x'D vet att min humor är lite konstig!



har även blivit medlem på youtube nu så snart kan jag göra ett eget inlägg ;D

Min klass OP1A!

2009-09-10, 18:34:15 / Kategori: Skolan
Så nu har jag tagit kort på klassen fast jag fick inte med alla i klassen men jag orkade inte göra det..menmen här är min bästa klass!



albin och david

anneli och emma

seena och anisa (säkert stavfel)

annika

emma

maja och lisa-dom får mig alltid att skratta x'D lisa har alltid nått roligt att berätta!

tove,emma och albin

.

2009-09-10, 11:30:52 / Kategori: Tolvans Vardag
tjoo everybody! har lunch och jag bloggar som vanligt..min klass börjar få kläm på allt nu för så fort jag går till en dator så vet dom att jag ska blogga x'D har nästan tagit kort på alla i klassen nu men det fattas några bara för sen ska jag lägga ut bilderna sen som jag sa..annars gör jag det imorn om jag inte får tag på alla bilder eller så skiter jag i att ta dom..

btw jag hade besöks rekord igår..IGEN för det var ju inte så länge sen jag hade det sist men somsagt det går bara uppåt nu =D ska skriva om det sen!

NU ÄRE DAGS FÖR!....Visste du att...

2009-09-09, 20:38:51 / Kategori: Tolvans Vardag


-MIN moppe har vart med om två krasher och fortfarande funkar?

-En i min klass är gravid och gift?

-Jag har haft tandställning fast jag har det fortfarande men på inner sidan på tänderna?

-En släkting till mig vann OS silver 2008?

-Jag vill åka till antingen grönland,arktis,antarktis

-Jag har intresse av fotografering,astronomi,miljön

-Haha nu kommer ni skratta när ni för höra det här men jag faktis PUSH UPa mina bröst ordentligt? x'D kommer nog visa bildbevis sen så ni får se ;D

-Jag ska börja att träna skidor i vinter i nån klubb


så det var det men om ni saknar nått så säg till!


börjar gå uppåt nu =)

2009-09-09, 18:09:33 / Kategori: Tolvans Vardag

min stistik har vart högre än vanligt på senaste tiden så om det fortsätter gå uppåt så når jag toppen snart ;D ligger på "12" plats nu -.-' ironisk nog om man tänker vad jag kallas?

btw jag har tagit kort på en del i klassen men jag ska ta på några fler imorn så då ska jag göra det inlägget..

The same shit every day

2009-09-09, 12:21:52 / Kategori: Skolan
har nyss ätit lunch och jag har en halv timme kvar innan nästa lektion..hade mikroorganism prov idag och det gick rätts så bra.. har bara data och matte kvar sen slutar jag =) ska försöka ta kort på klassen nu så jag kan blogga om dom sen :P
hörs sen!
VVSS

photoshop!

2009-09-08, 21:58:40 / Kategori: Tolvans Vardag
så nu har jag skaffat photoshop fast jag är inte så bra på det men jag lär mig :P

                          före

                        efter

                                     före

                                   efter

                                       före

                                  efter

(L)

2009-09-08, 19:43:50 / Kategori: Tolvans Vardag
jag kollade runt lite och sökte end el och jag hittade tillslut en jätte bra sida om bloggning!! älskar sidan för det finns jätte mycket tips där om hur man ska göra olika saker och en hel del tips! och som ni ser så har jag ändrat en del små saker lite här och där =D

nån som har hittade alla ändringar? den som gör det får en länkning till eran blogg/bdb/facebook/msn eller nånting som ni är medlem så det är bara kolla runt och sen kommentera inlägget med svaret!

har inte gjort så många ändringar så det kommer gå bra..Lycka till!

-The Simple Life-

2009-09-08, 18:27:12 / Kategori: Tolvans Vardag

tog en sväng runt  lite här och där och se vart man hamnade? x)

nee skojjade om det där innan för jag var faktis påväg till mitt hemliga ställe som bara jag vet vart det ligger! alltid skönt att åka dit när jag behöver en stund för mig själv fast jag har även ett till ställe med..

titta vad jag hittade på då? en hackspett! fast bilden vart suddig så man ser den inte så bra på bilden fast i irl såg man den jätte bra..

Home Sweet Home

2009-09-08, 15:23:14 / Kategori: Tolvans Vardag
är hemma nu från skolan iallafall fast jag har vart det ett tag nu.. jag orkade inte blogga i skolan för jag skulle ju ändå bara ha en lektion till efter lunch så då var det ingen ide? men jag kom på nu när jag bloggade att jag skulle fråga klassen om jag kunde ta bild på dom men I'm totaly forgot it! menmen jag ska försöka plugga lite senare för jag har prov i medicinsk grundkurs imorn...bye!

TOP 10 BÄSTA BLOGGARNA!

2009-09-07, 22:05:03 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar

                                                      10. kenza
vet inte läser hennes blogg väldigt sällan och den är tråkig så det är därför hon är sist.... men en bra sak är att hon inte är falsk!

                                                       9. andreas ranasen
har typ läst hans blogg två gånger och han är ju lite kissie WB om du kollar på hans design?

                                                                    8.rahlenfeldt
började läsa hans blogg för ett tag sen men jag har inte läst den så ofta för den är inte så intressant men han har ju största bdb av alla!

                                                                 7. stina lee
ni kanske känner igen henne sen hon var tvåa på min topplista på snyggaste svenskorna?

                                                    6.blondinbella
gillade hennes blogg mer förut men den tappar och bli allt mer tråkig!

                                                              5.dessie
hon och paow är typ samma men dessie är mest WB kissie och skriver inget intressant knappt!

                                                                    4.paow
hon var ju på tredje plats på min topllista ju och hon är mer äkta än dom flesta fast hon är lite copycat och hon är usel på att uppdatera!

                                                                    3.falsksanning
fick tips på den bloggen förut och det är en riktigt bra blogg tycker jag för det är en skvallerblogg och det gillar jag fast hon är lite dålig på att uppdatera...


                                                                          2. kissie
nu vart ni lite chockad när ni ser att hon är tvåa? nu undrar ni säkert vem ettan kan vara?? kissie är den bästa uppdateraren och skriver oftast mycket intressant fast jag tar allt med en nypa salt förhon är väldigt falsk av sig!


                             OCH BÄSTA BLOGGEN ÄR!.........A PIECE OF SISTERS!!
N undrar säkert vilken blogg det här är men den här bloggen är bäst! hade jag gjort den här listan fö en vecka sen hade kissie vart högst uppe men jag såg den här bloggen så kände jag bara att det var nått med dom här tjejerna! dom kommer från örebro och dom har den mest äkta bloggen av alla och dom skriver en hel del intressant så jag tycker stark att ni ska kolla på den här bloggen!!

             klicka här för att komma till deras blogg  apieceofsisters

dålig uppdatering/skolan

2009-09-07, 20:52:03 / Kategori: Tolvans Vardag
hellu, alla tolvan fans ;D javet att jag har dålig uppdatering men jag har haft saker för mig nu för jag har vart med kompisarna så jag har inte kunnat blogga..menmen jag försöker komma på nått men imorn så slutar jag 12:15 så jag kommer hem tidigt vilket är jävligt skönt! jag kom på nått jag skulle skriva om men jag har glömt bort det nu -.-' kommer säkert på det när jag ska sova för då kommer jag ihåg det mesta..

tänkte visa en bild bara på vårt klassrum och vart jag sitter :P

jag sitter i det inringade området :P  tänkte ta kort på min plats och skriva lite kort om var och en så ni får se hur dom ser ut och hur dom är =)

rastbloggning

2009-09-07, 12:17:36 / Kategori: Skolan
har rast nu och jag passar på att blogga som vanligt.. känner mig fortfarande sjuk för jag är snorig som fan -.-' men jag känner mig pigg  för övrigt! händer väl inte så mycket i skolan nu men det är som vanligt typ..bloggar mer sen

VISSTE NI ATT........

2009-09-06, 19:44:43 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar


kissie är kompis med paow?

dessie har svart moped?

paow har vart brunett?

kissie tänker göra bröstförstoring för att hon har blivit retad för att hon hade små bröst?


TOP 5 SNYGGASTE SVENSKORNA!

2009-09-06, 18:29:39 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar

                    5. alexandra"kissie"nilsson

                                 4.victoria silvstedt

           3.paulina"paow"danielsson

                                     2.stina lee

                      och vinnaren är......Malin Åkerman!

höst shopping!

2009-09-06, 15:20:21 / Kategori: Tolvans Vardag
sorry för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna men jag har ett privatliv, så jag kan inte blogga jämnt!

kom nyss hem ifrån valbo köpcentrum för jag och familjen har höst shoppat lite..imorn äre ju skolan fast måndagar är inte så jobbiga för vi börjar 09:30 =D


det var väldigt lugnt på parkeringen idag ijämnfört med vad det brukar vara


vi köpte även ett par palett ciklider på djurmagazinet(inte den på bilden), men det fanns ju en hel del fina fiskar där

och även ett par fula med!

och till sist så köpte jag en tröja på were it =)

TOP 10 SNYGGASTE TJEJERNA!

2009-09-05, 21:28:09 / Kategori: Frågor/Tester/Tävlingar

                           
                                                            10.jennifer lopez
                                      
                                                             9.paris hilton
                             
                                                           8.jessica alba
                                
                                                                         7.ashley tisdale
                             
                                                            6.nicole ritchie
                                          
                                                            5. reese witcherspoon
                                          
                                                              4.vanessa hudgens
                          
                                                        3.emily osment
                                
                                                                 2.miley cyrus
                                 
                                                AND THE WINNER IS...........AMANDA BYNES!


today ;D

2009-09-05, 19:44:38 / Kategori: Tolvans Vardag

började med att jag vaknade 11:30 och det var ju ett tag sen man gjorde det sist, och sen kvart över två åkte vi till mormor och morfar och firade mormor =) och nu sitter jag hemma hos hos mig och är med ellen,vikkan och didrik och kollar på film

sitter släkten och pratar

mmh vaa gott!! det var min favorit rätt där =D


...

2009-09-05, 19:17:47 / Kategori: Tolvans Vardag
sorry för den dåliga uppdateringen men jag har nyss vart och firat mormor och nu är jag med ellen och vikkan hemma hos ellen så jag lägger ut bilder och skriver lite mer senare!

danke

2009-09-04, 23:19:15 / Kategori: Tolvans Vardag
jag bad ju om tips och det fick jag ju inte av er så då frågade jag linnea för hon är ju alltid lätt att prata med och jag fick ett tips av henne vad jag kan skriva till nästa fredag så nu har jag det löst!! ;D tack linnea<33

.

2009-09-04, 21:08:25 / Kategori: Tolvans Vardag
tack vare er nu för jag har så mycket besökare så har jag klättrat upp på 17 plats på mest besökta proffs bloggare inom kategorin vetenskap, jag var ju på 18 plats igår :P

favorit i repris!

2009-09-04, 17:47:13 / Kategori: Hemligheter
              

japp då var det dags för veckans du inte visste om mig igen då! ska ju försöka göra det avrje fredag men jag vet inte vad jag ska skriva om och jag har ju inte fått några förslag heller? men jag har iallafall kommit på nån men man kan säga att det här är inte en hemlighet jag kommer avslöja utan mer en sida om mig som ni kanske inte trodde om mig eller inte vet jag?


Javet inte hur ni har uppfattat mig som person och hur jag är, för oftast dom bilderna jag har tagit på mig själv har jag blivit kallad för bl.a "fjortis" å sånt men jag vet att jag inte är det! så jag har tänkt lite på om jag ska försöka göra en bild på mig som varken jag själv eller ni aldrig har sett mig förut...jag har gjort en liten "sexigare" bild på mig själv istället för en s.k "fjortis" bild, så nu tänker jag chocka eran uppfattning om mig ;D

                      

OMG!

2009-09-04, 13:53:44 / Kategori: Tolvans Vardag

sitter vid mammas och pappas dator nu för att syrran har våran dator och hon är ju också sjuk och är hemma, men nu kollade jag igenom bilderna dom hade på datorn och då hittade jag denhär bilden på mig när jag hade blött näsblod som fan en natt ;O läskigt tycker jag! nån som vill spela in en skräckfilm med mig? fast nu tänker jag inte blöda mer för jag har bränt fan näsan FYRA gånger!!!

-.-'

2009-09-04, 10:51:54 / Kategori: Tolvans Vardag

syrran visade mig det här inlägget igår och man ba: ett skämt eller?

seriöst har inte aftonbladet nått bättre att skriva om än att carola får en boll i ansiktet? tror inte nån bryr sig om det och i slutet stog det att dom hade försökt få en kommentar om vad som hade hänt med carola men dom lyckades inte få tag på henne? fattar inte hur dom orkar för det var direkt nått :S


btw visste ni att syrran har en blogg fast hon bloggar inte längre men jag tycker hon ska börja igen men om ni vill se hennes blogg klicka här! 


En sjuk dag för mig....

2009-09-04, 10:34:29 / Kategori: Tolvans Vardag


för att klara av en dag hemma när man är sjuk så behöver jag:
saft-för att dricka när man är törstig såklart?
strepsils-för att lindra halsont
esberitox-lindra förskylningen
alvedon-ta bort huvudvärken
tv och datorn- tv för att kolla när jag har tråkigt fast det finns typ inget att kolla på nu och datorn för att kolla runt lite och blogga såklart

såhär ser jag ut i min morgonfrilla+dödskallemorgonrock x)


besöksrekord!!

2009-09-04, 09:51:51 / Kategori: Tolvans Vardag
vet inte vrf men igår hade jag besöks rekord! hade förstått med om det hade vart idag men inte igår för då var det torsdag för dagarna under veckan brukar vara sämre än på helgen+ att jag var sjuk igår? menmen idag ska jag ju skriva erat favorit inlägg så då hoppas jag på ännu mer besökare!!!

är fortfarande sjuk för jag skulle gå upp till skolan idag men när jag gick upp så hade jag jätte ont i halsen så då sa mamma att det är bättre om jag är hemma och viar idag med och sen har jag hela helgen på mig att bli bra med


statistiken gick nästan rakt upp fast den är så låg nu tack vare det är bara morgon nu för kvällarna brukar jag ha mest besökare!

succen fortsätter ;D

2009-09-03, 20:53:20 / Kategori: Tolvans Vardag
nu när jag har lärt mig att hitta alla blogg topplistorna så kollade topllistan i gävle:

jag ligger trea ;O och det finns ju 334 bloggar i gävle stod det!

=D

2009-09-03, 16:30:03 / Kategori: Tolvans Vardag

kollade på bloggportalen vilket jag gör varje dag :P men man kan ju kolla topplistorna på bloggar och så men jag trodde man bara kunde kolla vilka privat eller proffs bloggare var men jag fick se att man kunde se topplistorna över vilka kategorier man ha valt och då såg jag mig på 18 plats =D fast jag tänker inte visa hur många besökare jag har för det får ni kolla själv om nu ni vill veta det ;D<3

hittade även denhär med nu när jag kollade och det fanns ju 1255 bloggar som har en kategori om miljö och jag har den 14 mest besökta bloggen inom den kategorin =D

x)

2009-09-03, 14:57:00 / Kategori: Tolvans Vardag
hihi var lite roligt när jag gick in på bdb för då såg jag nämligen det här:

visste inte att jag var så bra på att sjunga fast alla har sett det där fast med sitt bdb namn x)

good news!

2009-09-03, 13:07:29 / Kategori: Tolvans Vardag
har lite bra nyheter till er bloggläsare ;D förra fredagen gjorde jag ju första: veckans sak du inte visste om mig..... och imorn äre ju fredag så jag ska försöka komma ihåg och göra det imorn med och alla fredagar framöver.....vet vad jag ska skriva imorn men jag kommer nog få en del kommentarer efter och javet vem som jag är 100 på att kommer fråga en sak och det är ******* *****!

haha nu vart ni nyfikna om vad jag ska skriva imorn och vem jag menade  ;D så kom tbx imorn(vilket jag hoppas ni gör varje dag!) <3

och förresten en till sak.....ni får gärna ge förslag om vilket ämne ni helst vill veta en hemlighet om mig så javet vad jag ska skriva om framöver =) tacksam för alla förslag<3

wierd?

2009-09-03, 10:36:28 / Kategori: Tolvans Vardag
okey det var lite creapy igår när jag skulle sova för plötsligt så började blöda näsblod....och det är ju ingen nyhet att jag gör det men den här gången var det från den högra näsborren för den har jag typ inte blött på ca 1-2 år sen? och sen när jag reste mig upp och gick till toan för att hämta bomull så slutade det blöda bara sådär så blodet rann bara ner till kinden och sen bara slutade så jag behövde ingen bomulls tuss vilket är ovanligt så jag behövde bara torka bort blodet......

btw sorry men jag kommer nog inte blogga så mycket idag tror jag för jag har typ inget att skriva om för jag gör inte så mycket hemma för jag fick inte gå till skolan för mamma för hon tyckte det var bättre om jag stannade hemma och vilade och det var ju tur att jag stannade hemma för jag känner mig sämre idag.....hoppas jag blir bättre till helgen iaf!
                      

svininfluensa!

2009-09-02, 17:44:56 / Kategori: Tolvans Vardag
japp nu har min familj tagit svininfluensan på allvar! jag tänker minsann inte ha svininfluensan så vi har köpt handsprit som dödar alla bakterierna :P tänk om jag skulle få den då och typ bli jätte sjuk och dö? neej tack!!

denhär har vi i hallen som hela familjen kan använda

och denhär har jag med mig i väskan som jag änvänder i skolan för där finns det mycket bakterier!

sjuk.....'

2009-09-02, 14:17:14 / Kategori: Tolvans Vardag
är förskyld... kände mig dålig i måndags redan men blev lite bättre igår men nu känner jag mig dålig igen....är täppt i näsan men jag kan inte ta näsdroppar för jag får inte bli för torr i näsan nu när jag har brännt den......this sucks!

help?

2009-09-01, 20:55:12 / Kategori: Tolvans Vardag
asså jag försöker ladda ner photoshop men jag vet inte hur jag får det gratis och på svenska?
nån som kan det????

Ny månad, Nya händelser

2009-09-01, 17:08:10 / Kategori: Tolvans Vardag
japp som ni alla har märkt så äre september nu och det betyder ju att hösten närmar sig.....som avsked av augusti tänkte jag ha en liten summering om vad som har hänt under augusti månad =)

fick nytt akvarium

var ute på hällarna med kompisarna =)

cyklade till skutskär ett antal gånger x'D

var på kalas

jag var till rättvik!

skaffade blogg ;D

började på gymnasiet och börjar få nya vänner =)

-.-'

2009-09-01, 11:09:26 / Kategori: Tolvans Vardag

asså vilken morgon -.-' började med att jag hade försovit mig så jag fick stressa lite för att hinna med allt..... när jag kom till skutskär så kom jag på att jag hade glömt mitt busskort men som tur var hade syrran med sig ett annat kort som jag kunde använda....puuh! sen kom jag även på att jag hade glömt nycklarna till min låda i skolan och hemnyckeln och att jag hade glömt ladda mobilen så den lägger av snart -.-' men jag slutar om en timme så det blir inte så jobbigt fast jag känner mig bättre idag fast jag är fortfarande snuvig och ont i halsen men jag hade med mig strepsil så nu har jag inte ont =) men aja innan ni änns har hunnit läst dethär så har jag säkert redan hunnit att skriva ett till inlägg..... fast jag funderar på vad jag ska skriva för jag börjar få dåligt med ideer nu....


bloglovin
Martin Bejerfjord

Skapa en profillänk